Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Aneri,mielas vaizdelis 4u.gif gaila,kad trumpai zydi.As dvi dienas vis ejau y ziedelius ziureti,geretis wub.gif kol jie numiro.Kas uzsukdavo-parodydavau.
As pabuvau tikra visuomenininke smile.gif ,..padariau savo kaktusu parodele sunaus mokykloje,veiksmas ne Lt,buvo smagu wub.gif (cia tos lietuviskos parodos ykvepta,kad negaliu atvykti)
Atsakyti
Mes čia ruošiamės žydėti:
user posted image

O čia ŽYDIM:
user posted image

Žiedas žydi trumpai,bet mane pernai džiugino po žiedelį beveik visą vasarą.Ir dabar dar eilės žydėti laukia 4 pumpurai.
Vis dar labai ieškauTurbinicarpus valdezianus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 26 birželio 2010 - 22:24
Brangiosios gal kas Vilniuje ruosiates sukulentus skabyti? mirksiukas.gif (isskyrus storalapius medelius, tokiu pati turiu smile.gif )

Galeciau mainais aporokaktusu pasiulyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Rasiukas super,nes spalva grazi rozine,ar klystu g.gif ,kiek teko matyti balta spalva yra dazniausiai,nu laukiu kada anglo echinopsiai prades zydeti,o auga jie kaip ant mieliu.
Atsakyti
labukas visoms.turiu stai toki kaktuseli sukrovusi ziedeli...bet kazkodel neissiskleidzia verysad.gif ir jau koki menesi taip stovi...ziedelis nedziusta....gal galit patart ka daryt...beje,gal kas zino kaip jis vadinasi? ax.gif
user posted image
Atsakyti
As dar turiu toki durna klausima doh.gif Ar galima kaktusus palikti visa diena lauke balkone, na dabar kai taip karsta. Ar nebus jiems tos saules ir kaitros per daug? 4u.gif

Aciu
Atsakyti
as kazkada irgi laikydavau kaip ir balkone.pas mane spigindavo tiesioginiai saules spinduliai.o ne visiems kaktusams tas patikdavo,nes gali nudegti.tai paprasciausiai galima arba uzuolaida uztraukti,zinoma,jei balkonas istiklintas.arba laikrastuku kokiu pridengti. smile.gif
Atsakyti
Zydi M.magnifica user posted image user posted image smile.gif
O stai mano sios dienos pikinys user posted image tongue.gif
kaip galima atsispirti tokiai spalvai user posted image ax.gif
Atsakyti
[quote=rimusia,2010 06 29, 13:45]
Zydi M.magnifica user posted image user posted image smile.gif
O stai mano sios dienos pikinys user posted image tongue.gif
kaip galima atsispirti tokiai spalvai user posted image ax.gif
[/quote
labai grazus,toks mazas o tokie ziedeliai
Atsakyti
nu nieko sau kaktuseliai blink.gif o jau ziedu spalva!groooozis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2010 06 26, 10:01)
Labas rytas,
elitarai, labai  wub.gif
O cia mano vakarykstis grozis:
user posted image
O cia pora metu atgal taip zydejo:
user posted image

oho o cia tai grozis,ciut akys neissoko bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
tokiu ziedu prisiziurejus nakti nebeuzmigsiu,nes galvosiu kaip man tokiu groziu gauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiedai išties labai gražūs thumbup.gif

bet nemiegot dėl jų neverta , nebent į echinopsio žiedą žiūrint , nes kitą vakarą greičiausiai jo nebus sad.gif

jei reik echinopsio galių duot , po kelių metų jis žydės taip pat, kitus mačiau pirkt prie senių Tik gėlese , taigi bėgam ir nusiperkam , ir svaigstam į juos žiūrint mirksiukas.gif
Atsakyti