Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Aurore_ @ 2011 01 24, 14:38)
Taigi, dėl tos mažesnės kainos ir vilioja pirkimas internetu iš kiniečiųsmile.gif

Tik tas ir vilioja mirksiukas.gif bet paskui, taip kaip man, tenka dukart mokėt doh.gif
Atsakyti
Jūs labai pesimistiškai žiūrite į pirkimą. Suprantu, kad jums nepasisekė, kad atsiuntė broką, bet tikrai ne visoms taip būna. O dabar kiekvienas kinietis pardavėjas pagal jus - yra apgavikas ir sukčius. Drįsčiau nesutikti, juo labiau, kad "ant savęs" tai išbandžiau. Kiekvieną kartą pirkdami internetu rizikuojame gauti ne visai tai kas mums atrodo. Tačiau riziką priimame patys, rizikuojame suknelę nusipirkti už 500lt - kaip aš tą padariau, vietoj to, kad sumokėt keturgubai už pirkimą iš salono... O pasiūna ir čia Lietuvoj kartais taip baisiai, kad vaje vaje, taip kad ne kiekviena siūvėja sugebės pasiūti gražią kopiją, čia irgi rizikuojame. Nenorit rizikuot, pirkit iš salono, jau pasiūtą ir jums pritaikytą modelį, tačiau kaina ženkliai skirsis. Aš užsisakiau iš jau patikrinto kiniečių puslapio, ir pardavėjo apie kurį radau atsiliepimų ir tuo nesigailiu, nes gavau tai ką jie man ir žadėjo, tokio tipo suknelę kokia ir yra nuotraukoje. O žinokit dažnai nuotraukose suknelės atrodo visai kitaip nei realybėję, netgi tos pačios dizainerių suknelės - originalai, dėja nuėjus į saloną ir pridėjus nuotrauką nedažnai supranti kad tą pačią suknelę žiūri, fotošopas visagalis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 24, 18:23)
Jūs labai pesimistiškai žiūrite į pirkimą. Suprantu, kad jums nepasisekė, kad atsiuntė broką, bet tikrai ne visoms taip būna. O dabar kiekvienas kinietis pardavėjas pagal jus - yra apgavikas ir sukčius. Drįsčiau nesutikti, juo labiau, kad "ant savęs" tai išbandžiau. Kiekvieną kartą pirkdami internetu rizikuojame gauti ne visai tai kas mums atrodo. Tačiau riziką priimame patys, rizikuojame suknelę nusipirkti už 500lt - kaip aš tą padariau, vietoj to, kad sumokėt keturgubai už pirkimą iš salono... O pasiūna ir čia Lietuvoj kartais taip baisiai, kad vaje vaje, taip kad ne kiekviena siūvėja sugebės pasiūti gražią kopiją, čia irgi rizikuojame. Nenorit rizikuot, pirkit iš salono, jau pasiūtą ir jums pritaikytą modelį, tačiau kaina ženkliai skirsis. Aš užsisakiau iš jau patikrinto kiniečių puslapio, ir pardavėjo apie kurį radau atsiliepimų ir tuo nesigailiu, nes gavau tai ką jie man ir žadėjo, tokio tipo suknelę kokia ir yra nuotraukoje. O žinokit dažnai nuotraukose suknelės atrodo visai kitaip nei realybėję, netgi tos pačios dizainerių suknelės - originalai, dėja nuėjus į saloną ir pridėjus nuotrauką nedažnai supranti kad tą pačią suknelę žiūri, fotošopas visagalis  doh.gif

Visiškai nežiūriu pesimistiškai, tik dalinuosi savo patirtimi, ir nesakau, kad visi kiniečiai parazitai, viską blogai daro. Čia kiekvienos asmeninis reikalas, ką ir iš kur pirkti mirksiukas.gif Nusipirkau aš savąją svajonių suknelę čia Lietuvoje ir tikrai nemokėjau tūkstančių, bet geriau pirkti tą, ką gali apsivilkti ir gyvai pačiupinėti mirksiukas.gif
Sėkmės visoms paieškose 4u.gif
Beja, lauksime Jūsų suknutės foto, kad galėtume įvertinti jos idealumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 24 sausio 2011 - 18:51
Tai be abejo įdėsiu, nors aišku kiekvienai savaip atrodo tas idealu ar tobula, juo labiau suknelės stilius ir kt. labai skirtingai kiekvienos suprantama, kas kuriai gražu kitai gali atrodyt visai baisu thumbup.gif biggrin.gif O čia šiaip iš kitos operos, bet įdomu ar bandėt aiškintis su jais kad atsiuntė išėjusiom siūlėm suknelę? Kuom visa tai baigėsi jei taip?
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 24, 18:23)
Jūs labai pesimistiškai žiūrite į pirkimą. Suprantu, kad jums nepasisekė, kad atsiuntė broką, bet tikrai ne visoms taip būna. O dabar kiekvienas kinietis pardavėjas pagal jus - yra apgavikas ir sukčius. Drįsčiau nesutikti, juo labiau, kad "ant savęs" tai išbandžiau. Kiekvieną kartą pirkdami internetu rizikuojame gauti ne visai tai kas mums atrodo. Tačiau riziką priimame patys, rizikuojame suknelę nusipirkti už 500lt - kaip aš tą padariau, vietoj to, kad sumokėt keturgubai už pirkimą iš salono... O pasiūna ir čia Lietuvoj kartais taip baisiai, kad vaje vaje, taip kad ne kiekviena siūvėja sugebės pasiūti gražią kopiją, čia irgi rizikuojame. Nenorit rizikuot, pirkit iš salono, jau pasiūtą ir jums pritaikytą modelį, tačiau kaina ženkliai skirsis. Aš užsisakiau iš jau patikrinto kiniečių puslapio, ir pardavėjo apie kurį radau atsiliepimų ir tuo nesigailiu, nes gavau tai ką jie man ir žadėjo, tokio tipo suknelę kokia ir yra nuotraukoje. O žinokit dažnai nuotraukose suknelės atrodo visai kitaip nei realybėję, netgi tos pačios dizainerių suknelės - originalai, dėja nuėjus į saloną ir pridėjus nuotrauką nedažnai supranti kad tą pačią suknelę žiūri, fotošopas visagalis  doh.gif

is kurio puslapio pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 25, 00:24)
Tai be abejo įdėsiu, nors aišku kiekvienai savaip atrodo tas idealu ar tobula, juo labiau suknelės stilius ir kt. labai skirtingai kiekvienos suprantama, kas kuriai gražu kitai gali atrodyt visai baisu thumbup.gif  biggrin.gif  O čia šiaip iš kitos operos, bet įdomu ar bandėt aiškintis su jais kad atsiuntė išėjusiom siūlėm suknelę? Kuom visa tai baigėsi jei taip?

Gerai būtų, jei būtų tik išėjusios siūlės blink.gif bandžiau aiškintis, nelabai jie leidžiasi į kalbas, o grąžinti paprasčiausiai neapsimka, už siuntimą sumokėčiau brangiau, nei ji man kainavo. Bandysiu kada nors parduoti, gal ji kažkam patiks mirksiukas.gif
Tikrai kiekvienos skonis idealus 4u.gif ir dėl jo nesiginčijama, pas mane reikalavimai nedideli, bent jau tiesios siūlės ir medžiagos atitikimas mirksiukas.gif
Mačiau viena mergina pardavinėja tokią kaip mano, kaip Jūsų suknutę, tai tikrai vaizdelis nekoks doh.gif suknutės, tikiuosi, kad jūsiškė geresnė mirksiukas.gif
Ir beja, tema uždaryta, savo patiritimi ir nuomone pasidalinau, o tolimesnis sprendimas, kiekvienos asmeninis reikalas 4u.gif
Linkiu kiekvienai susirasti svajonių suknutę, nesvarbu iš kur: iš Kinijos, Amerikos ar Lietuvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 25, 08:51)

Rimtai net į kalbas neina, nu keista, šakės, tikrai tada nesąžiningas pardavėjas doh.gif

Aš batelių niekaip nesurandu doh.gif Tiksliau basučių atvirų noriu, o tokiu metu taip nieko nėra prekyboj, jaučiu keliausiu pas siuvėją taisyti suknelės grįnai mano ūgiui, vistiek jei ir bus tai tik labai žemas kulniukas, o kai tik nuvažiuosiu pafotkinsiu būtinai bent jau vieną suknelę drinks_cheers.gif Mačiau ir aš pardavime tokių kaip manoji, bet gerai, kad jų anksčiau nemačiau, būčiau tikrai nepirkus doh.gif Nors sąvają gavus tikrai nustebau, visgi buvau ir jūsų istoriją skaičius, jau buvau morališkai pasiruošus, kad gali būti blogai, užtat labai džiaugiuos maloniai nustebinta kokybės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 25, 10:59)
Rimtai net į kalbas neina, nu keista, šakės, tikrai tada nesąžiningas pardavėjas  doh.gif

Aš batelių niekaip nesurandu  doh.gif Tiksliau basučių atvirų noriu, o tokiu metu taip nieko nėra prekyboj, jaučiu keliausiu pas siuvėją taisyti suknelės grįnai mano ūgiui, vistiek jei ir bus tai tik labai žemas kulniukas, o kai tik nuvažiuosiu pafotkinsiu būtinai bent jau vieną suknelę drinks_cheers.gif Mačiau ir aš pardavime tokių kaip manoji, bet gerai, kad jų anksčiau nemačiau, būčiau tikrai nepirkus  doh.gif Nors sąvają gavus tikrai nustebau, visgi buvau ir jūsų istoriją skaičius, jau buvau morališkai pasiruošus, kad gali būti blogai, užtat labai džiaugiuos maloniai nustebinta kokybės  thumbup.gif

Džiaugiuosi ir aš už Jus mirksiukas.gif Su bateliais dbr bėda, turbūt reikia laukt pavasario, nes pasiūlos visiškai nėra doh.gif
Atsakyti
sveikutės mirksiukas.gif
ebay.co.uk radau nuostabių suknelių, tik va klausimėlis, vienas sukneles jau galima pirkt iš karto, o kitos, pvz kainuoja 15 £ ir galima siūlyt savo kainą, tai čia kaip ir aukcijonas? tik niekaip nesuprantu, kaip gali suknelė tiek mažai kainuoti doh.gif arba aš nesusigaudau... ir beje per kiek maždaug laiko atsiunčia į Lietuvą suknytę? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veja Feja: 25 sausio 2011 - 12:49
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 25, 10:09)
Džiaugiuosi ir aš už Jus  mirksiukas.gif  Su bateliais dbr bėda, turbūt reikia laukt pavasario, nes pasiūlos visiškai nėra  doh.gif

Negalim laukt pavasario, kovą tuokiamės doh.gif Visiškas košmaras, bet nieko vis dar nepraradau vilties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 01 25, 15:07)
Negalim laukt pavasario, kovą tuokiamės  doh.gif Visiškas košmaras, bet nieko vis dar nepraradau vilties  bigsmile.gif

Tada laiko jau visai mažai, gal bandyk siųstis mirksiukas.gif Nes pas mus parduotuvėse visiškai nieko gero schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 25, 13:49)
sveikutės mirksiukas.gif
ebay.co.uk radau nuostabių suknelių, tik va klausimėlis, vienas sukneles jau galima pirkt iš karto, o kitos, pvz kainuoja 15 £ ir galima siūlyt savo kainą, tai čia kaip ir aukcijonas? tik niekaip nesuprantu, kaip gali suknelė tiek mažai kainuoti  doh.gif  arba aš nesusigaudau... ir beje per kiek maždaug laiko atsiunčia į Lietuvą suknytę? 4u.gif

Nelabai galiu ką patarti, tik esu girdėjusi, kad kaip ir sakei, prekė perkama aukciono būdu, kur ta maža kaina, tai ten yra pradinė kaina ir tu turi siūlyti savo kainą per tam tikrą laiką, kas pasiūlys didžiausią, tas ir nupirks. Bet aš galiu ir klysti, būtų gerai, kad pakomentuotų panelės, kurios jau pirko tokiu būdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 25, 13:49)
sveikutės mirksiukas.gif
ebay.co.uk radau nuostabių suknelių, tik va klausimėlis, vienas sukneles jau galima pirkt iš karto, o kitos, pvz kainuoja 15 £ ir galima siūlyt savo kainą, tai čia kaip ir aukcijonas? tik niekaip nesuprantu, kaip gali suknelė tiek mažai kainuoti  doh.gif  arba aš nesusigaudau... ir beje per kiek maždaug laiko atsiunčia į Lietuvą suknytę? 4u.gif

as perku prekes per ebay smile.gif
taip, cia aukcionas. jo pradzioje buna nurodyta pradine kaina ir laikas, iki kurio galima "statyti" suma. siaip paskutinemis minutemis paprastai statomos sumos ir kaina patikek manim, jei daiktas vertas demesio, tai pakyla kaip reikiant wink.gif
Atsakyti