Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2010 08 25, 12:12)
Aciu  4u.gif

Sianakt prazydo. Norejau fotkint lauke, bet pamacius kokia vetra  doh.gif greit apsigalvojau  biggrin.gif
[attachmentid=202784]

nu sakes kaip graziai jis zydi blink.gif ,nu pas mane jau kokia 5 metai niekaip ziedu neduoda,tik vaikus augina doh.gif
Atsakyti
Ar gali dar kaktusai būti lauke, įstiklintam balkone? Ar jau per šalta, kai tokia temperatūra?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 29, 11:52)
Ar gali dar kaktusai būti lauke, įstiklintam balkone? Ar jau per šalta, kai tokia temperatūra?

Iki spalio dar atviram ore ramiai stovi. O įstiklintam laikydavau iki pirmų šalnų didesnių naktimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 08 29, 11:54)
Iki spalio dar atviram ore ramiai stovi. O įstiklintam laikydavau iki pirmų šalnų didesnių naktimis  biggrin.gif

ačiū smile.gif pamenu praėjusiais metais sušaldžiau kelis, bet nepamenu kokia aišku temperatūra buvo, tai ir klausiu smile.gif
Atsakyti
Sita rudeni prognozuoja labai grazu, tai ziurekit dar ir spali lauke istempsim.
Papildyta:
Ziurekit koki Echinofossulocactus Maximoj nuciupau. gal tikslu pavadinima jo pasakysit man?
Atsakyti
Crassula, kreipiuos i tave tiesiogiai. Ar teisingai uzvadinau siuos Tenerifes gyventojus?
Echeveria
Agava
Crassula

O sita is taves gavau vasaros pradzioj. Irgi neatpazistu. Gal echeveria?
Atsakyti
Prisvilau siandien prie Crassulos doh.gif

Ar tu nesusigundei brangenybiu bokstu? as tai parsiveziau, nezinau kas gero is jos bus, bet vasarom zadu laikyt lauke. Dabar va tokia:
[attachmentid=202966]

O sito augaliuko nepazistu, irgi kalnuose rastas, prigijo:
[attachmentid=202967]

Siandien cia su savimi snekuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 29, 13:10)
Papildyta:
Ziurekit koki Echinofossulocactus Maximoj nuciupau. gal tikslu pavadinima jo pasakysit man?

Tina,o kurioj maximoj tokį grožį radai?Aš jau nei maximose nei senukuose jau senai nieko naujo neužtinku.Senukuose tai išviso supuvę jau,iškritę iš vazonėlių,bet vistiek stovi pardavime. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2010 08 29, 22:09)
Tina,o kurioj maximoj tokį grožį radai?Aš jau nei maximose nei senukuose jau senai nieko naujo neužtinku.Senukuose tai išviso supuvę jau,iškritę iš vazonėlių,bet vistiek stovi pardavime. blink.gif

del senuku, tai tikrai, sian buvau, tai pasibaisejau, jau galetu i nukainuotas det, bet ne,,, laukia kada juos ismest reikes, tada jau nuleis kaina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 08 29, 13:10)
Papildyta:

Oho koks grožis. bigsmile.gif Kokioj maximoj aptikot, gal dar tokių daugiau parduoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2010 08 29, 21:09)

QUOTE(Jūrė @ 2010 08 29, 22:23)
Oho koks grožis.  bigsmile.gif  Kokioj maximoj aptikot, gal dar tokių daugiau parduoda?  ax.gif

Kaune, Pramones. Dar viena toki pat palikau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,siandien nusipirkau ermitaze pora kaktusu is tu leisgyviu lotuliukas.gif bandysiu atgaivint ir pilnai tikiu,kad man pavyks.Ryt pasistengsiu ikelt foto.Sakykit ar kuri esat niekam nematant nusilauzusios koki kaktuso daigeli,pvz parduotuvej ar kokiam biure pamatot norima kaktusa ar atsispiriat pagundai? As esu kazkada elektros tinkluose nusilauzus daigiuka ir tikrai neblogai jis pas mane auga ax.gif tongue.gif
Atsakyti