Na as jautukas, mano vyras svarstykles. Tai ka galiu pasakyt, beveik niekad nesipykstam...Jis tokio "minkstesnio" charakterio, geras, linksmas, nepavydus (arba gerai moka nuslepti pavyda), kazkaip jokiu problemu dazniausiai jam nekyla. O as jei man kas nepatinka tuoj susiraukiu ir nekalbu, prisigalvoju kartais kokiu problemu, esu pavydi...jis iskart pamato, kad man nepatinka, bando isklausti kodel, o jeigu nepasakau tada irgi susinervina

Pagal tema nelabai aisku, katras yra katras
Tai musu seimoj esu Jautis, o MB - Svarstykles. Tai sutariam labai gerai. Ka as zinau. Jis daugiau svajoklis, as kaip jautis tvirtai stoviu ant zemes.. Kas ner blogai, kai jis uzsisvajoja labai jau ko, as ji "pastatau ant zemes", jei as uzsiparinu zemiskom problemom, jis mane "pakyleja" biski
Nepasakyciau, kad yra neapsisprendes. Tvirtai zino ko nori. Taciau jau gilinimasis i "buties egzistencija", ar visokius "kodel taip, kodel anaip, kodel ne sitaip ar kitaip", tai...
Pastoviai randa apie ka "filosofiskai pasigruzinti". Nezinau ar suprantamai cia reiskiuosi... Jam daznai sakau, "maziau galvok KODEL taip yra. Tiesiog taip yra ir turi tai priimti".
O siaip, labai seimyniskas, meilus, bet cia nemanau kad priklauso nuo zodiako zenklo, gal daugiau nuo auklejimo, nuo seimos. Visai neegoistas (ko nepasakyciau apie save
). Atrodo nepavydus (nors noreciau kad biski labiau parodytu ta pavyduma....). O as esu pavyduokle ziauri. Abu megstam skaniai pavalgyti, abu esam "naminiai" (gal del to kad jaunystej issilakstem?), megstam patogu gyvenima. Kazkur skaiciau kad svarstykles baisus melagiai ir bledunai. Nu nezinau, pora sykiu bande meluot, bet iskart buvo pagautas, nu nemoka meluot nemoka, arba as ji jau neblogai pazistu
. Del antrojo punkto, tai nezinau. Tiesa, kad yra labai socialus, lengvai bendraujantys, iskart randa bendra kalba su visais (o ypac su moterimis), gal del to taip teigiama. Maniskis pvz, vakar uzsukom i nauja naminiu gyvuneliu parduotuve, siaip, pavepsoti i gyvunelius (abu labai mylim
), tai aisku kazko as paklausiau pardavejos, paskui maniskis dar kazko, baigesi kalba apie is kur ji yra, is kur esam mes (ne LT gyvenam), ir apie kitus gyvenimiskus dalykus. Aisku, kitoj situacijoj viskas gali baigtis ir telefonu pasidalijimu "del visa ko".
Tai vat tas per didelis MB "socialumas" su visais (o ypac moterimis) man nelabai patinka. O gal cia del to mano pavydumo..
Bet siaip, tai manau puiki pora, bet sekminga pora lemia ne tik zodiako zenklas, bet ir daug kitu veiksniu.

O siaip, labai seimyniskas, meilus, bet cia nemanau kad priklauso nuo zodiako zenklo, gal daugiau nuo auklejimo, nuo seimos. Visai neegoistas (ko nepasakyciau apie save

Tai vat tas per didelis MB "socialumas" su visais (o ypac moterimis) man nelabai patinka. O gal cia del to mano pavydumo..

Bet siaip, tai manau puiki pora, bet sekminga pora lemia ne tik zodiako zenklas, bet ir daug kitu veiksniu.
Sveikos aš irgi jungiuosi į jūsų gretas
aš jautukė, o MB svarstyklės. Bet paskaičius jūsų apibūdinimo, kai moteris jautis, o vyras svarstyklės susidaro įspūdis, kad pas mus viskas atvirkščiai. Aš esu linkus tartis, ieškoti kompromisų, noriu to, kad kartais vienas, o kartais kitas nusileistų, o jis priešingai nelinkęs į jokius kompromisus, na žodžiu arba taip kaip jis nori-arba nieko
Na dėl kitų dalykų, tai aš pavydi esu, bet , kad jis irgi
Na tikra tiesa tik dėlto, kad mėgėja esu pasiraukyt ir nekalbėt, bet ilgai taip nemoku
Matyt mes kažkokia netipiška pora, gal todėl kad jis gimęs 28 rugsėjo, tai sakau gal turi nemažai mergelės bruožų?

Man asmeniskai, didziausias skirtumas tarp musu su vyru, yra tai, kad as Jautis, tvirtai stoviu ant zemes, o jis, Svarstykles, daznai skraido padebesiais. Ir tai dazniausiai pasireiskia kalbant apie kazkokiu bendrus projektus, darba, planus ir pan. Kartais tai taip nervina, atrodo kad neisivaizduoju ateities su tokiu vaikstanciu "bezdalu galvoj" (cia toks liaudiskas ispanu posakis apie svajoklius, kuriancius planus debesyse.... ).. As noriu stabilumo, stabilaus darbo, gyvenimo ritmo, garantuotos pensijos...
(cha cha
) O MB - ideju permusta galva, kuria versla internete, sako, tai idealu, gauti pajamas is interneto ir gyventi kad ir kokioj Brazilijoj ar Kosta Rikoj ar siltoj salelej... Kartais pagalvoju, kad jis teisus, siandien nieko nera stabilaus, super butu gyventi siltoj, nebrangioj vietoj ir gauti pajamas is internetiniu versliuku... Bet as vel, su savo jautisku lietuvisku realistiskumu, bandau galvoti apie visokias garantijas, kurias tipo man gali suteikti darbas nuo 8 iki 17 ir pan..
Taip ir gyvenam, as ji kartais "pastatau ant zemes" kad per daug neisisivajotu, kartais jis mane "pakyleja" kai uzsigruzinu nuo pernelyg zemisku problemu..
Ar pas jus vyrai svarstykles irgi tokie svajokliai?

Taip ir gyvenam, as ji kartais "pastatau ant zemes" kad per daug neisisivajotu, kartais jis mane "pakyleja" kai uzsigruzinu nuo pernelyg zemisku problemu..

Ar pas jus vyrai svarstykles irgi tokie svajokliai?

Sveikos. As svarstykles, o MB jautukas. Tai mano patirtis butu tokia.
: draugaujant buvo labai rupestingas, dzentelmenas, santurus, labai mandagus, be proto demesingas, atkakliai sieke mano rankos, per mane keleta kartu keliai buvo issiskyre, bet jo uzsispyrimu ir iniciatyva vel buvom kartu. Kai pradejau su juo draugauti, tai galvojau, jog idealiausias vyras, koks tik gali buti ant zemes.
Toliau... Jau draugaujant pastebejau, jog pavalgyti mego daug ir skaniai, geriausiuose restoranuose, bet isvaizdai demesio ir pastangu apvalus 0. Vienu zodziu nebuvo prisiziurintis, tvarkingas, kreipiantis demesi i savo isvaizda vyras. Tesiu... Apsizenijus viskas apvirto aukstyn kojom (ir tikrai ne del mano kaltes). Tapo nebedemesingas, staciokas, labai pasitikintis savimi, pats geriausias, pats protingiausias. Nebesistengia, nebedaro staigmenu, nera romantikos. Bet vis dar megsta daug ir skaniai pavalgyti. Bet pats namuose visiskai nieko negamina, nepadeda. Tinginys totalus. Sako, jog seima svarbiausia, bet seimai nulis demesio ir siltu zodziu komplimentu. Draugai daug svarbiau uz seima. Visas demesys kompiuteriui ir kompiuteriniams zaidimams. Jeigu bandai pasikalbet, ir pasakyt kas nepatinka ar skaudina, tai apkaltina pacia, kazka ne taip darius. Zut but irodineja savo tiesa, nors akivaizdziai neteisus yra. Izeides skuba kaltint, kad nesupratau juoku. Bet itariu, jog yra tikrai istikimas. Namiseda. Kartais bumbeklis. Nuobodus. Labai daug sneka, zada, bet mazai daro. Taciau uzsispyres, siekia kazkokio tikslo kai labai labai uzsibrezia. Tik ne visa laika ji iki galo igyvendina. Megsta brangius daigtus, islaidauti, ilgai laiko nuoskaudas. Ilgai kencia, kol galiausiai labai audringai pratruksta. Nei graziuju nei piktuoju tuo labiau nieko neina priprasyti. Galeciau rasyti ir rasyti.
As taip pat prisidedu prie tu manaciu jog didele itaka daro ir tevu auklejimas, buves seimos modelis. Bet nesu labai labai laiminga gyvendama su jautuku...

QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 21:41)
Sveikos. As svarstykles, o MB jautukas. Tai mano patirtis butu tokia.
: draugaujant buvo labai rupestingas, dzentelmenas, santurus, labai mandagus, be proto demesingas, atkakliai sieke mano rankos, per mane keleta kartu keliai buvo issiskyre, bet jo uzsispyrimu ir iniciatyva vel buvom kartu. Kai pradejau su juo draugauti, tai galvojau, jog idealiausias vyras, koks tik gali buti ant zemes.
Toliau... Jau draugaujant pastebejau, jog pavalgyti mego daug ir skaniai, geriausiuose restoranuose, bet isvaizdai demesio ir pastangu apvalus 0. Vienu zodziu nebuvo prisiziurintis, tvarkingas, kreipiantis demesi i savo isvaizda vyras. Tesiu... Apsizenijus viskas apvirto aukstyn kojom (ir tikrai ne del mano kaltes). Tapo nebedemesingas, staciokas, labai pasitikintis savimi, pats geriausias, pats protingiausias. Nebesistengia, nebedaro staigmenu, nera romantikos. Bet vis dar megsta daug ir skaniai pavalgyti. Bet pats namuose visiskai nieko negamina, nepadeda. Tinginys totalus. Sako, jog seima svarbiausia, bet seimai nulis demesio ir siltu zodziu komplimentu. Draugai daug svarbiau uz seima. Visas demesys kompiuteriui ir kompiuteriniams zaidimams. Jeigu bandai pasikalbet, ir pasakyt kas nepatinka ar skaudina, tai apkaltina pacia, kazka ne taip darius. Zut but irodineja savo tiesa, nors akivaizdziai neteisus yra. Izeides skuba kaltint, kad nesupratau juoku. Bet itariu, jog yra tikrai istikimas. Namiseda. Kartais bumbeklis. Nuobodus. Labai daug sneka, zada, bet mazai daro. Taciau uzsispyres, siekia kazkokio tikslo kai labai labai uzsibrezia. Tik ne visa laika ji iki galo igyvendina. Megsta brangius daigtus, islaidauti, ilgai laiko nuoskaudas. Ilgai kencia, kol galiausiai labai audringai pratruksta. Nei graziuju nei piktuoju tuo labiau nieko neina priprasyti. Galeciau rasyti ir rasyti.
As taip pat prisidedu prie tu manaciu jog didele itaka daro ir tevu auklejimas, buves seimos modelis. Bet nesu labai labai laiminga gyvendama su jautuku...

Mano buves vyras buvo svarstykles
,tai man jis buvo tobulybiu tobulybe - visada prisiziurintis ,issipustes , lbj tvarkingas ,net pedantiskas , daznai dovanodavo geliu ir pliusiniu zaislu
... Uz ta demesinguma buvau aklai isimylejus ... Pasirodo turejo dideli minusa ,buvo labai nepastovus zmogus , kol viena diena nubego paskui kita sijona

Sveikos
Jungiuosi ir aš papasakoti savo prisiminimu.
kažkada seniai draugavau su dviem vaikinais Jaučiai, (aš - svarstykles)... Ir apie šią sąjungą negaliu pasakyt NIEKO GERO. ŽIAURIAI pavydūs, savininkiški, be stiliaus, apranga bet kokia, kad tik kuna uždengia. Vienas iš mano buvusiųjų - didelis demesys buvo kreipiamas i brangią techniką muzikai, bet ne savo išvaizdai, mego gerus restoranus (gurmanas), mašina čiut važiuojanti, nuolat vėluojantis į susitikimus (matyt nebuvau tokia svarbi jam), nei gėlių, tik nuolatiniai nesutarimai, nuomoniu nesutapimas... Antrasis ne daug ka skyresi nuo pirmojo, bet sulaukdavau ir geliu, ir mielu dovaneliu, kuklesnis, nevėluojantis į pasimatymus (gerbiantis savo ir mano laiką), ir didesnis demesys savo išvaizdai...
Tai tiek iš mano pusės
Džiaugiuosi, kad su abiejais išsiskyriau, ir jei sužinau, kad vaikinas JAUTIS aplenkiu ji lanku, kad tik keliais nesusikirstų
Nes tinkamiausi partneriai svarstyklems yra VANDENIAI (100 PROC sutinku) ir dvyniai.
Jungiuosi ir aš papasakoti savo prisiminimu.
kažkada seniai draugavau su dviem vaikinais Jaučiai, (aš - svarstykles)... Ir apie šią sąjungą negaliu pasakyt NIEKO GERO. ŽIAURIAI pavydūs, savininkiški, be stiliaus, apranga bet kokia, kad tik kuna uždengia. Vienas iš mano buvusiųjų - didelis demesys buvo kreipiamas i brangią techniką muzikai, bet ne savo išvaizdai, mego gerus restoranus (gurmanas), mašina čiut važiuojanti, nuolat vėluojantis į susitikimus (matyt nebuvau tokia svarbi jam), nei gėlių, tik nuolatiniai nesutarimai, nuomoniu nesutapimas... Antrasis ne daug ka skyresi nuo pirmojo, bet sulaukdavau ir geliu, ir mielu dovaneliu, kuklesnis, nevėluojantis į pasimatymus (gerbiantis savo ir mano laiką), ir didesnis demesys savo išvaizdai...
Tai tiek iš mano pusės

Aš svarstyklės, MB - jautis. Man atrodo tai labai gerai tinkantys vienas kitam zod.ž. Man atrodo jog mes labai gerai paplildom vienas kitą. Taigi, mano jautukas ramesnis už mane, labiau linkęs nusileisti, moka nekreipti dėmesio į smulkmenas, nepavydus, namų žmogus. Išdidumo ar užsispyrimo nei ženklo
aš kaip tik - smarkesnė asmenybė, užsiplieskiu kartais be reikalo, bet jautis kažkaip puikiai su tuo tvarkosi
jis - mėgsta vėluoti, aš - nuolat jį skubinu; jis - namisėda, aš - "tempiu" jį kur beįmanoma; jis - visada viską pamiršta, aš - visada viską prisimenu; jam - telikas, man - kompas
taigi taip ir gyvenam.. turim nemažai ir bendrų bruožų, esminis - abiems labai reikia švelnumo, dėmesio ir meilės (imam ir duodam)

QUOTE(NakedA @ 2012 04 16, 15:42)
Mano buves vyras buvo svarstykles
,tai man jis buvo tobulybiu tobulybe - visada prisiziurintis ,issipustes , lbj tvarkingas ,net pedantiskas , daznai dovanodavo geliu ir pliusiniu zaislu
... Uz ta demesinguma buvau aklai isimylejus ... Pasirodo turejo dideli minusa ,buvo labai nepastovus zmogus , kol viena diena nubego paskui kita sijona 

Hm.. idomu.. paskui kokio zodiako ženklo sijoną svarstyklius nubėgo?