Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

QUOTE(Julenk@ @ 2010 11 15, 12:16)
O aš užsakiau šią suknelę lapkričio 6 d., o gavau jau 11 d. smile.gif)))
Su viskuom kainavo 356 lt  tongue.gif (čia už skubų atgebenimą reikėjo 15 GBP pakloti  doh.gif Kadangi vestuvės ne už kalnų  ax.gif  blush2.gif

beje, merginos, ką galite patarti dėl papuošalų, kurie čia geriausiai žiūrėtųsi??? blush2.gif  4u.gif

P.S.. mano gauta suknelė tikrai tobula. Niekuo visiškai nesisskiria nuo originalo. NIEKUO.  cool.gif O svarbiausia, visiškai pagal mano kūnelį  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  ax.gif

bigsmile.gif Jus ta pacia pirkote?! O is kurio puslapio: milano, Ebay, ar kokio kito? ax.gif Kazkaip net ramiau, kai isgirsti gerus atsiliepimus...
Del papuosalu, as galvoju detis kazka labai kuklaus, nors tiksliai dar nesvarsciau, ir nieko konkretaus neziurejau, nes svente dar toli.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukui @ 2010 11 15, 12:27)
bigsmile.gif  Jus ta pacia pirkote?! O is kurio puslapio: milano, Ebay, ar kokio kito?  ax.gif  Kazkaip net ramiau, kai isgirsti gerus atsiliepimus...
Del papuosalu, as galvoju detis kazka labai kuklaus, nors tiksliai dar nesvarsciau, ir nieko konkretaus neziurejau, nes svente dar toli....  ax.gif

man irgi idomu is kokio psl siuntetes 4u.gif taip greit atvyko ir dar tinka-tiesiog saunu 4u.gif
Atsakyti
Pirkau pas iš čia ir pas šitą pardavėją:
http://cgi.ebay.co.u...=item82636c9d6a

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Realias nuotraukas įkelsiu jau po visos ceremonijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2010 11 15, 13:16)
O aš užsakiau šią suknelę lapkričio 6 d., o gavau jau 11 d. smile.gif)))
Su viskuom kainavo 356 lt  tongue.gif (čia už skubų atgebenimą reikėjo 15 GBP pakloti  doh.gif Kadangi vestuvės ne už kalnų  ax.gif  blush2.gif

beje, merginos, ką galite patarti dėl papuošalų, kurie čia geriausiai žiūrėtųsi??? blush2.gif  4u.gif

P.S.. mano gauta suknelė tikrai tobula. Niekuo visiškai nesisskiria nuo originalo. NIEKUO.  cool.gif O svarbiausia, visiškai pagal mano kūnelį  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Saunu! drinks_cheers.gif Kad taip greitai gavote ir atitinka orginala smile.gif Kiek domejausi ir kiek skaiciau komentarus apie sia suknele, tai visos moterys rase ta pati, kad yra tokia pati kaip nuotraukoje, taip ir realybeje mirksiukas.gif
Del papuosalu prie sios suknytes, tai deciausi tik grazius kokius kabancius auskarius ir apyranke smile.gif nes ant kaklo manyciau jau kaip ir nieko nebereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julenk@ @ 2010 11 15, 12:16)
mano gauta suknelė tikrai tobula. Niekuo visiškai nesisskiria nuo originalo. NIEKUO.  cool.gif O svarbiausia, visiškai pagal mano kūnelį  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  ax.gif

Šaunu bigsmile.gif Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad suknelė graži, patiko, pigiai kainavo. Aš ir pati ją buvau išsisaugojusi kompe. Bet kai pamačiau kokia ji populiari, tai ir grožis išblėso... Tikriausiai liksiu nesuprasta, bet koks malonumas pirkti suknelę, kai žinai, jog tokią pačią jau šiame forume ne viena užsisakė? smile.gif Man tai primena, kai vaikystėj į turgų atveždavo kokių kelnių ar striukių, tai visas miestas vienodai vaikščiojo apsirengęs ir tai skaitėsi madinga doh.gif cool.gif
Atsakyti
Tai aisku, jokio malonumo. Geriau nezinot nieko ir vaiksciot su ja, galvojant, kad esi vienintele. O istikruju tokiu sukneliu bent 1000 parduota smile.gif
Nes jei ieskote internete, kur yra masine gamyba, vadinasi IS TO PACIO TURGAUS ir perkate, tik gal maziau zinot, kiek nuotaku ja isigijo smile.gif Vat jei vienetine siutumetes, tuomet kitas reikalas.
Atsakyti
Bet juk visos kartu netovesim issirikiave su tom paciom suknelem ir ta pacia diena lotuliukas.gif O populiari todel, kad ji yra klasikine, o klasika visais amziais islieka klasika mirksiukas.gif Man asmenikai visiskai vienodai, kad sios sukneles parduota 1000 vienetu, man ji patinka ir tiek, o siutis vienetine, kaip jus sakote, man tikrai gaila isleisti kosmine pinigu suma, vien del vieno vakaro, ir taip pat nebusi tikra, kad kazkas pasisius tokia pacia smile.gif Na bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Na iš dalies gal ir keistai nuskambės, bet man jau geriau būtų nežinot, kad tą patį drabužį dar kažkas turi, nors praktiškai taip ir yra. Aš nesmerkiu pirkimo iš masinės gamybos parduotuvių, bet aš tikrai negalėčiau užsisakyti suknelės, jei žinočiau, kad kažkas iš mano pažįstamų ar kad ir iš šio forumo, tokią pačią jau užsisakė 4u.gif na bet svarbu, kad jum gerai , o man tuo labiau blush2.gif
Atsakyti
kiekviena randa savaja suknele ir pirma ziuri i tai ar patinka jai ji, o ne pirmiausia kiek ja kas buvo uzsideje ax.gif man asmeniskai ta suknele labai grazi thumbup.gif ir pati apie tokia galvojau, ir man visiskai vienodai kiek ja jau uzsisake ir pan smile.gif o siutis vien del to, kad vienintele gal bus man irgi gaila tiek pinigu... g.gif manau galima rasti ir taip savo suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 11 15, 22:45)
kiekviena randa savaja suknele ir pirma ziuri i tai ar patinka jai ji, o ne pirmiausia kiek ja kas buvo uzsideje  ax.gif  man asmeniskai ta suknele labai grazi  thumbup.gif  ir pati apie tokia galvojau, ir man visiskai vienodai kiek ja jau uzsisake ir pan smile.gif o siutis vien del to, kad vienintele gal bus man irgi gaila tiek pinigu...  g.gif manau galima rasti ir taip savo suknele smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas bande uzsisakyti is sio puslapio
bigdaydress.com ? g.gif
Siame puslapy radau savo norima suknyte, bet nezinau ar patikima... blink.gif
Atsakyti