QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 11, 13:50)
mergaites reik pagalbos
vakar pirma karta pirkau ebay, padariau apmokejima, gavau patvirtinima, pinigai nuskaiciuoti, bet su manim pats pardavejas nesusisieke

o tai gal man paciai reik rasyt visus ismatavimus ir t.t.
nes jau pradedu pergyvent, visgi beveik 200dol
nes sakiausi is vestuviniu sukneliu, tik man reikia juodos, ir dabar taip bijau, kad busiu be sukneles ir be pinigeliu
gal turit patarimu kaip ten viskas vyksta toliau
nepergyvenk

parašyk tam pardavėjui

aš tai prieš perkant susisiekdavau su pardavėju, jie atsiunčia kokių išmatavimų reikia. parašyk, kad užsisakei iš jo suknelę ir paklausk kokių išmatavimų jam reikia .
Papildyta:
QUOTE(doliaa @ 2011 02 10, 01:36)
dolerius
Ar atrase kinietis? O gal grazino pinigelius?
atrašė kinietukas, pastebėjau atrašinėja jis tik pirmadieniais, sunku taip bendrauti

ir vis rašo, kad nemato mano apmokėjimo, pasakiau, kad iškelsiu ,,dispute", tai užpylė laiškais maldaudamas, kad nedaryčiau disputo, sakė dar bandys aiškintis kodėl nemato mano apmokėjimo, prašė, kad ir pati atsiūsčiau to pavedimo duomenis

viską nusiunčiau ką tik galėjau, dabar laukiu pirmadienio, ir jei po šio pirmadienio niekas nepasikeis, darysiu disputa... atsibodo jau taip nuolat nervuotis ir nežinot ką daryt, nei suknytės nei lt... tuo labiau ir per ebay tam kinietukui turėtų juk rodyt, kad apmokėta... užsisakiau iš kito kinietuko suknytę , tai tą pačią dieną parašė, kad gavo apmokėjimą, ir kad pradės siūt, tai bent vieną gausiu