grazi suknele-is kokio psl siunteisi?
QUOTE(egliukas28 @ 2011 02 12, 14:46)
grazi suknele-is kokio psl siunteisi?
is landybridal. is niekur daugiau ir nepirkciau. kai rasiau anksciau visa marketingo tyrima atlikau ir issiaiskinau, kad tik keli nusiskundimai, o kitu visai

QUOTE(Eiryn @ 2011 02 09, 18:30)
Būtent kad ilgiau pakeitinėjus spalvas ir dydžius ilgainiui visais variantais ima mesti 9 dolerius

Sveikos,
norėčiau išgirsti nuomonę tų, kurios siuntėsi sukneles tas "beach" tipo, kaip gyvai atrodo ta medžiaga shiffon, ar labai skiriasi nuo nuotraukoj parodytos. Aš suprantu, kad šios suknelės nėra labai prašmatnios kaip vestuvėms, bet aš būtent ir noriu tokios labiau paprastos ir romantiškos
norėčiau išgirsti nuomonę tų, kurios siuntėsi sukneles tas "beach" tipo, kaip gyvai atrodo ta medžiaga shiffon, ar labai skiriasi nuo nuotraukoj parodytos. Aš suprantu, kad šios suknelės nėra labai prašmatnios kaip vestuvėms, bet aš būtent ir noriu tokios labiau paprastos ir romantiškos

QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 12, 18:49)
is landybridal. is niekur daugiau ir nepirkciau. kai rasiau anksciau visa marketingo tyrima atlikau ir issiaiskinau, kad tik keli nusiskundimai, o kitu visai
Foto nekokios o siaip labai grazi buvo ir kokybiska. pilna svarovskiu, nepagailejo kinieciai 

Valio

QUOTE(marin_ka @ 2011 02 12, 18:52)
Sveikos,

Shifonas ne auksciausios klases, bet nuotraukose atrodo graziai. man tik gal truko medziagos kiekio, nes nuotraukose jo daugiau, realiai tai jo nera taip placiai panaudota.
perzvelk tema, dar maciau mergaite kuri tuokesi kuboje buvo su beach'ine suknele.
tikrai vaizdas ne toks kaip nuotraukoj, bet superinis bent jau man.
O as suknele rinkausi be jokiu swarovskiuku, dideliu imantrybiu, siuvinejimu ir t.t. kad niekur sugadint nebutu galima. pvz. kaip saule19841984 suknele, nu net neisivaizduoju kur galima ja susi.... o va kristinka_2010 pirmoji vestuvine, tai as kitokios net ir nesitikeciau gaut, jau ir matant originala, viskas taip ir turejo but, juk ir moketa buvo turbut ne daugiau nei 200 dol.o kad ten bus brilikai turbut nereikejo tiketis

Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2011 02 12, 21:17)
Valio
pagaliau kazkas atsilepe apie landybridal, nes as kaip tik noriu is ten suknele siustis. o kaip ten viskas vyksta ? pries perkant turi jiems issiusti savo ismatavimus ir medziaga kokia noretum pasirinkti o po to sumoki
Aciu

Pirmiausiai jiem parasyk ir pasakyk kokia suknele issirinkai, kokie tavi ismatavimai ir jai turi klausimu parasyk. atsako labai greitai, maloniai ir issamiai

Super
net nuotaika pasikele
, nes jau nuomos kainos Lt kosmaras uz viena diena moketi pora tukstanciu
o jai dar ka nors padarisi tai sukneliai tai jau tau priskaiciuos. O kaip jau tavo ,tai nors galvos neskaudes

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 12, 20:22)
o va kristinka_2010 pirmoji vestuvine, tai as kitokios net ir nesitikeciau gaut, jau ir matant originala, viskas taip ir turejo but, juk ir moketa buvo turbut ne daugiau nei 200 dol.o kad ten bus brilikai turbut nereikejo tiketis
o va bordo suknele tikrai liux, tokia kaip nuotraukoj, na tik manekana matom visa: liekna, susukuota, padazyta. tai net neabejoju, kad ir kristinka atrode ne prasciau.

dzin man tie siuvinejimai buvo, tikejausi gauti ne tokia, bet kad is vis inai ne panasi tai cia virs visko... beja mokejau tikrai daugiau 200 dol, kazkas apie 700lt man inai gavosi ir devet negalejau...
siaip tai jie viska atliko priesingai: issiuvinejo net graziau nei tikroji, o va man buvo svarbu medziaga tokia pati ir klostes kad butu... kad butu vientisa be siules per klubus ir t.t. o viska padare kad butu ne taip...

bordo suknele taip pat stovi spintoje ne karto nedeva... pasiuvimas tragiskas, noreint man eiti su ja reikejo dar maziausiai 100lt investuoti tai ir palikau, gal kam prisireiks...
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 02 12, 21:50)
dzin man tie siuvinejimai buvo, tikejausi gauti ne tokia, bet kad is vis inai ne panasi tai cia virs visko... beja mokejau tikrai daugiau 200 dol, kazkas apie 700lt man inai gavosi ir devet negalejau...
siaip tai jie viska atliko priesingai: issiuvinejo net graziau nei tikroji, o va man buvo svarbu medziaga tokia pati ir klostes kad butu... kad butu vientisa be siules per klubus ir t.t. o viska padare kad butu ne taip...
bordo suknele taip pat stovi spintoje ne karto nedeva... pasiuvimas tragiskas, noreint man eiti su ja reikejo dar maziausiai 100lt investuoti tai ir palikau, gal kam prisireiks...

Na jum paciai geriau matyt ir zinot, kas ir kaip. Bet ta bordo siknele (bent jau is nuotraukos) as nebrokyciau

o stai man su kiekviena svente, vos tikprireikus man sukneles ir apsilankius musu nuomu punktuose tikrai akys lipa nuo kainu ir kokybes

QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 12, 21:09)
Na jum paciai geriau matyt ir zinot, kas ir kaip. Bet ta bordo siknele (bent jau is nuotraukos) as nebrokyciau
o stai man su kiekviena svente, vos tikprireikus man sukneles ir apsilankius musu nuomu punktuose tikrai akys lipa nuo kainu ir kokybes
tad jai tik turiu galimybe visada siuvuosi 

Va va va sia vasara laukia vel dvi vestuves.. nezinau kaip reikes spresti.. turbut teks rinktis is esamo garbderobo... nors taip norisi naujo..

Ir dar mergaites, o ka prasote, kad rasytu ant siuntinio, kad dovana? Ar taip ir ,,praslystat,, pro muitine? Nes ptraeita savaite man teko susimoketi muita nuo 28 dol, tai jai taip nuo 200 - linksma neatrodo

Ačiū Lunyte
už info
Tai kaip supratau siunteisi tokio tipo suknelę, gal gali įkelti nuotrauką, kaip tau pasiūta buvo?
Mačiau čia veną , kur Kuboj, aišku su tokia gražia aplinka, tai net nelabai įsižiūri minusų suknelės, jei ir yra
O dėl muitų, tai irgi įdomu, kad nereikėtų dar už juos mokėti

Tai kaip supratau siunteisi tokio tipo suknelę, gal gali įkelti nuotrauką, kaip tau pasiūta buvo?

Mačiau čia veną , kur Kuboj, aišku su tokia gražia aplinka, tai net nelabai įsižiūri minusų suknelės, jei ir yra

O dėl muitų, tai irgi įdomu, kad nereikėtų dar už juos mokėti