Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 21:34)
Sveikos  smile.gif
Noriu pasiteirauti gal kas siuntėtės suknelę iš šito puslapio?
http://www.aliexpress.com/
4u.gif

kiek matau tai cia pigiau siek tiek kaip kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulkaa @ 2011 03 22, 11:04)
o kodel tragiska?
kas netaip buvo?
parodik:)

Suknelės, kurią gavau, medžiaga buvo tragiška, prastos kokybės ir nėjo persiųti, nebent perdaryti visą suknelę iš naujo. plius originalioj nuotraukoj nebuvo jokiu karoliuko, o buvo išsiuvinėta, o gavau su karoliukais. Dabar lyg ir radau vieną vietą kur nebrangios geros kokybės suknelės, rytoj eisiu pažiūrėt, o į tą savo gautą iš ebay pakabinau į spintą ir net nenoriu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 23, 09:10)
Ir kaip dydžiai, nebuvo pamažinti?

Na, kadangi pirkau ne suknelę, apie dydžius negaliu pasakyti. Bet mačiau, kad čia didžiąją dalį suknelių siuva taip pat pagal išmatavimus. Ir dydžiai tokie patys kaip EBAY. Netgi yra tų pačių pardavėjų parduotuvės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hopegirl @ 2011 03 23, 22:56)
Na, kadangi pirkau ne suknelę, apie dydžius negaliu pasakyti. Bet mačiau, kad čia didžiąją dalį suknelių siuva taip pat pagal išmatavimus. Ir dydžiai tokie patys kaip EBAY. Netgi yra tų pačių pardavėjų parduotuvės.  4u.gif

Galvojau galvojau aš vakar ir bijau siųstis verysad.gif Nors ir ne vestuvinės man reikia, bet kažko kojos dreba. Tai susiradau modelį kurio noriu ir bandysiu su salonu tartis, kad pasiūtų ir išnuomotų man. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Kazkam buvo idomi pigi nuoma, tai patarciau www.isgelbeksuknele.lt paziureti, ten merginos ne tik parduoda bet ir nuomoja savo vestuvines ir progines sukneles ir kainos tikrai nedideles.
Atsakyti
QUOTE(alla313 @ 2011 03 24, 14:07)
Sveikos. Kazkam buvo idomi pigi nuoma, tai patarciau www.isgelbeksuknele.lt paziureti, ten merginos ne tik parduoda bet ir nuomoja savo vestuvines ir progines sukneles ir kainos tikrai nedideles.

aš iš čia ir pirkau - likau patenkinta smile.gif)) galėjau ir pasimatuoti ir kaina buvo laaaaaabai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2011 03 22, 18:39)
Labas smile.gif Skaiciau skaiciau, bet lyg niekas sios internetines parduotuves ir ebay parduotuves neminejo (ebay nikas nepamenu, irgi kazkas su allfordress). Uzsisakiau SIA suknele. Dydi emiau ju, tik ilgi surasiau koks noriu kad butu (itariu ilgesne nei standartas-noriu iki puses blauzdu, o ne tik zemiau keliu). Ziuresim, ka gausiu smile.gif Atrase, kad uz 7sav atkeliaus. Dar papildomai is ju perku metra neriniu-ilginsiu siek tiek rankoves.

Labai grazi suknele, ir nuotraukoj atrodo gera pasiuta bigsmile.gif Tikiuosi, tokia pacia ir gausi, parasyk kai atsius, labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien gavau suknytę. Užsakinėjau šitam psl. www.beautifulbridaldress.com . Suknelė graži, labai nedaug skiriasi nuo nuotraukos puslapyje wub.gif Karoliukai visi prisiūti, jokių klijuotų nesąmonių thumbup.gif Tiesa, turėjau problemų atsiskaitinėdama, tai jei kas užsakinėsit iškart siūlau mokėti per paypal, kad nervų nesigadintumėte smile.gif
Istorija trumpai - kadangi paypalo neturėjau ir galvojau, kad noriu suknelės kuo greičiau, tai nuėjau į banką ir man padarė pavedimą, po pavedimo jiems reikėjo nusiųsti pavedimo kontrolės nr. Pas mus jis 25 skaitmenų, o jie pripratę, kad turi būti 10. Taigi kol atkniso mano pinigus dvi savaitės praėjo. Ėjau ir į banką aiškintis ir su jais ilgai susirašinėjom. Bet viskas baigėsi gerai smile.gif
Žodžiu, nežinau, ar man pasisekė, ar ten visuomet gerai siūna, bet galiu rekomenduoti. Tiesa, dar vienas dalykas - pavedimą dariau su komentaru, kad tai yra dovana. Ir suknytę gavau kaip dovaną, taigi jokių muito mokesčių nereikėjo mokėti thumbup.gif
Nebeburnosiu ant kinietiškos kokybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 03 25, 12:42)
Šiandien gavau suknytę. Užsakinėjau šitam psl. www.beautifulbridaldress.com . Suknelė graži, labai nedaug skiriasi nuo nuotraukos puslapyje  wub.gif  Karoliukai visi prisiūti, jokių klijuotų nesąmonių  thumbup.gif Tiesa, turėjau problemų atsiskaitinėdama, tai jei kas užsakinėsit iškart siūlau mokėti per paypal, kad nervų nesigadintumėte  smile.gif
Istorija trumpai - kadangi paypalo neturėjau ir galvojau, kad noriu suknelės kuo greičiau, tai nuėjau į banką ir man padarė pavedimą, po pavedimo jiems reikėjo nusiųsti pavedimo kontrolės nr. Pas mus jis 25 skaitmenų, o jie pripratę, kad turi būti 10. Taigi kol atkniso mano pinigus dvi savaitės praėjo. Ėjau ir į banką aiškintis ir su jais ilgai susirašinėjom. Bet viskas baigėsi gerai smile.gif
Žodžiu, nežinau, ar man pasisekė, ar ten visuomet gerai siūna, bet galiu rekomenduoti. Tiesa, dar vienas dalykas - pavedimą dariau su komentaru, kad tai yra dovana. Ir suknytę gavau kaip dovaną, taigi jokių muito mokesčių nereikėjo mokėti  thumbup.gif
Nebeburnosiu ant kinietiškos kokybės  ax.gif

na gal foto pasidalinsi, labai idomu butu, beje kiek visa tai kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 03 25, 11:45)
na gal foto pasidalinsi, labai idomu butu, beje kiek visa tai kainavo? 4u.gif

Savo suknytės dar nefotkinau, bet nelabai gal ir mokėčiau įkelt čia nuotrauką. Įmetu nuorodą
http://www.beautiful...-dress-417.html

Skaičiuojant viską (pavedimas, TNT siuntimas ir siuvo pagal mano išmatavimus - ne standartinis dydis) kaina išėjo 580 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 03 25, 12:54)
Savo suknytės dar nefotkinau, bet nelabai gal ir mokėčiau įkelt čia nuotrauką. Įmetu nuorodą
http://www.beautiful...-dress-417.html

Skaičiuojant viską (pavedimas, TNT siuntimas ir siuvo pagal mano išmatavimus - ne standartinis dydis) kaina išėjo 580 Lt smile.gif

labai grazus modeliukas... wub.gif labai smalsu pamatyt ka gavai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nima*** @ 2011 03 25, 12:42)
Šiandien gavau suknytę. Užsakinėjau šitam psl. www.beautifulbridaldress.com . Suknelė graži, labai nedaug skiriasi nuo nuotraukos puslapyje  wub.gif  Karoliukai visi prisiūti, jokių klijuotų nesąmonių  thumbup.gif Tiesa, turėjau problemų atsiskaitinėdama, tai jei kas užsakinėsit iškart siūlau mokėti per paypal, kad nervų nesigadintumėte  smile.gif
Žodžiu, nežinau, ar man pasisekė, ar ten visuomet gerai siūna, bet galiu rekomenduoti. Tiesa, dar vienas dalykas - pavedimą dariau su komentaru, kad tai yra dovana. Ir suknytę gavau kaip dovaną, taigi jokių muito mokesčių nereikėjo mokėti  thumbup.gif
Nebeburnosiu ant kinietiškos kokybės  ax.gif

jeee 4u.gif super, kad viskas pavyko kuo geriausiai:) as nerimastinga shirdimi laukiu savosios:) balandzio pacioj pradzioj turetu jau buti, tai jei netiks, turesiu dar menesiuka sugalvoti ka nors kitka:)
Atsakyti