QUOTE(linoosikas @ 2010 06 14, 20:59)
o kodel neleido vandens gerti?
siandien buvom RK su gines siuntimo, nes mazeja vaisiaus vandenuku, tai dar isleido namo, nes visi kiti rodikliai geri, vaikelio kardiograma gera, o gimdos kalklelis apie atsiverima net negalvoja kol kas treciadieni vel liepe pasirodyt ir tada spres ar nereikes skatint gimdymo kazkaip visai nesinoretu man to
siandien buvom RK su gines siuntimo, nes mazeja vaisiaus vandenuku, tai dar isleido namo, nes visi kiti rodikliai geri, vaikelio kardiograma gera, o gimdos kalklelis apie atsiverima net negalvoja kol kas treciadieni vel liepe pasirodyt ir tada spres ar nereikes skatint gimdymo kazkaip visai nesinoretu man to
man irgi neleido, tik galejaus suslapinti lupas arba praskalauti burna ir isspjauti.
Nes jeigu mato kad gimdymo eigoj kazkas negerai ir reikia CP, tai tada juk pries operacija grieztai nei valgyt nei gert vat todel, apsidraudzia jie.
O del skatinimo ir as nenorejau visai, nes grese tai, jei per sav. nepagimdau, skatins, nes jau butu buve virs laiko, tai aciu D. sumaste ateit lelius pats nesulaukes tos savaites . Ko tau to paties ir linkiu