Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Sveikutes. Ikeliu savo suknutes foto. Cia taip atrode originali.

Vel niekaip nepavyksta ikelti realios sukneles foto doh.gif smile.gif
sumazinu jau iki miniaturu dydzio ir vistiek neisikelia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *drauge*: 14 birželio 2010 - 07:38
QUOTE(*drauge* @ 2010 06 14, 07:17)
Sveikutes. Ikeliu savo suknutes foto. Cia  taip atrode originali.

na o dabar ant taves laukiam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 13, 22:58)

nu labai grazi... beveik identiska manajai.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 14, 09:33)
na o dabar ant taves laukiam smile.gif

ant saves nenufotografavau, nes kinietis idejo netinkama pasijoni smile.gif idejo pasijoni tortinei suknelei smile.gif
tai net suknele ant jo neuzsideda.
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 06 14, 07:39)
ant saves nenufotografavau, nes kinietis idejo netinkama pasijoni smile.gif  idejo pasijoni tortinei suknelei smile.gif
tai net suknele ant  jo neuzsideda.

tai nors be jo... blush2.gif ax.gif juk smalsu
Atsakyti
drauges suknele smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 06 14, 06:03)
drauges suknele smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sakyciau grozybes is kinieciu pasipyle....
DRAUGE pasakiska suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 06 13, 23:29)
Labai grazi suknele  rolleyes.gif  o islyginta ir su lanku bus super  wub.gif  sveikinu su sekmingu pirkiniu. Is kur pirkai?  mirksiukas.gif

pirkau iš zimolau318 smile.gif beveik visos būsimos nuotakos jo suknelėmis liko patenkintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2010 06 14, 13:30)
Sakyciau grozybes is kinieciu pasipyle....
DRAUGE pasakiska suknele  thumbup.gif

joo sukneles kokybe is ties gera. pameginsiu dar nufotografuoti vakare, kad geriau matytusi visa suknute.
Uz suknele atgavau is kiniecio visus pinigus 294$ biggrin.gif uz tai kad nespejo atsiusti iki mano vestuviu datos, nes pardavejuj sakiau kad vestuves birzelio 5 diena, bet suknute buvo uzlaike muitineje vilniuje ir ant tos nustatytos datos negavau smile.gif atidariau disputa kinieciui ir grazino visus pinigelius biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2010 06 14, 11:08)
joo sukneles kokybe is ties gera.  pameginsiu dar nufotografuoti vakare,  kad geriau matytusi visa suknute.
Uz suknele atgavau is kiniecio visus pinigus 294$ biggrin.gif uz tai kad nespejo atsiusti iki mano vestuviu datos, nes  pardavejuj sakiau kad vestuves  birzelio 5 diena, bet suknute buvo uzlaike muitineje  vilniuje ir ant  tos nustatytos datos negavau smile.gif atidariau disputa kinieciui ir grazino visus pinigelius biggrin.gif  thumbup.gif

biški nesąžininga, nemanai? ax.gif
Atsakyti
sveikos, merginos... Na arteja mano vestuves, o sukneles dar neturiu... doh.gif
Nusiziurejusi esiu sia suknele...http://www.ubrides.com/product.php?productid=14881
tik bijau, kad sumokesiu vistik nemazus pinigelius, negausiu tokios...arba nespes laiku?
Ka manot apie ubrides.com?
Atsakyti
Smaile*, o kiek jums suknelė kainavo?
Papildyta:
QUOTE(inguliss @ 2010 06 14, 13:50)
sveikos, merginos... Na arteja mano vestuves, o sukneles dar neturiu... doh.gif
Nusiziurejusi esiu sia suknele...http://www.ubrides.com/product.php?productid=14881
tik bijau, kad sumokesiu vistik nemazus pinigelius,  negausiu tokios...arba nespes laiku?
Ka manot apie ubrides.com?

Man graži tokia suknelė. ubrides.com ir mano sąraše yra. Aš dar metus turiu, tad man kiek lengviau bus apsispręsti smile.gif o jums tikriausiai teks rizikuoti.
Atsakyti
Mokėjau aš iš viso $165 cool.gif
Atsakyti