Paziureti,tai grazus,bet kur laikyti kai zydi O dar muses - tikri bombonesiai skraido
Aciu visoms uz pamastymus ir rekomendacijas
Butinai pasinaudosiu patarimais
Butinai pasinaudosiu patarimais
QUOTE(Aina @ 2010 08 02, 10:44)
sveikos
užsukau pasidžiaugti: manoji matucana 5 žiedus išleido, vienas iš jų jau žydi , o gražuolė lophophora jau keturis žiedus iškleidė ir dar vakar pamačiau, kad vaikiuką šalia augina
užsukau pasidžiaugti: manoji matucana 5 žiedus išleido, vienas iš jų jau žydi , o gražuolė lophophora jau keturis žiedus iškleidė ir dar vakar pamačiau, kad vaikiuką šalia augina
labai smalsu būtų pamatyti nuotraukas.
QUOTE(Aupo @ 2010 08 02, 12:43)
Klausykit merginos, palaisciau savo kaktuseli su kaktusu trasom, tai ant rytojaus jis visas suminkstejo kas jam nutiko? gal trasos nepatiko, kaip dabar ji atstatyt
O trąšų koncentracija buvo tinkama?
[quote=rimusia,2010 08 03, 22:42]
Zydi Aptenia
kokia spalva
karrinta, labai gražu
Zydi Aptenia
kokia spalva
karrinta, labai gražu
Pas mane aptenia lauke zydi, adaptuota vasarai is Kretos
Papildyta:
[attachmentid=201994]
Papildyta:
[attachmentid=201994]
rimusia,pirmo ziedu spalva ,o antro - ziedas uz augaliuka didesnis Grazu
oi,grazus ziedai
geras laikas. Viskas žydi, tarpsta.
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 02, 13:45)
Nu gal... As nezinau, bet vyras pvz mano jeigu perka (jis perka monetas) kazkur usienyje, tai jeigu nepriima paypal`o, tai sako, kad per brangu bus susimoket, nes brangiai kainuoja tarptautinis pavedimas. O kreditine tai ir paypal reikalinga
Na as visada galvojau, kad arba paypal arba pavedimas.... Tai dabar net nezinau ka ir besakyt
Na as visada galvojau, kad arba paypal arba pavedimas.... Tai dabar net nezinau ka ir besakyt
ne, yra trys skirtingi - pavedimas, tada tikrai daug kainuoja; paypal; ir kreditine kortele - tada nekainuoja.
mano kaktusėlis dar vieną pumpurą sukrovė, laukiu kada pražįs, tada vėl įdėsiu.
o sakykit, kada bus tinkamas laikas persodinti jį? nes jam tame vazonėly jau ir žemių manau nebelikę...