na dabar mane turbūt suėsit

bet aš esu žaislų pardavėja

taigi pasisakysiu iš savo pusės-yra ūkio ministro įstatymas, kuris teigia, kad žaislai yra vienintelė prekė kuri YRA NEKEIČIAMA IR NEGRĄŽINAMA. Tuo įstatymu ir vadovaujamės. Todėl visada prekes stengiamės patikrinti ar veikia-dedam elementus, tikrinam prie jūsų akių. prekę mes galim pakeisti kol NEIŠMUŠTAS ČEKIS. galim atidaryti kai kurias dėžutes ir parodyti-tačiau ne visas-nes ar jūs pačios labai jau noriai perkat prekę, kai matosi, kad pakuotė pažeista ir jau buvusi atidaryta? nenorit tokios pirkti. o dažnai reikalaujat išimti, parodyti, atidaryti, nors neketinat pirkti. Dabar galiu paaiškinti kaip veikia prekybos mechanizmas-nuskenuoji, gauni pinigus, išmuši čekį-prekės kodas ir pinigai papuola į apskaitą kompe-jokio išminusavimo nėra galimybės. Jūs atnešat prekę ir reikalaujat ją priimti atgal, grąžinti pinigus-kaip??? mokėti jums iš savo kišenės? nes jei priimam prekę atgal-išminusuoti iš kasos pinigų galimybės neturim-tie pinigai yra apskaitoj ir jei mes atiduosim-vakare bus trūkumas. Visi esam žmonės ir turėtume suprasti vieni kitus-pardavėjos yra tik paprastos darbuotojos ir nenustato tvarkos, tik vykdo valdžios nurodymus-jei mes nusižengiam darydami gera jums-kenčiam mes... o kartais pasijunti taip bejėgiškai-nes papuoli tarp pikto pirkėjo ir piktos valdžios girnų... patikėkit, mes mielai jums kartais pakeistume ar priimtume atgal, jei tik turėtume tokias galimybes. va ateina žmogus ir sako-mano vaikas gavo dvi vienodas dovanas-vieną svečiai pirko pas jus-va čekis-pakeiskit man arba grąžinkit pinigus....

bet ar mes šiuo atveju kaltos, kad taip nutiko? arba šeimyna renkasi su dviem vaikais parduotuvėje gerą valandą-nusiperka lego dėžutę, susimoka, išeina, po pusvalandžio grįžta-priimkit atgal-mano vaikas apsigalvojo, šito nebenori, nori brangesnio, bet mes tiek pinigų neturim...

tai kuo pardavėjos kaltos, kad per tiek laiko išsirenka prekę kurios nebenori? gal tiesiog reikia laiku apsispręsti?
Pritariu šiam pasisakymui visu 100 procentų.