Sveikos,
prasiau bendroje skelbimu lentoje, bet visos siulo didelius kaktusus, jau gerokai paaugintus ir issikerojusius, o as ieskau tokiu jaunesniu siek tiek , gal turit kas Kaune pasiulyti ivairiu kaktuseliu, nes nuo tokiu groziu jau akys raibsta
QUOTE(Edexa @ 2010 06 30, 12:32)
Jei niekas nepasiūlys, tai gal iki maxės, senukų, bazės nueik, jei ne marse gyveni.... Ten visada nebrangių kaktusėlių yra ir pasirinkimas įvairus.
As si bei ta pasiuliau, jei nores pati prisigydyt...
QUOTE(aaagnex @ 2010 06 30, 12:35)
As si bei ta pasiuliau, jei nores pati prisigydyt...
gerai.
Pas mane tai kažkokie bevaikiai, tik vieni patys sau auga...
gražus žiedeliai
pas mane tik lophophora ir rebutija raudona žiedus skleidžia
pas mane tik lophophora ir rebutija raudona žiedus skleidžia
QUOTE(Edexa @ 2010 06 30, 12:32)
Jei niekas nepasiūlys, tai gal iki maxės, senukų, bazės nueik, jei ne marse gyveni.... Ten visada nebrangių kaktusėlių yra ir pasirinkimas įvairus.
nu ne marse gyvenu , kai nueinu akys apraibsta nuo groziu ir tada visu noriu , na nesvarbu aaagnex, parasysiu i Az
QUOTE(klaudija M. @ 2010 06 30, 15:39)
nu ne marse gyvenu , kai nueinu akys apraibsta nuo groziu ir tada visu noriu
jei patinka žiedai, tai rinkis noriai žydinčius kaktusėlius, nes dar ir yra tokių, kurie sunkiai pražydinami mūsų sąlygom.
QUOTE(klaudija M. @ 2010 06 30, 11:23)
Sveikos,
prasiau bendroje skelbimu lentoje, bet visos siulo didelius kaktusus, jau gerokai paaugintus ir issikerojusius, o as ieskau tokiu jaunesniu siek tiek , gal turit kas Kaune pasiulyti ivairiu kaktuseliu, nes nuo tokiu groziu jau akys raibsta
žiūrint ko nori , kai kas pas mane yra galiu pasidalinti
QUOTE(Augė @ 2010 06 30, 15:37)
žiūrint ko nori , kai kas pas mane yra galiu pasidalinti
Gal galima pamatyti kuo gali pasidalinti?
QUOTE(vitaitiene @ 2010 06 22, 23:29)
Grizau ir griuvus i lova susapnavau, kad su Crassula ispudziais dalinames apie nuskabytu kalnu grobi nusipirkau keleta kaktusiuku is vietos parduotuviu, dar kalnuose prisiskabiau. Ech - tikros atostogos Tiesa vienoj vietoj vos i tarpoekli nenuciuoziau ant uzpakalio paskui viena kaktusa MB net perbalo
Sveika sugrįžus
Čia mes visos laukiam kelionės įspūdžių ir naujų augintinių fotosesijos, o čia matai tik su viena crassula dalinies
Čia mes visos laukiam kelionės įspūdžių ir naujų augintinių fotosesijos, o čia matai tik su viena crassula dalinies