Stai, nuo astuoniu ryto su fotiku lakstau aplink. MB nusprende, kad as galeciau but bite arba drugeliu
Echinopsis DAYDREAM (UK, 2008) As sakau, kad tas anglas fainas noriu visos echinopsiu kolekcijos. Tiesa, ziedas nekvepia. Prazydo po dvieju metu. O gavau mazuti, susitraukusi.
[attachmentid=199967]
[attachmentid=199968]
[attachmentid=199969]
Aylostera Heliosa Catasijensis Yesera (Lenkija)
[attachmentid=199970]
Papildyta:
I paroda tikrai buciau atvezus, radus laiko, nors truks plys.
Papildyta:
O cia silrope namu salygom auganti
[attachmentid=199971]
QUOTE(Cinside @ 2010 06 11, 19:23)
Aš tokį irgi turiu,kažkaip labai jau lėtai jis auga,net nesimato... bet jis man visviena patinka
Galiu duot tikrai geltoną rebutijos ir chamaecereus`o vaikiuką
QUOTE(Tina* @ 2010 06 11, 21:54)
wau kokie faini
O echinopsis įsimylėjau šiemet ir aš tokį gavau,mažiuką mažiuką,tai tikrai ne du metus reikės laukti žiedų,bet kantrybės aš turiu
sveikos, noreciau ir as prie jusu prisijungti. beda kad nemoku nuotraukyciu ikelti. o taip graziai opunsija prazydo vakar, noreciau pasirodyt, pernai zydejo 4 ziedai ant jos, o siemet sukrove 13
[quote=Tina*,2010 06 12, 11:02]
Stai, nuo astuoniu ryto su fotiku lakstau aplink. MB nusprende, kad as galeciau but bite arba drugeliu
kaip grazu as ir noreciau echinopsio su tokios spalvos ziedu
kaip grazu as ir noreciau echinopsio su tokios spalvos ziedu
QUOTE(Cinside @ 2010 06 11, 20:23)
Pirmą kartą pražydęs (su erkėmis ilgai kovojom) maximinis mažulis
o koks sito grazuolio pavadinimas? Noreciau tarp savo zaliuku balto pukuotuko tokio Gal galit man padeti ivardinti mano kaktusus? itariu, kad ta apvali mammiliarija? O kiti Echinocereus gimines? gal kas ka tiksliau zino, nes pirkti pries pora metu be pavadinimo..nezydejo(tie ilgi tai turbut ir nezydi?), nes nemokejau jais rupintis.. tiek visko suzinojau jus skaitydama My Webpage
cia yra groziu
http://public.fotki....ings.html#media
http://public.fotki....ings.html#media
Prasau eilini karta pagalbos...
Nufotografavau kelis kaktusus pas tevus ir noreciau, kad padetumet surast pavadinimus... Man labai, labai daug laiko uzims, jei pati visu ieskosiu, tai jeigu kazkuri tikrai zinot, nepagailekit parasyt - labai man padesit
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Nufotografavau kelis kaktusus pas tevus ir noreciau, kad padetumet surast pavadinimus... Man labai, labai daug laiko uzims, jei pati visu ieskosiu, tai jeigu kazkuri tikrai zinot, nepagailekit parasyt - labai man padesit
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
o sitas gal Tephrocactus articulatus var. papyracanthus?
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 12, 19:23)
Prasau eilini karta pagalbos...
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1. Gal Notocactus koks?; 2. Mammillaria prolifera; 3. Gal Cereus peruvianus monstrosus; 4. Mammillaria polythele nudum; 5. Opuntia; 6. Manau, Mammillaria; 7. Echinocactus grusonii; 8. Oreocereus celsianus; 10. Euphorbia obesa (tai ne kaktusas, o sukulentas)
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 12, 19:42)
o sitas gal Tephrocactus articulatus var. papyracanthus?
Taip