Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

va radau, cia yra san patric suknele nr1user posted image
o cia jau pasiuta landy bridal 4u.gif

http://www.landybrid...1606-p4070.aspx
paziurejus tai visai gerai atrodo, bet kaip ten is tikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanė86 @ 2011 02 06, 16:12)
QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 02 04, 00:06)

Visa tai tik mano pasamprotavimai. Svarbiausia, kad Tu išsirinkai SAVO suknelę 4u.gif

aciu ir uz juos 4u.gif mirksiukas.gif kas del dirzo su kaspineliu, jis segasi i kuria nori puse, gali ir visai jo nesisegti, gelytes tuos juodos, kurias as zadu pasalinti yra ne priklijuotos, o prisiutos plastikines sagutes, taip kai pasakete paziurejau ir as kad juostos ant klubu neuzeina mirksiukas.gif kas del sijono kritimo, tai reikia nepamirsti, kad suknele tik istraukta is dezes, neislyginta, ji zymiai per ilga man ir velkasi zeme, ja reikia trumpinti, plius kaip suknele atrodo ant penkiasdesim kelis kg sveriancio modelio ir ant manes - rubensisku formu merginos biggrin.gif manau nereikia nei sakyti, kad paimkime bet kokio dizainerio ruba ir jis atrodys kitaip ant lieknutes ir apvalios mirksiukas.gif mirksiukas.gif is nugaros galiu ideti foto, bet ji pasiliejusi ir jus tikrai nematysite aiskaus vaizdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu neturi tai neturi tų fotkių... Kiek mačiau visai normalios tos jų suknelių. Tik klausimas kitas - ar yra kas nors iš ten siuntęsis? Ar kokie pažįstami??? Kažkaip baisu be rekomendacijų užsisakinėt... blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri pirkot suknele is Lenkijos? Ar bent jau zinote kur ju galima isigyti? matavausi siandien viena salone, San Patrick, ir etikete made in poland blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o galit man paaiškinti, kaip suprasti - čia ką, tokį žiaurų siaubą gauni, kad jis kainuoja 9 svarus? pvz čia:

http://cgi.ebay.co.u...=item8263e31934

Suprasčiau, jei būtų aukcionas, o čia buy it now ir free shipping..
Atsakyti

QUOTE(RamiosBites @ 2011 02 09, 02:30)
Merginos, o galit man paaiškinti, kaip suprasti - čia ką, tokį žiaurų siaubą gauni, kad jis kainuoja 9 svarus? pvz čia:

na jei tureciau visa tai pabandyciau uzsisakyt ta "siauba",tikrai nepagaileciau 9 svaru pabandymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2011 02 09, 00:30)

O jūs pabandėt pasirinkti spalvą ir dydį? Iškart išmeta 69 dolerius... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamiosBites @ 2011 02 09, 01:30)

Tai, kad kaina rašo 69 svarus mirksiukas.gif reikia pasirinkti dydį ir kaina pasikeičia. ir beje, tas free shippingas, tai į LT vis vien siuntimas kainuoja, bent jau kai aš pirkau, irgi buvo neva nemokama, bet dar turėjau damokėt 10 svarų...
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 09, 18:55)
Tai, kad kaina rašo 69 svarus

dolerius mirksiukas.gif

Ar atrase kinietis? O gal grazino pinigelius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doliaa: 10 vasario 2011 - 00:44
mergaites reik pagalbos 4u.gif
vakar pirma karta pirkau ebay, padariau apmokejima, gavau patvirtinima, pinigai nuskaiciuoti, bet su manim pats pardavejas nesusisieke g.gif o tai gal man paciai reik rasyt visus ismatavimus ir t.t. g.gif
nes jau pradedu pergyvent, visgi beveik 200dol doh.gif
nes sakiausi is vestuviniu sukneliu, tik man reikia juodos, ir dabar taip bijau, kad busiu be sukneles ir be pinigeliu verysad.gif
gal turit patarimu kaip ten viskas vyksta toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 11, 13:50)
vakar pirma karta pirkau ebay, padariau apmokejima, gavau patvirtinima, pinigai nuskaiciuoti, bet su manim pats pardavejas nesusisieke g.gif  o tai gal man paciai reik rasyt visus ismatavimus ir t.t. g.gif
nes jau pradedu pergyvent, visgi beveik 200dol doh.gif
nes sakiausi is vestuviniu sukneliu, tik man reikia juodos, ir dabar taip bijau, kad busiu be sukneles ir be pinigeliu verysad.gif
gal turit patarimu kaip ten viskas vyksta toliau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nepergyvenk mirksiukas.gif parašyk tam pardavėjui mirksiukas.gif aš tai prieš perkant susisiekdavau su pardavėju, jie atsiunčia kokių išmatavimų reikia. parašyk, kad užsisakei iš jo suknelę ir paklausk kokių išmatavimų jam reikia .
Papildyta:
QUOTE(doliaa @ 2011 02 10, 01:36)
dolerius  mirksiukas.gif

Ar atrase kinietis? O gal grazino pinigelius?

atrašė kinietukas, pastebėjau atrašinėja jis tik pirmadieniais, sunku taip bendrauti doh.gif ir vis rašo, kad nemato mano apmokėjimo, pasakiau, kad iškelsiu ,,dispute", tai užpylė laiškais maldaudamas, kad nedaryčiau disputo, sakė dar bandys aiškintis kodėl nemato mano apmokėjimo, prašė, kad ir pati atsiūsčiau to pavedimo duomenis rolleyes.gif viską nusiunčiau ką tik galėjau, dabar laukiu pirmadienio, ir jei po šio pirmadienio niekas nepasikeis, darysiu disputa... atsibodo jau taip nuolat nervuotis ir nežinot ką daryt, nei suknytės nei lt... tuo labiau ir per ebay tam kinietukui turėtų juk rodyt, kad apmokėta... užsisakiau iš kito kinietuko suknytę , tai tą pačią dieną parašė, kad gavo apmokėjimą, ir kad pradės siūt, tai bent vieną gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('LUNYTE' @ 2011 02 11, 13:50)

Tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif Dazniausiai pardavejai prie sukneles aprasymo nurodo, kokiu ismatavimu jiems reikia. Ismatavimus ir visa kita parasyti galima atliekant apmokejima, arba po jo. Taip kad drasiai rasyk pardavejui ismatavimus, spalva ir t.t. 4u.gif

QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 11, 15:24)
1.tuo labiau ir per ebay tam kinietukui turėtų juk rodyt, kad apmokėta...
2.užsisakiau iš kito kinietuko suknytę , tai tą pačią dieną parašė, kad gavo apmokėjimą, ir kad pradės siūt, tai bent vieną gausiu  biggrin.gif

1. va butent drinks_cheers.gif
2. super thumbup.gif
Atsakyti