na dabar mane turbūt suėsit

bet aš esu žaislų pardavėja

taigi pasisakysiu iš savo pusės-yra ūkio ministro įstatymas, kuris teigia, kad žaislai yra vienintelė prekė kuri YRA NEKEIČIAMA IR NEGRĄŽINAMA. Tuo įstatymu ir vadovaujamės. Todėl visada prekes stengiamės patikrinti ar veikia-dedam elementus, tikrinam prie jūsų akių. prekę mes galim pakeisti kol NEIŠMUŠTAS ČEKIS. galim atidaryti kai kurias dėžutes ir parodyti-tačiau ne visas-nes ar jūs pačios labai jau noriai perkat prekę, kai matosi, kad pakuotė pažeista ir jau buvusi atidaryta? nenorit tokios pirkti. o dažnai reikalaujat išimti, parodyti, atidaryti, nors neketinat pirkti. Dabar galiu paaiškinti kaip veikia prekybos mechanizmas-nuskenuoji, gauni pinigus, išmuši čekį-prekės kodas ir pinigai papuola į apskaitą kompe-jokio išminusavimo nėra galimybės. Jūs atnešat prekę ir reikalaujat ją priimti atgal, grąžinti pinigus-kaip??? mokėti jums iš savo kišenės? nes jei priimam prekę atgal-išminusuoti iš kasos pinigų galimybės neturim-tie pinigai yra apskaitoj ir jei mes atiduosim-vakare bus trūkumas. Visi esam žmonės ir turėtume suprasti vieni kitus-pardavėjos yra tik paprastos darbuotojos ir nenustato tvarkos, tik vykdo valdžios nurodymus-jei mes nusižengiam darydami gera jums-kenčiam mes... o kartais pasijunti taip bejėgiškai-nes papuoli tarp pikto pirkėjo ir piktos valdžios girnų... patikėkit, mes mielai jums kartais pakeistume ar priimtume atgal, jei tik turėtume tokias galimybes. va ateina žmogus ir sako-mano vaikas gavo dvi vienodas dovanas-vieną svečiai pirko pas jus-va čekis-pakeiskit man arba grąžinkit pinigus....

bet ar mes šiuo atveju kaltos, kad taip nutiko? arba šeimyna renkasi su dviem vaikais parduotuvėje gerą valandą-nusiperka lego dėžutę, susimoka, išeina, po pusvalandžio grįžta-priimkit atgal-mano vaikas apsigalvojo, šito nebenori, nori brangesnio, bet mes tiek pinigų neturim...

tai kuo pardavėjos kaltos, kad per tiek laiko išsirenka prekę kurios nebenori? gal tiesiog reikia laiku apsispręsti?