Aš šioj temoj jau esu įkėlus kelias nuotraukas dideles (pagal data ziurekit pries liepos menesi), kur grynai suknelės detalės nufotografuotos. Šiaip galutinai suknelė ant manes kiek kitaip atrodė, nes mano figura kitokia, nei modelio, o be to suknia taisiau siek tiek pagal save. Jei rodys, imetu facebook'o nuoroda su foto is vestuviu dienos, ten keliose nuotraukose matysis kaip atrode galutinis variantas:
http://www.facebook.com/#!/album.php?a...mp;id=629763520
šiaip lyginant mano akimis ka tik gauta suknele tai niekas nesiskyrė nuo demonstruojamos puslapy, o ir visos etiketes, net deze tos firmos, kurios ta suknele buvo....
QUOTE(jollicasa @ 2010 09 30, 20:08)
Nerodo

As sioj temoj dar karta patarciau.. na tai yra didele rizika ir suknele 98proc nebus kaip is graziu nuotrauku, kurios pateikiamos originalu, o siuvama dazniausiai is kitu medziagu, kitomis detalemis ir pan.
nebent bukite ikyrios, prasykite realiu foto ir pan.
manoji suknele guli spintoje ir laukia arba smagiu fotosesiju arba nzn ko. nes deja originalo ji ne pro kur neprimena..
nebent bukite ikyrios, prasykite realiu foto ir pan.
manoji suknele guli spintoje ir laukia arba smagiu fotosesiju arba nzn ko. nes deja originalo ji ne pro kur neprimena..

dedu tada fotofilmuka, nes po viena tingiu rinkti, suknele nuo mazdaug pirmos minutes matysis http://matasjuras.lt..._Gintautas.html
Pritariu Nuotakai 22, kad daugeliu atveju reikia nusiteikti, kad suknele nebus originalas, juolab, perkant ebay, bet galima panarsyti po tinklapius ir forumus ir rasti vadinamuju outletu. Kaina, aisku, nebus juokingai maza, bet pries vestuves isvengsit papildomo streso
Pritariu Nuotakai 22, kad daugeliu atveju reikia nusiteikti, kad suknele nebus originalas, juolab, perkant ebay, bet galima panarsyti po tinklapius ir forumus ir rasti vadinamuju outletu. Kaina, aisku, nebus juokingai maza, bet pries vestuves isvengsit papildomo streso

QUOTE(jollicasa @ 2010 10 01, 07:06)
dedu tada fotofilmuka, nes po viena tingiu rinkti, suknele nuo mazdaug pirmos minutes matysis http://matasjuras.lt..._Gintautas.html

labai grazi nuotaka buvote

Kontraversija1, aciu
O del fotografo tikrai nesigailesit
. Kada Jusu svente?

O del fotografo tikrai nesigailesit

QUOTE(jollicasa @ 2010 10 01, 11:25)
Gera girdeti gerus atsiliepimus,nors Matu visiskai pasitikiu, o svente bus Geguzes 21

Dar nemazai laiko
, saunu, kad is anksto ruosiates. Malonaus Jums planavimo ir graziu vestuviu!

Labutis,
Peržiūrėjau visas mano manymu esamas temas apie internetines svetaines, kuriose parduodamos vestuvinės suknelės ir neradau atsiliepimų apie davidsbridal.com [B]sukneles. Man labai reikia nebrangaus suknutės varianto ir noriu trumpos suknelės
Gal kas pirkot arba girdėjot apie davids bridal, kaip kokybė, ar atitinka suknelė pagal nuotrauką ir realybėjė?
Ačiū visoms ir atsiprašau, jeigu kartojuosi
Peržiūrėjau visas mano manymu esamas temas apie internetines svetaines, kuriose parduodamos vestuvinės suknelės ir neradau atsiliepimų apie davidsbridal.com [B]sukneles. Man labai reikia nebrangaus suknutės varianto ir noriu trumpos suknelės

Gal kas pirkot arba girdėjot apie davids bridal, kaip kokybė, ar atitinka suknelė pagal nuotrauką ir realybėjė?
Ačiū visoms ir atsiprašau, jeigu kartojuosi

man rodos, cia davidsbridal oficialus puslapis...
ar nea?

Na aš nesu 100 proc. tikra, bet manau, kad oficialus:) Pastebėjau, kad yra moterų atsiliepimų apie kai kurias sukneles, bet manau kad jos jas pirko jau realiai apsižiūrėjusios