QUOTE(nuodingoji_gebene @ 2011 02 04, 00:06)
Juostos, einančios ties krūtine kitokios... Originale dvi pirmosios (aukštesnės) vienodo pločio ir siauresnės nei trečioji, pas Tave visos trys jos kitokių proporcijų. Originale tai suteikia grakštumo ir ne tokio vientiso plokštumiškumo. Taip pat gražesnis/išraiškingesnis ties krūtine ir tas raukinukas, na gal pas Tave dėl nuotraukos kokybės tai pradingsta. Be to nelabai aiški vieta ir su tom gėlytėm ties krūtine. Originale jos lyg pasiūtos iš kažko, lyg turi dimenciją, o pas Tave jos plokščios kaip suprantu iš blizgučio iškirptos ir dėl to šviesoje taip tamsiai spindi.Tos tamsios dėmėlės, įgautos nuo šviesos gana keistai spindi ir netinkamai traukia akį į tokias smulkmenas. Mano subjektyviu požiūriu, jos tik gadina vaizdą. Tos juostos, einančios nuo krūtinės link klubų originale apima/apglaudžia klubus ties linkiu, kas suteikia vilkinčiai suknelę šiek tiek daugiau moteriškumo, ne tai kad seksualumo, bet vat toks figūros gražus išryškinimas. Pas Tave suknelės juostos ant klubų eina visai kitaip, nesiekia/neapgaubia jų, tokia lyg kaip švarkelio apačia pasidaro. Kaspinas ne toj pusėj, bendras sijono kritimas šiek tiek kitoks.
Tai čia tik iš priekio.. Bendroj išvadoj nei viena suknelės sudėtinė dalis nėra grynai tokia kaip originale...

Ir asmeniškai man originalas gražesnis, gal dėl to kad pilka medžiaga išryškina suknelės kirpimą, kritimą, siluetą, o čia balta, aišku, ne studijoj ir ne profesionaliai fotografuota.
Medžiagos tikriausiai kokybiškos, bet pasiuvimo dublikatu nepavadinčiau... 700 gal net per daug, man atrodo, būtų mokėti už tikrai gana parasto modelio pasiuvimą. Perverčiau visą temą, daugelis merginų nuotraukas jau išėmusios, bet kiek mačiau nei vienas rezultatas nebuvo įtikinantis siūtis per tokius psl. Tiesa, šitas suknelės variantas turbūt vienas gerenių.
Visa tai tik mano pasamprotavimai. Svarbiausia, kad Tu išsirinkai SAVO suknelę