sveikos,o jau ziedu grazumas,net baltas pavydas paeme
QUOTE(vitaitiene @ 2010 06 23, 14:12)
Kakžkas klausė apie kaktusų trešimą Aš trešiu taip - kaip nurodyta ant trašų pakuotės
As klausiau, aciu As irgi stengiuosi tresti bent karta i menesi, tik ziema kaip suprantu kaktusu nereikia tresti.
Sveikos kaktusiukų mylėtojos aš irgi norėčiau retkarčiais prie jūsų plepaliukų prisijungt, nes laaabai myliu kaktusus.
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 06 23, 12:32)
As klausiau, aciu As irgi stengiuosi tresti bent karta i menesi, tik ziema kaip suprantu kaktusu nereikia tresti.
ziema tikrai nereikia tresti o rekomenduotina visada tresti silpnesniu tirpalu,nei nurodyta ant trasu pakuotes
kaip grazu
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 24, 16:49)
kaip grazu
sveikos,noriu jusu pagalbos nusipirkau pora nauju mazyliu kaktusu gal uzmestumet aki kokie ju pavadinimai parasytumet http://public.fotki....ile/neziniukai/
Mano jaunas kaktusynas
QUOTE(Jūrė @ 2010 06 24, 22:14)
kokie grazus,tas pirmas labai zavingas
Papildyta:
gal esate uzsisake is www.ebay.com svetaines kaktusu ar ju seklu?kaip dabar ziurinejuos yra tikrai gerai pasiulymu
QUOTE(Gintae @ 2010 06 24, 21:17)
kokie grazus,tas pirmas labai zavingas
Papildyta:
gal esate uzsisake is www.ebay.com svetaines kaktusu ar ju seklu?kaip dabar ziurinejuos yra tikrai gerai pasiulymu
Papildyta:
Pas Jus mačiau tai pat jauna žavi kolekcija.
Saviškius pirkau iš forumietės. Iš ebay nebandžiau siųsti. O Jūs gal iš ebay siuntėtės?
QUOTE(Jūrė @ 2010 06 24, 22:27)
Pas Jus mačiau tai pat jauna žavi kolekcija.
Saviškius pirkau iš forumietės. Iš ebay nebandžiau siųsti. O Jūs gal iš ebay siuntėtės?
mastau rizikuoti,bet vis paziuriu kad siuntimo islaidos labai brangiai atsieina,bet ten tokio grozio kaktusu yra