Aneri,mielas vaizdelis gaila,kad trumpai zydi.As dvi dienas vis ejau y ziedelius ziureti,geretis kol jie numiro.Kas uzsukdavo-parodydavau.
As pabuvau tikra visuomenininke ,..padariau savo kaktusu parodele sunaus mokykloje,veiksmas ne Lt,buvo smagu (cia tos lietuviskos parodos ykvepta,kad negaliu atvykti)
Brangiosios gal kas Vilniuje ruosiates sukulentus skabyti? (isskyrus storalapius medelius, tokiu pati turiu )
Galeciau mainais aporokaktusu pasiulyti
Galeciau mainais aporokaktusu pasiulyti
As dar turiu toki durna klausima Ar galima kaktusus palikti visa diena lauke balkone, na dabar kai taip karsta. Ar nebus jiems tos saules ir kaitros per daug?
Aciu
Aciu
as kazkada irgi laikydavau kaip ir balkone.pas mane spigindavo tiesioginiai saules spinduliai.o ne visiems kaktusams tas patikdavo,nes gali nudegti.tai paprasciausiai galima arba uzuolaida uztraukti,zinoma,jei balkonas istiklintas.arba laikrastuku kokiu pridengti.
nu nieko sau kaktuseliai o jau ziedu spalva!groooozis
QUOTE(Aneri @ 2010 06 26, 10:01)
Labas rytas,
elitarai, labai
O cia mano vakarykstis grozis:
O cia pora metu atgal taip zydejo:
elitarai, labai
O cia mano vakarykstis grozis:
O cia pora metu atgal taip zydejo:
oho o cia tai grozis,ciut akys neissoko
Papildyta:
tokiu ziedu prisiziurejus nakti nebeuzmigsiu,nes galvosiu kaip man tokiu groziu gauti
Žiedai išties labai gražūs
bet nemiegot dėl jų neverta , nebent į echinopsio žiedą žiūrint , nes kitą vakarą greičiausiai jo nebus
jei reik echinopsio galių duot , po kelių metų jis žydės taip pat, kitus mačiau pirkt prie senių Tik gėlese , taigi bėgam ir nusiperkam , ir svaigstam į juos žiūrint
bet nemiegot dėl jų neverta , nebent į echinopsio žiedą žiūrint , nes kitą vakarą greičiausiai jo nebus
jei reik echinopsio galių duot , po kelių metų jis žydės taip pat, kitus mačiau pirkt prie senių Tik gėlese , taigi bėgam ir nusiperkam , ir svaigstam į juos žiūrint