dekuj, reikes isigyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 06 19, 16:23)
Mielosios, paskaičiau čia tokią nelabai malonią temą forume ir iškilo klausimas - ar reikia apsiskusti prieš gimdymą, o jei neapsiskuti, ar skuta RK?
Dabar jau niekur neskuta
Ir as pati apsitvarkydavau, bet ne plikai Pasilikdavau plona juostele
QUOTE(kuzyte @ 2010 06 19, 10:59)
Nu ka birzelio 11 pagimdziau RK. Esu laaabai patenkinta Personalas superinis Atvaziavau su nubegusiais vandenim 5 ryto, prieme daktare Volochovic( atrodo tokia pavarde), paskui 8 pasikeite pamaina, atejo Puziene, super daktare, galvojau kad naturaliste, bet ne velnio, kai iki 10 val neprasidejo saremiai pradejo skatinti, kai po 3 val skatinimo kaklelis pajudejo tik 1 cm o saremiai buvo labai skausmingi pasiule epidura su epiduru iki 5 val pilnas atsidarymas ir pagimdziau nuostabia dukryte O siaip ir sesutes ir sanitares ir akuseres labai malonios
sveikinimai
QUOTE(kuzyte @ 2010 06 19, 11:59)
Nu ka birzelio 11 pagimdziau RK. Esu laaabai patenkinta Personalas superinis Atvaziavau su nubegusiais vandenim 5 ryto, prieme daktare Volochovic( atrodo tokia pavarde), paskui 8 pasikeite pamaina, atejo Puziene, super daktare, galvojau kad naturaliste, bet ne velnio, kai iki 10 val neprasidejo saremiai pradejo skatinti, kai po 3 val skatinimo kaklelis pajudejo tik 1 cm o saremiai buvo labai skausmingi pasiule epidura su epiduru iki 5 val pilnas atsidarymas ir pagimdziau nuostabia dukryte O siaip ir sesutes ir sanitares ir akuseres labai malonios
Sveikinimai dar karteli VALIO!!!
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 06 19, 16:23)
Mielosios, paskaičiau čia tokią nelabai malonią temą forume ir iškilo klausimas - ar reikia apsiskusti prieš gimdymą, o jei neapsiskuti, ar skuta RK?
O del skutimo tai manau priklauso nuo situacijos.nes operacija planine nusimato tai skuta, bet siaip jei naturalus gimdymas tai manau palieka taip kaip yra
O del skutimo tai manau priklauso nuo situacijos.nes operacija planine nusimato tai skuta, bet siaip jei naturalus gimdymas tai manau palieka taip kaip yra
[/quote]
kai dalyvavau Antakalnio pol. rengiamoje pamokeleje, tai akusere liepe susitvarkyti, nes kai kurie gydytojai mano, kad tai bakteriju ir bacilu veisimosi vieta...o, kai buvau RK, tai kazkaip niekas nieko apie tai net ir nesake, tai gal ir nera didelio skirtumo...
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 19, 19:06)
Na gali buti antradieni varau 13val., tai pamatysiu. Mano vyras sake prie sporto rumu pasistatysiu ir ateisiu, jei ka, kai gimdysiu
apie 15.30val. atidaro ligoninės užtvarą ir galit ten nemokamai pastatyt(gal kartais tas laikas -+ šiek tiek) mašiniuką, per išeigines irgi nemokamai. Mes tai pamokėjom, kol išsiaiškinom.Ir per gimdymą vyras nulėkė perstatyt mašinos, tai vos spėjo sugrįžt
QUOTE(Red_Fox @ 2010 06 21, 13:10)
Sveiki, buvau RK mokyklėlėje prieš kelias savaites, tai sakė, geriau būtų, kad moteris susitvarkiusi iš anksto būtų (bet nebūtinai visai nusiskusti). Taip geriau, nes net natūraliai gimdant, dažnai tenka kirpti, ir tada mažiau problemų siūnant būna..
Ačiū už info, reikės tuo pasirūpinti
QUOTE(vildži @ 2010 06 21, 13:03)
apie 15.30val. atidaro ligoninės užtvarą ir galit ten nemokamai pastatyt(gal kartais tas laikas -+ šiek tiek) mašiniuką, per išeigines irgi nemokamai. Mes tai pamokėjom, kol išsiaiškinom.Ir per gimdymą vyras nulėkė perstatyt mašinos, tai vos spėjo sugrįžt
siandien vaziavom i apziura 11 val, bandem pro slagbauma pravaziuot - neleido. Ir sako neileistu jeigu ir gimdyve atveztu cia gal kaip ant kokio sargo uztaikai
del apsiskutimo - as isimeciau peiliuka i tase kuria i gimdyma veziuos - jeigu namie nespesiu apsitvarkyti, turesiu savo peiliuka ir tikrai zinosiu kad jis naujas ir neatsipes
QUOTE(linoosikas @ 2010 06 21, 15:47)
del apsiskutimo - as isimeciau peiliuka i tase kuria i gimdyma veziuos - jeigu namie nespesiu apsitvarkyti, turesiu savo peiliuka ir tikrai zinosiu kad jis naujas ir neatsipes
na man atrodo daug geriau tureti savo peiliuka, juk ne tiek daug ir kainuoja o jei dar susitvarkai tai is viso pasaka
zinau kad planinei ta vietele patvarko,nes pirma pjuvis eina tiesiai per ta vieta kur auga "miskelis" ,antra ant zaizdos klijuojama pirma diena pleistras tai isivaizuokite koks jausmas jei tektu plesti su plaukais o siaip ir gydytoja juk neieskos ten kur, kaip ta pjuvi padaryt bent as pati turejus tris cezariukus tai tikrai zinau kad jei kokia planine nusimato tai ta vietele turi buti svari del naturaliai gimdanciu negaliu nieko sakyti,bet manau irgi maloniau tiek paciai tiek gydytojui kai viskas tvarkinga
sveikos mamytes, norejau paklausti po kiek gimdyviu palatoje buna?