As irgi jungciaus...
Ar as praleidau,nerandu,ir kur norit uzsakineti?
Nepraleidai, dar nenuspresta is kur - kaip tik Tina* klause, gal kas galetu koki gera psl parekomenduot...
Tai va, rinkites puslapiuka, jei norite nauju kaktusu
Kokie čia kaktusai:
1.
2.
3.
4.
1.
2.
3.
4.
labas visoms kaktusiuku myletojoms gal kuri galite patarti kuo purksti kaktusus nuo tokiu baltu pukeliu ar kaip cia pavadinti ,vienas serga, nenoriu kad ir kitus uzkrestu ,kaip i kambari parkeliaus aciu gal kur ir yra parasyta prisipazystu neskaiciau nu pradziu
QUOTE(dvynukai am @ 2010 09 02, 16:15)
labas visoms kaktusiuku myletojoms gal kuri galite patarti kuo purksti kaktusus nuo tokiu baltu pukeliu ar kaip cia pavadinti ,vienas serga, nenoriu kad ir kitus uzkrestu ,kaip i kambari parkeliaus aciu gal kur ir yra parasyta prisipazystu neskaiciau nu pradziu
Tie balti pukeliai, tai miltuotasis skydamaris. Kuo greiciau reikia purkst ir liet actara. Beje - rekomenduojama paliet ir salia esancius augalus
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 16:39)
Tie balti pukeliai, tai miltuotasis skydamaris. Kuo greiciau reikia purkst ir liet actara. Beje - rekomenduojama paliet ir salia esancius augalus
aciu o ten prie jo yra parasyta kaip skiesti ar jis jau paruostas naudojimuj
Sveikos, mergaitės, noriu prašyt jūsų pagalbos..perskaičiau kelias paskutines temas, bet neradau apie tai nieko..gavau dovanu euphorbia lactea ir nelabai randu informacijos kaip augint..bandžiau klausti parduotuvėje, bet tos pardavėjos pačios nelabai ką gali pasakyt arba patarimai visiškai skiriasi.. kaip man aiškino, čia kažkoks tarpinis variantas tarp gėlės ir kaktuso, nors man tai nieko nesako, tokių dalykų auginime aš žalia.. jeigu kas auginat ir galit patart, būčiau labai dėkinga..ypač, ką su ja daryt žiemą: laistyt, nelaistyt?
Aš auginu kaip kaktusus. Ir apskritai visus savo sukulentus mėgstu pakankint sausra kaip kaktusus, nes dažniau jų nelaistau
Lactea auga puikiai, kasmet vis labiau garbanojasi. Neperlaistyk.
Maniškė žiemoja kartu su kaktusais vėsiai.
Lactea auga puikiai, kasmet vis labiau garbanojasi. Neperlaistyk.
Maniškė žiemoja kartu su kaktusais vėsiai.
Tai vat labiausiai ir bijau, kad iš tos meilės supūdysiu Ir taip nuo gegužės dar nenumarinau, tai labai džiaugiuosi..
Ačiū Cinside..
Ačiū Cinside..
Mielosios kaktusų augintojos padėkite atpažinti , ką čia aš ruošiuosi augint :