norejau pasiteirauti, o jus apziurai vaziuojat i RK, nes visa nestuma ten lanketes ar siaip? nes as kai vaikstau i poliklinika, tai nieks net nesiulo ligonineje apsiziureti...
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 19, 10:19)
norejau pasiteirauti, o jus apziurai vaziuojat i RK, nes visa nestuma ten lanketes ar siaip? nes as kai vaikstau i poliklinika, tai nieks net nesiulo ligonineje apsiziureti...
Ligonineje nesciuju prieziura siaip nevykdoma. Tik suejus gimdymo terminui, arba su daktares siuntimu
Nu ka birzelio 11 pagimdziau RK. Esu laaabai patenkinta Personalas superinis Atvaziavau su nubegusiais vandenim 5 ryto, prieme daktare Volochovic( atrodo tokia pavarde), paskui 8 pasikeite pamaina, atejo Puziene, super daktare, galvojau kad naturaliste, bet ne velnio, kai iki 10 val neprasidejo saremiai pradejo skatinti, kai po 3 val skatinimo kaklelis pajudejo tik 1 cm o saremiai buvo labai skausmingi pasiule epidura su epiduru iki 5 val pilnas atsidarymas ir pagimdziau nuostabia dukryte O siaip ir sesutes ir sanitares ir akuseres labai malonios
del skutimo, girdejau, kad jeigu trukdo tai skuta ligonineje, o siaip tai dauguma namie skuta
o kaip del klizmu? reikia jas pirkti? ar visom sstato ir pan.?
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 19, 17:56)
del skutimo, girdejau, kad jeigu trukdo tai skuta ligonineje, o siaip tai dauguma namie skuta
As tai visa nestuma skutu ir dabar plikai, del saves ir gimdant, kad nestyrotu miskas
Klizma jei nori stato, reik turet savo vandenine. Visa tema apie tai, nejau sunku pasiskaityt
QUOTE(Lionesss @ 2010 06 18, 22:12)
Na as kai buvau 17 val. apziuroj, nes man liepe tokiu laiku atvaryt, tai mes kieme pasistatem. Buvau du kartus ir abu kartus apziura truko 30 min., o ne 2 val. tai viena syk mokamai pasistatem ir vargo nematem. O kai vaziuosiu gimdyt laikas parodys, jei ka tai nenubiednesim ir uz stovejima susimokeje koki 20 lt., nes ten centre kazka nemokamo nebent uz keliu myliu rast imanoma
mes i apziuras iki pietu vaziuojam, ten taip sakant "gyva eile" buna, tai tenka uztrukt ir pora valandu aisku nenubiednesim susimokeje, bet zmogus visad ieskai kur geriau ir pigiau
QUOTE(kuzyte @ 2010 06 19, 11:59)
Nu ka birzelio 11 pagimdziau RK. Esu laaabai patenkinta Personalas superinis Atvaziavau su nubegusiais vandenim 5 ryto, prieme daktare Volochovic( atrodo tokia pavarde), paskui 8 pasikeite pamaina, atejo Puziene, super daktare, galvojau kad naturaliste, bet ne velnio, kai iki 10 val neprasidejo saremiai pradejo skatinti, kai po 3 val skatinimo kaklelis pajudejo tik 1 cm o saremiai buvo labai skausmingi pasiule epidura su epiduru iki 5 val pilnas atsidarymas ir pagimdziau nuostabia dukryte O siaip ir sesutes ir sanitares ir akuseres labai malonios
sveikinimai ech, tikiuosi ir mano tokie ispudziai bus
QUOTE(linoosikas @ 2010 06 19, 19:58)
mes i apziuras iki pietu vaziuojam, ten taip sakant "gyva eile" buna, tai tenka uztrukt ir pora valandu aisku nenubiednesim susimokeje, bet zmogus visad ieskai kur geriau ir pigiau
Na gali buti antradieni varau 13val., tai pamatysiu. Mano vyras sake prie sporto rumu pasistatysiu ir ateisiu, jei ka, kai gimdysiu
As pirma vaikiuko ten sulaukiau. Ir dabar moraliskai ruosiuos grizti.
Man RK visai patiko. Ir noreciau padekoti gyd. Puzienei ir gyd.Dianai Sakalauskaitei.
Super gyd abi.
Man RK visai patiko. Ir noreciau padekoti gyd. Puzienei ir gyd.Dianai Sakalauskaitei.
Super gyd abi.
o kiek tos klizmos kainuoja? niekados nesu su jomis reikalo turejusi
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 19, 23:52)
o kiek tos klizmos kainuoja? niekados nesu su jomis reikalo turejusi
apie 10-imt litų