Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Labas busimos nuotakos,as gal cia ir nevisai i tema,bet noriu jums patarti,kad pries siusdamosios suknytes butinai salonia pasimatuokit ar jums ta suknyte tinka,jai nerasit tokios pacios tai nors modeli 4u.gif As pati taip pat planavau siustis is interneto ir jau buvau susiradus is kur siustis(www.noviaconestilo.com) man jis patikimiausias pasirode.Bet kai salonia ta suknyte pasimatavau su ja jauciausi ziauriai nepatogiai ir ji man visai netiko.Tai kad pirmiausia pabandykit,kad liktu pergiventi tik del kokybes,o ne ar ji jums tiks 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o nezinot ar imanoma pas siuveja uk pasisiuti? gal kokios lietuves siuva? (nes pas musulmonus kokius tikrai nenoriu) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tomelis @ 2011 02 11, 22:37)
Labas busimos nuotakos,as gal cia ir nevisai i tema,bet noriu jums patarti,kad pries siusdamosios suknytes butinai salonia pasimatuokit ar jums ta suknyte tinka,jai nerasit tokios pacios tai nors modeli 4u.gif  As pati taip pat planavau siustis is interneto ir jau buvau susiradus is kur siustis(www.noviaconestilo.com) man jis patikimiausias pasirode.Bet kai salonia ta suknyte pasimatavau su ja jauciausi ziauriai nepatogiai ir ji man visai netiko.Tai kad pirmiausia pabandykit,kad liktu pergiventi tik del kokybes,o ne ar ji jums tiks 4u.gif

Laba,
na matot, ne visos suknelės parduotuvėse arba nuomojamos tokios, kokias užsisakom, yra Lietuvoje mirksiukas.gif Pvz, tokią kokią aš užsisakiau, lietuvoj dar niekur nemačiau, o patikėkit, su draugėm pavaikščiojom po ne vieną nuomojamų suknelių saloną, bet matavausi gan panašią ir man bent jau labai patiko wub.gif tikiuosi patiks ir ta, kurią gausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 12, 00:21)
Laba,
na matot, ne visos suknelės parduotuvėse arba nuomojamos tokios, kokias užsisakom, yra Lietuvoje  mirksiukas.gif  Pvz, tokią kokią aš užsisakiau, lietuvoj dar niekur nemačiau, o patikėkit, su draugėm pavaikščiojom po ne vieną nuomojamų suknelių saloną, bet matavausi gan panašią ir man bent jau labai patiko  wub.gif  tikiuosi patiks ir ta, kurią gausiu  lotuliukas.gif

Labutis o is kokio puslapio uzsakinejot blush2.gif
Atsakyti
aciu mergaites, parasiau as jam pati, persiunciau visus laiskus, kuriais susirasinejom iki pirkimo. Keturiuose laiskuose as jam parasiau kokios spalvos nori ir dar laisko gale paryskintai parasiau, tik atkreipkit demesi i spalva, as ne nuotaka.
ir gaunu is jo laiska sianakt
So, wich color do you wont?![SIZE=7]

nu viskas! vidurius susuko blink.gif
Jokiu ,,hi, friends,, darling ar panasiai.

viska galima pataisyt, na bet su balta suknele per vyro keturiasdesimtmeti doh.gif doh.gif doh.gif

ar buve tokiu lepsusu?
as jam dar karta visus ismatavimus ir spalvas nusiunciau, nu bet bijau juodai.
Su dukru suknelem, jokiu problemu (na aisku as ju dar negavau), bet atsako per 10 min ir issamiai 4u.gif

O jau, kad tersiu eteri su savo nevestuvinem suknelem, tai sia vasara tekejo sesuo. Siuntemes 11 sukneliu ax.gif pradzioje ejome per nuomu salonus, kadangi vestuvesvyko karstymeti, sodyboje prie ezero, beje ten ir kunigas sutuoke, tai apie tortines sukneles nei kalbos nebuvo, o uzejus i nuomos salona, aiskiai bvo pasakyta nuotakos sukneles nuo 1000lt blink.gif blink.gif blink.gif
UZ KA????
tada ir nusprendem visas pulkas, mamos siustis.
buvome labai patenkintos kai gavome wub.gif gal todel, kad nebuvo kazkokiu super duper reikalavimu,lengvos, vasarines, vejy plevenancios biggrin.gif , o ir laukeme su mintim, kad teks taisyti, gal ir persiuti. Tai didziausias taisymas, tai buvo palenkimas.
apaciu.
Jaunoji suknele pardave lygiai uz tiek kiek ir mokejo, as savo pasilikau, dukru taip pat, ka dare pamerges nezinau.

iki siol neapvyle manes kinieciu darbas, bet dabar kaip bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 12, 11:55)

ir gaunu is jo laiska sianakt
So, wich color do you wont?![SIZE=7]

nu viskas! vidurius susuko blink.gif
Jokiu ,,hi, friends,, darling ar panasiai.
viska galima pataisyt, na bet su balta suknele per vyro keturiasdesimtmeti doh.gif  doh.gif  doh.gif

ar buve tokiu lepsusu?

o kas jum siuva? koks pavadinimas to kinietuko???? Nes man taip buvo ir dabar dar tęsiasi tokios nesamones doh.gif tik man su dydžiais ir pinigų pervedimu. parašiau savo siuvėjui dydžius, parašė,kad viskas ok, o po kelių dienų atsiuntė laišką, kad parašyčiau dydžius ir padaryčiau mokėjimą doh.gif ir va iki dabar sprendžiam su tuo kinietuku šią bėdą, nes neva nėra mano apmokėjimo rolleyes.gif
suknytes iš ebay užsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jus mane, jau gasdinat blink.gif
my email :zhgb_2009@yahoo.com.cn

my MSN:zhunipingan886@hotmail.com

bet as gavau i emaila patvirtinima, kad apmokejau tam ir tam seileriui. ir ta laiska jam nukopinui.

nieko nebijau, tik negaut visai, arba gaut balta biggrin.gif , taisymas manes nebaido, taisau daug rubeliu, nes asu smulki, su dideliais papais, tai jai ties viena vieta gerai, tai ties kita netelpa ir atvirksciai lotuliukas.gif
na einu skaityt visa tema, kaip cia kam sekesi bendraut si tais kinietukais.
as nelabai daug turejus reikalu su ebay, bet mano tevas jame gyvena lotuliukas.gif ir jokiu problemu, o perka kartais ir ne po 200 dol ax.gif

o praeita karta sau ir dukrom, o si karta tik dukrom uzsakiau is http://www.landybridal.com/
tai miela malonu bendraut, o si karta teko tik parasyt, kad jau pirkau is jusu (na nemanau, kad atsimine), bet iskart parase, kad taip taip, mes jus manenam ir nuo kiekvienos sukneles po 10 proc nuolaida gavau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'LUNYTE': 12 vasario 2011 - 11:59
QUOTE(Garbanė86 @ 2011 02 06, 15:12)
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 02 04, 00:06)

Juostos, einančios ties krūtine kitokios... Originale dvi pirmosios (aukštesnės) vienodo pločio ir siauresnės nei trečioji, pas Tave visos trys jos kitokių proporcijų. Originale tai suteikia grakštumo ir ne tokio vientiso plokštumiškumo. Taip pat gražesnis/išraiškingesnis ties krūtine ir tas raukinukas, na gal pas Tave dėl nuotraukos kokybės tai pradingsta. Be to nelabai aiški vieta ir su tom gėlytėm ties krūtine. Originale jos lyg pasiūtos iš kažko, lyg turi dimenciją, o pas Tave jos plokščios kaip suprantu iš blizgučio iškirptos ir dėl to šviesoje taip tamsiai spindi.Tos tamsios dėmėlės, įgautos nuo šviesos gana keistai spindi ir netinkamai traukia akį į tokias smulkmenas. Mano subjektyviu požiūriu, jos tik gadina vaizdą. Tos juostos, einančios nuo krūtinės link klubų originale apima/apglaudžia klubus ties linkiu, kas suteikia vilkinčiai suknelę šiek tiek daugiau moteriškumo, ne tai kad seksualumo, bet vat toks figūros gražus išryškinimas. Pas Tave suknelės juostos ant klubų eina visai kitaip, nesiekia/neapgaubia jų, tokia lyg kaip švarkelio apačia pasidaro. Kaspinas ne toj pusėj, bendras sijono kritimas šiek tiek kitoks.

Tai čia tik iš priekio.. Bendroj išvadoj nei viena suknelės sudėtinė dalis nėra grynai tokia kaip originale... unsure.gif Ir asmeniškai man originalas gražesnis, gal dėl to kad pilka medžiaga išryškina suknelės kirpimą, kritimą, siluetą, o čia balta, aišku, ne studijoj ir ne profesionaliai fotografuota.

Medžiagos tikriausiai kokybiškos, bet pasiuvimo dublikatu nepavadinčiau... 700 gal net per daug, man atrodo, būtų mokėti už tikrai gana parasto modelio pasiuvimą. Perverčiau visą temą, daugelis merginų nuotraukas jau išėmusios, bet kiek mačiau nei vienas rezultatas nebuvo įtikinantis siūtis per tokius psl. Tiesa, šitas suknelės variantas turbūt vienas gerenių.

Visa tai tik mano pasamprotavimai. Svarbiausia, kad Tu išsirinkai SAVO suknelę 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar merginos turiu pastebejimu...

Perskaiciau visa tema, ar iskelet sau klausima, kur visos tos gautos idealiai pasiutos sukneles?? apart vienos merginos, nera daugiau foto??? kodel jos nepasirodo, juk tai svarbiausias sitos temos klausimas palyginti ko norejai ir ka gavai...

priminsiu savo patirti:

norejau sukneles tokios http://www.allurebri...;product_id=141

o gavau stai tokia... http://public.fotki....-nauja-vestuvi/

antras bandymas buvo littlecoral.com parduotuve...

http://public.fotki....-progine-sukne/ paskutine fotke orginalas ko laukiau... suknele uzsakiau juoda... gavau bordo, medziaga ne tokia...

trecio karto tikrai bandyti nebenorejau... sad.gif
Papildyta:
O galiausiai parsisiunciau is JAV orginala ir tikrai nesigailejau... http://public.fotki....one-orginali-v/

tikiuosi jums pasiseks visoms geriau nei man... thumbup.gif
Atsakyti
kristinka_2010 antroji bordo spalvos suknele tikrai labai gerai pasiuta, tik ant manekeno figurytes kitaip atrodo, o siaip vienas prie vieno. O pirmoji vestuvine tai labai prastos medziagos schmoll.gif ta blizgi organza nieko verta, o kiek uz ja mokejai?

As cia jau ne viena karta dejau savo isgirta suknele, bet gal reiktu palyginimui dar ideti...zinau, kaip busimoms nuotakoms smalsu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 12, 16:18)
kristinka_2010 antroji bordo spalvos suknele tikrai labai gerai pasiuta, tik ant manekeno figurytes kitaip atrodo, o siaip vienas prie vieno. O pirmoji vestuvine tai labai prastos medziagos  schmoll.gif  ta blizgi organza nieko verta, o kiek uz ja mokejai?

As cia jau ne viena karta dejau savo isgirta suknele, bet gal reiktu palyginimui dar ideti...zinau, kaip busimoms nuotakoms smalsu  wub.gif

idek-mums tikrai smalsu ax.gif
Atsakyti
Tik su fotografu nepasiseke, taip rinkomes is geru, bet kazkaip jam gal bloga diena buvo. tiek to baltumo, kad tik keliose foto matosi tikra suknele.
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti