Parodysiu kaip mylimi yra kaktusai pas mano tevus
Visu pirma - fotografuojama buvo nauja pavesine... Kaip matom stalas papuostas kuo? Ogi kaktusu
O pagal liaudiska pavadinima, tai cia dar ir paskirtis beveik pataikyta
Sitoj foto fotografuota tvorele, bet pukiai matosi kaktusu vasarinis namelis... Jis beveik visas stiklinis, stogas buvo is pleveles, bet siais metais kaip tikras namukas jau gavo ir stoga is to permatomo "siferio"
Papildyta:
QUOTE(Mimi08 @ 2010 06 10, 11:11)
Labas rytas
Nepykit, kad vel su klausimu
Pries pora dienu is pasetu seklu(tikrai
ne visu, dar manau bus daug) islindo daigeliai. Bet jie man kazkokie labai keisti
Maniau, kad kaktusiukai buna apvaluciai, o maniskiai kazkokie pailgi visi(del sviesos trukumo tikrai ne, nes stovi ant palanges)..bet keisciausia man, kad beveik visi(tie kurie 2 dienu amziaus) is vieno augliuko po 2 sakeles. kaip v raides styro. Parodyciau nuotrauka, bet, kad kompo dar nepataisem. ir dar vieno pacio didziausio ta v virsunele paraudonavus. Cia gal vietoj kaktusu seklu ko kito sumaise pripyle, bet seklos tai grynai kaip kaktusu(kazkada sejau, niekas neisdygo, tai cia kaip ir pirmas kartas), tai nelabai suprantu, kas ten mano plantacijoj daros
Siaip siulyciau nepanikuot. Manau, kad viskas bus gerai - gal kokie sukulentai isaugs... Neatsimenu dabar kas is ju isaugo, bet tokiu pas mano tevus irgi is misinio buvo isdyge...
Beje - vienas yra is seklos isauges gigantas - gal kokia opuncija
- tokiais super dideliais spygliuotais blynais...