Help! Ant paprasto mano kaktusiuko (nzn net pavad.) isaugo 2 kazkokie keisti pukuotukai.. Maniau, kad ziedai bus, bet iki siol nesuprantu, kas tai.. O gal jie dar prasiskleis? Nesu maciusi sio kaktuso ziedu. Jam apie 8 metai
QUOTE(Inesssssita @ 2010 08 07, 14:58)
Help! Ant paprasto mano kaktusiuko (nzn net pavad.) isaugo 2 kazkokie keisti pukuotukai.. Maniau, kad ziedai bus, bet iki siol nesuprantu, kas tai.. O gal jie dar prasiskleis? Nesu maciusi sio kaktuso ziedu. Jam apie 8 metai
tikriausiai žiedai arba... reikia nuotraukos
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 07, 10:14)
skleidzia tik gera aura...
Manau kiekvienas žmogus pasirenka pats kokius augalus auginti.Ir dažniausiai renkamės tuos,kurie patinka,gerai nuteikia.Tai kokia dar gali būti bloga aura,jei aš myliu tuos augalus.
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 07, 10:58)
ar galima kota supjaustyti i daug stiebeliu- ar jie prigytu? merkti reikia i zeme ar vandeni, kiek laiko l
Drąsiai pjauk viršūnes,padžiovink kelias dieneles ir sodink į žemę,turėtų prigyti,o likę nupjauti ims šakotis iš šonų.
Stai kaip kaifuoja echinopsiai lauke
[attachmentid=202136]
[attachmentid=202136]
[quote=vikosiuks,2010 08 07, 10:58]
pasiskolinu nuotraukyte, turiu stai toki kaktusa, tik jis pas mane neissisakojes ir jo ugis virs metro, jei ji nupjauciau- sakojasi kotas ar pasodinta virsune ar galima kota supjaustyti i daug stiebeliu- ar jie prigytu? merkti reikia i zeme ar vandeni, kiek laiko laukti saknu? kotas storas kaip sioje nuotraukoje, tik mano nepasvire, o tiesus
Tikrai drąsiai gali pjauti norimam aukštyje, prigis ir atpjauti gabaliukai įkišti į žemę ir kotas likęs vazone pradės leist daugiau atžalų. Išbandytas reikalas daug kartų.
pasiskolinu nuotraukyte, turiu stai toki kaktusa, tik jis pas mane neissisakojes ir jo ugis virs metro, jei ji nupjauciau- sakojasi kotas ar pasodinta virsune ar galima kota supjaustyti i daug stiebeliu- ar jie prigytu? merkti reikia i zeme ar vandeni, kiek laiko laukti saknu? kotas storas kaip sioje nuotraukoje, tik mano nepasvire, o tiesus
Tikrai drąsiai gali pjauti norimam aukštyje, prigis ir atpjauti gabaliukai įkišti į žemę ir kotas likęs vazone pradės leist daugiau atžalų. Išbandytas reikalas daug kartų.
QUOTE(@asta @ 2010 08 07, 19:42)
Drąsiai pjauk viršūnes,padžiovink kelias dieneles ir sodink į žemę,turėtų prigyti,o likę nupjauti ims šakotis iš šonų.
QUOTE(RasiukasR @ 2010 08 07, 23:34)
taip ir padarysiu
http://www.cactuskie...n...=255&pos=35
ir kur ta neigiaa energija??
Oi, o kaip šianaktis škvalas? Nieko nenuvertė?
ir kur ta neigiaa energija??
auginu viena kaktusiuka, bet kai persikraustem i naujus namus, jis kazkaip pradejo nykti, atrodo toks padziuves
ir pavadinimo nezinau, bet pagal paveiksleli tinka du pavadinimai ripsalis ir hatoria....
tiesiog norejau paklausti kuo skiriasi ripsalis salicornioides nuo hatoria salicornioides???
ar cia vienas ir tas pats tik pavadinimas vienas lietuviskas kitas ne?
ir ka daryt tam kaktuseliui, kad atsigautu?
ir pavadinimo nezinau, bet pagal paveiksleli tinka du pavadinimai ripsalis ir hatoria....
tiesiog norejau paklausti kuo skiriasi ripsalis salicornioides nuo hatoria salicornioides???
ar cia vienas ir tas pats tik pavadinimas vienas lietuviskas kitas ne?
ir ka daryt tam kaktuseliui, kad atsigautu?
QUOTE(Crassula @ 2010 08 08, 11:28)
Ojoj
O pas jus?
Gerai, kad sostinės škvalas nepasiekė
Beje, liko dar vienas senelis kaktusas nepersodintas bet jau turbūt greit iš vazono išgriūs. Kažin dar tinkamas laikas persodint jį? ar geriau jau pavasario palaukt?
sveikos,turiu klausima,keliaudamos lektuvais kaip kaktusus persigabenat?cekius reik turet,laikyt rankiniam bagaze?