Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

O gariunuose ne kinijoj ir ne turkijoj siutos suknios? Tik kaina gerokai aukstesne, o kokybe vienas prie vieno. Reikia zinot ka ir is ko uzsisakineji, tada maziau problemu kils. As jau ne syki is interneto esu uzsisakinejusi ir ne kiek del to nesigailiu.
Atsakyti
O jei jus galit sau leisti pirkti orginalus ar juos nuomotis,tai prasau smile.gif
Man kvaila atrodo tokius pinigus metyt del vienos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte13 @ 2011 04 29, 13:36)
Sveikos merginos,
Kam slamsta siustis is Kinijos galima tokio lygio sukneles nusipirkti Gariunu turgui.
Nera ka lyginti originalias sukneles su kinietiskom,gali sakyti kas ka nori,,,baisu...
O vestuves viena karta gyvenime,tai jei norit atrodyti skudurines onutes tai ir atrodysit,stilius ir kokybe pirmoje vietoje,, biggrin.gif

Saulyte, iš Kinijos tikrai galima gauti labai kokybiškų gaminių. Ne viskas, kas atkeliauja iš tos šalies yra šlamštas. Reikėtų pasidomėti prieš komentuojant.
Atsakyti
Nima, drinks_cheers.gif ... teisingai pasakyta .... net nusijuokiau perskaicius ta komentara apie slamsta is kinijos.. mano drauges suknele pirkta is kinijos kuo lengviausiai nupirko viena sukneliu nuoma kaune, na ir ka paskui i ten nueisit ir jum sakys,kad is Italijos,tada bus jau gera kokybe? taip kad nekalbekime ko nezinom .... savo kailiu isitikinau,kad kinieciai visgi sugeba ir galima gera suknele pas juos nusipirkti,tik aisku reikia pasidometi siek tiek apie pardaveja,nes kai kuriu merginu gautos suknytes isties atrode graudziai blink.gif
Atsakyti
http://www.edressme....ivate-sale.html

Išmetė originalių vestuvinių ir vakarinių suknelių labai priimtinomis kainomis, gal kam patiks.
Reikia prisiregistruoti, tuomet matysit, kas yra private-sale
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 04 29, 21:27)
http://www.edressme....ivate-sale.html

Išmetė originalių vestuvinių ir vakarinių suknelių labai priimtinomis kainomis, gal kam patiks.
Reikia  prisiregistruoti, tuomet matysit, kas yra private-sale

Niu jei kinieciai supjaus gryba, reikes tureti si puslapiuka kaip atsargini varianta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte13 @ 2011 04 29, 14:36)
Sveikos merginos,
Kam slamsta siustis is Kinijos galima tokio lygio sukneles nusipirkti Gariunu turgui.
Nera ka lyginti originalias sukneles su kinietiskom,gali sakyti kas ka nori,,,baisu...
O vestuves viena karta gyvenime,tai jei norit atrodyti skudurines onutes tai ir atrodysit,stilius ir kokybe pirmoje vietoje,, biggrin.gif

na taip taip, originalios suknutes siuvamos lyg kur kitur, bet ne Kinijoje doh.gif
jei kas gali sau leisti keleta tukstanciu skirti viena karta vilkesimai suknelei, pirmyn. As, pvz., to daryti nenoriu ir negaliu. Ir patikekit, is Kinijos visiskai ne slamstas ateina. Ar modelis tiks nesimatavus, cia vienas klausimas, bet sukneles kokybe liuksusine.
ar cia kazkam labai vestuviniu sukneliu salono biznis suprastejo, kad taip arsiai puolama? smile.gif
Atsakyti
man kazkaip ir pirma mintis sovusi i galva buvo apie prasta vestuviniu sukneliu bizni LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte13 @ 2011 04 29, 14:36)
Sveikos merginos,

na gariunu kokybe tirkai prastesne nei kinieciu smile.gif) kita vertus beveik visi salonai nuomoja kinietiskas sukneles, vienetai siulo orginalus. mano drauges patirtis buvo tokia: birzeli issirinko nuomai nauja, katik gauta orginalia suknele, vetsuves rugseji. kai zinia, geriausia issirinkti anksciau, nes paskutine minute daznai asortinmentas prastesnis buna. taigi nuomos kaina buvo 3000 lt doh.gif atejus vestuviu dienai, gavo tragiskai nudysta suknele, kuria dar mama turejo taisyti pries ceremonija, nes visi dratai is gorseto pradejo listi. va tau ir orginalas, didele kaina ir t.t. gal tada tikrai geriau kad ir is gariunu, bet nauja, tavo asmenine suknyte.
velgi paminiu, as buvau savo suknele labai patenkinta smile.gif kokybe puiki, pasiuvimas tvarkingas. viskas grazu buvo wub.gif
o del skudurines onutes tai tu nusisneki, nes jei nori ispudingo torto, galima nuomotis, bet jei nori kazko papratso ir elegantisko tai nebuna moketi tukstancius uz ta pati, ka gali parsisiusti. rizika tik ta, kad nesimatuoji. bet as kai planavau salone siutis, man buvo paakyta du primatavimai, vienas ismatuoja kuno duomenis, antras koreguoja ilgi, taip kad nera cia stebuklas nusiusti savo parametrus kinieciam.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti