Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

Aš šioj temoj jau esu įkėlus kelias nuotraukas dideles (pagal data ziurekit pries liepos menesi), kur grynai suknelės detalės nufotografuotos. Šiaip galutinai suknelė ant manes kiek kitaip atrodė, nes mano figura kitokia, nei modelio, o be to suknia taisiau siek tiek pagal save. Jei rodys, imetu facebook'o nuoroda su foto is vestuviu dienos, ten keliose nuotraukose matysis kaip atrode galutinis variantas:
http://www.facebook.com/#!/album.php?a...mp;id=629763520
šiaip lyginant mano akimis ka tik gauta suknele tai niekas nesiskyrė nuo demonstruojamos puslapy, o ir visos etiketes, net deze tos firmos, kurios ta suknele buvo....

Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 09 30, 20:08)

Nerodo schmoll.gif
Atsakyti
As sioj temoj dar karta patarciau.. na tai yra didele rizika ir suknele 98proc nebus kaip is graziu nuotrauku, kurios pateikiamos originalu, o siuvama dazniausiai is kitu medziagu, kitomis detalemis ir pan.
nebent bukite ikyrios, prasykite realiu foto ir pan.

manoji suknele guli spintoje ir laukia arba smagiu fotosesiju arba nzn ko. nes deja originalo ji ne pro kur neprimena.. biggrin.gif
Atsakyti
dedu tada fotofilmuka, nes po viena tingiu rinkti, suknele nuo mazdaug pirmos minutes matysis http://matasjuras.lt..._Gintautas.html
Pritariu Nuotakai 22, kad daugeliu atveju reikia nusiteikti, kad suknele nebus originalas, juolab, perkant ebay, bet galima panarsyti po tinklapius ir forumus ir rasti vadinamuju outletu. Kaina, aisku, nebus juokingai maza, bet pries vestuves isvengsit papildomo streso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 01, 07:06)
dedu tada fotofilmuka, nes po viena tingiu rinkti, suknele nuo mazdaug pirmos minutes matysis http://matasjuras.lt..._Gintautas.html
Pritariu Nuotakai 22, kad daugeliu atveju reikia nusiteikti, kad suknele nebus originalas, juolab, perkant ebay, bet galima panarsyti po tinklapius ir forumus ir rasti vadinamuju outletu. Kaina, aisku, nebus juokingai maza, bet pries vestuves isvengsit papildomo streso mirksiukas.gif

labai grazi nuotaka buvote wub.gif Musu fotografas irgi bus Matas biggrin.gif
Atsakyti
Kontraversija1, aciu 4u.gif
O del fotografo tikrai nesigailesit mirksiukas.gif . Kada Jusu svente?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jollicasa: 01 spalio 2010 - 13:26
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 01, 11:25)
O del fotografo tikrai nesigailesit mirksiukas.gif , o kada Jusu svente?

Gera girdeti gerus atsiliepimus,nors Matu visiskai pasitikiu, o svente bus Geguzes 21 4u.gif
Atsakyti
Dar nemazai laiko smile.gif , saunu, kad is anksto ruosiates. Malonaus Jums planavimo ir graziu vestuviu! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tikrai lb graziai atrodet...Aciu uz nuomones,is pradziu galvojau pirkti is ciurku,bet po jusu visu nuomoniu turbut atsisakysiu,ir teks mano busimam vyrui placiau pinigine pravert:)Pabandysiu isparduotuvese dar paieskoti
Atsakyti
Labutis,

Peržiūrėjau visas mano manymu esamas temas apie internetines svetaines, kuriose parduodamos vestuvinės suknelės ir neradau atsiliepimų apie davidsbridal.com [B]sukneles. Man labai reikia nebrangaus suknutės varianto ir noriu trumpos suknelės smile.gif
Gal kas pirkot arba girdėjot apie davids bridal, kaip kokybė, ar atitinka suknelė pagal nuotrauką ir realybėjė?

Ačiū visoms ir atsiprašau, jeigu kartojuosi 4u.gif
Atsakyti
man rodos, cia davidsbridal oficialus puslapis... g.gif ar nea?
Atsakyti
Na aš nesu 100 proc. tikra, bet manau, kad oficialus:) Pastebėjau, kad yra moterų atsiliepimų apie kai kurias sukneles, bet manau kad jos jas pirko jau realiai apsižiūrėjusios smile.gif
Atsakyti