Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Dar ir nuometa dovanu pridejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 17, 23:02)
Dar ir nuometa dovanu pridejo  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif man patiko, noreciau suzinoti to kiniecio nika ax.gif siaip galvojau uzsakineti is landybridal, bet dabar galvoju, kad is ebay patikimiau nes matai tuos feedback`us 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2011 03 17, 20:17)
nepatiko kad parduodat?

As dar viena uzsakineju is jo, net labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2011 03 11, 23:48)
Eiryn, SandritaM, tikrai grazios sukneles Jusu thumbup.gif , sakyciau, labai pavyke pirkiniai mirksiukas.gif
O as kas yra megines si puslapi? https://www.unique-vintage.com/
as jo naujienas jau kelis metus gaunu, kazkada matyt irasiau savo pasta jiems, siaip galima rasti visai neblogu variantu su ikandama kaina, tik neaisku, kas per kokybe... Siaip lyg ir panasu i normalia parduotuve, net nuotraukos yra...

Yra labai labai graziu sukneliu sitam puslapyj, tik idomu is kur jas siuncia, mano supratimu is USA bigsmile.gif g.gif Pagal viska jos nera siuvamos, nes nurodyti normalus dydziai, pagal kuriuos issimatavus uzsisakyt galima, as labai gundausi uzsisakinet is ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 17, 22:25)
thumbup.gif  thumbup.gif man patiko, noreciau suzinoti to kiniecio nika  ax.gif siaip galvojau uzsakineti is landybridal, bet dabar galvoju, kad is ebay patikimiau nes matai tuos feedback`us 4u.gif

dėl feedback'ų, tai jie dar ir neretai būna ,,paperkami" doh.gif aišku nebent sakytumėtės iš jau patikimo ir išbandyto siuvėjo, tada kitas reikalas.
man pirmasis kinietukas, su kuriuo turėjau nesklandumų užsakant suknelę, iškėliau jam disputą, kad gražinčiau pinigus, tai po visko jis dar manęs paprašė, kad palikčiau teigiamą feedback'ą, tada man jis padarytų suknelėi nuoladėlę doh.gif ir esu girdėjus, kad ne man vienai tokie siūlymai pasitaiko...
Papildyta:
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 03 17, 22:02)
Dar ir nuometa dovanu pridejo  thumbup.gif

o man pirštinaites pridėjo dovanų lotuliukas.gif
Atsakyti
Man įdomu, kiek laiko užtrunka tas pasiuvimas ir atsiuntimas. Žinoma, rizika, bet kad kaina tokia - tikrai nesiruošiu vestuvinei suknelei ištratinti tūkstančius, nesuprantu, kodėl iš vestuvių daromas toks biznis.... blink.gif
Kaip manot, verta rizikuoti? smile.gif turiu tik du mėnesius.
Atsakyti
Jei sukneles jau buna pasiutos, tai siuntimas apie menesi uztrunka. Siaip kitiems juk galima parasyti laiska ir pasidometi, kas ir kaip ir kiek uztruktu. As tai nusiziurejau pora graikisko tipo variantu ir sakysiuosi abu, sese pries vestuves grizdama man jas abi atves, jei kartais netiktu dydis bus antras variantas, laiko dar turiu dar 4 menesiai, tik, kadangi sukneles atvaziuos savaite pries didziaja svente, o kad, netektu nusivilti ir moketi didelius pinigus grazinimams, geriau pirkti du skirtingus modeliukus, vienas i dvieju, manau tikrai tiks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 20 kovo 2011 - 19:00
QUOTE(Juoduke` @ 2011 03 20, 19:59)
Jei sukneles jau buna pasiutos, tai siuntimas apie menesi uztrunka.

o iš kur čia visą mėnesį siunčia???? g.gif man suknelę pasiuvo per mėnesį, o kai išsiuntė atėjo per 6 darbo dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 03 20, 18:17)
Man įdomu, kiek laiko užtrunka tas pasiuvimas ir atsiuntimas. Žinoma, rizika, bet kad kaina tokia - tikrai nesiruošiu vestuvinei suknelei ištratinti tūkstančius, nesuprantu, kodėl iš vestuvių daromas toks biznis....  blink.gif
Kaip manot, verta rizikuoti? smile.gif turiu tik du mėnesius.

as rasiau laiskuti tam kinietukui, is kurio jau gavom suknele, tai jis sake, kad per 12-15 dienu galetu pasiuti ir pristatyti suknele mirksiukas.gif per kurjerius tai uztrunka vos kelias dienas thumbup.gif
Atsakyti
Vadinasi, įmanomas ir greituko variantas smile.gif ačiū.
Reikia domėtis jau. Pradėsiu nuo kelių variantų pasimatavimo salonuose, nes tai, kas iš šono gražu ir patinka, nebūtinai man tinka (och, kaip surimavau) smile.gif
Atsakyti
Ups.. galvojau viena, o rasiau, ka kita. Jei buna pasiutos siuntimas iki 15 dienu gali uztrukti. Kai siuva tada menuo ir virs jo gaunasi. smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur vilniuje nebrangiai isnuomoja vestuvines sukneles? smile.gif
Atsakyti