Dar ir nuometa dovanu pridejo

QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 17, 23:02)

QUOTE(dytea @ 2011 03 17, 20:17)
nepatiko kad parduodat?
As dar viena uzsakineju is jo, net labai patiko

QUOTE(jollicasa @ 2011 03 11, 23:48)
Eiryn, SandritaM, tikrai grazios sukneles Jusu
, sakyciau, labai pavyke pirkiniai
O as kas yra megines si puslapi? https://www.unique-vintage.com/
as jo naujienas jau kelis metus gaunu, kazkada matyt irasiau savo pasta jiems, siaip galima rasti visai neblogu variantu su ikandama kaina, tik neaisku, kas per kokybe... Siaip lyg ir panasu i normalia parduotuve, net nuotraukos yra...

O as kas yra megines si puslapi? https://www.unique-vintage.com/
as jo naujienas jau kelis metus gaunu, kazkada matyt irasiau savo pasta jiems, siaip galima rasti visai neblogu variantu su ikandama kaina, tik neaisku, kas per kokybe... Siaip lyg ir panasu i normalia parduotuve, net nuotraukos yra...
Yra labai labai graziu sukneliu sitam puslapyj, tik idomu is kur jas siuncia, mano supratimu is USA

QUOTE(ajaz @ 2011 03 17, 22:25)

dėl feedback'ų, tai jie dar ir neretai būna ,,paperkami"

man pirmasis kinietukas, su kuriuo turėjau nesklandumų užsakant suknelę, iškėliau jam disputą, kad gražinčiau pinigus, tai po visko jis dar manęs paprašė, kad palikčiau teigiamą feedback'ą, tada man jis padarytų suknelėi nuoladėlę

Papildyta:
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 17, 22:02)
o man pirštinaites pridėjo dovanų

Man įdomu, kiek laiko užtrunka tas pasiuvimas ir atsiuntimas. Žinoma, rizika, bet kad kaina tokia - tikrai nesiruošiu vestuvinei suknelei ištratinti tūkstančius, nesuprantu, kodėl iš vestuvių daromas toks biznis....
Kaip manot, verta rizikuoti?
turiu tik du mėnesius.

Jei sukneles jau buna pasiutos, tai siuntimas apie menesi uztrunka. Siaip kitiems juk galima parasyti laiska ir pasidometi, kas ir kaip ir kiek uztruktu. As tai nusiziurejau pora graikisko tipo variantu ir sakysiuosi abu, sese pries vestuves grizdama man jas abi atves, jei kartais netiktu dydis bus antras variantas, laiko dar turiu dar 4 menesiai, tik, kadangi sukneles atvaziuos savaite pries didziaja svente, o kad, netektu nusivilti ir moketi didelius pinigus grazinimams, geriau pirkti du skirtingus modeliukus, vienas i dvieju, manau tikrai tiks.

QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 20, 19:59)
Jei sukneles jau buna pasiutos, tai siuntimas apie menesi uztrunka.
o iš kur čia visą mėnesį siunčia????

QUOTE(būsimoji @ 2011 03 20, 18:17)
Man įdomu, kiek laiko užtrunka tas pasiuvimas ir atsiuntimas. Žinoma, rizika, bet kad kaina tokia - tikrai nesiruošiu vestuvinei suknelei ištratinti tūkstančius, nesuprantu, kodėl iš vestuvių daromas toks biznis....
turiu tik du mėnesius.

as rasiau laiskuti tam kinietukui, is kurio jau gavom suknele, tai jis sake, kad per 12-15 dienu galetu pasiuti ir pristatyti suknele

Vadinasi, įmanomas ir greituko variantas
ačiū.
Reikia domėtis jau. Pradėsiu nuo kelių variantų pasimatavimo salonuose, nes tai, kas iš šono gražu ir patinka, nebūtinai man tinka (och, kaip surimavau)

Reikia domėtis jau. Pradėsiu nuo kelių variantų pasimatavimo salonuose, nes tai, kas iš šono gražu ir patinka, nebūtinai man tinka (och, kaip surimavau)

Ups.. galvojau viena, o rasiau, ka kita. Jei buna pasiutos siuntimas iki 15 dienu gali uztrukti. Kai siuva tada menuo ir virs jo gaunasi.