Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 12:12)
Vakar apie tai pasakiau vyrui bigsmile.gif tik... dabar dilema - kokį maistelį jis galėtų atvežti, ką geriausia valgyti, kad pilvukui gerai būtų? g.gif jis pas mane ne kulinaras blush2.gif

toks nuo kurio tau pilvo nepucia, nes jei pucia mamai, tai pus ir vaikeliui 4u.gif
as pvz, negalciau gert pieno, valgyt svieziu kopustu gaminiu, vynuogiu ar dar kazka, nuo ko pilva pustu mirksiukas.gif jau geriau kepsnys su grikiais ir pomidoru, arba kokia kepta zuvyte, ar kepeneles, kad ir tie patys buviniai ar miltiniai blynai, burokeliu sriuba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 09, 10:12)
Vakar apie tai pasakiau vyrui bigsmile.gif tik... dabar dilema - kokį maistelį jis galėtų atvežti, ką geriausia valgyti, kad pilvukui gerai būtų? g.gif jis pas mane ne kulinaras blush2.gif

Man ligoninėje akušerė sakė, kad geriau visokie troškinukai ir sriubos, košės, vaisius ir žalias daržoves, pieno produktus reiktų įjunginėti po truputį. Pvz. pusė obuoliuko dienai ir žiūrėti kas bus, jei viskas ok, tai kitą dieną valgyti visą. Vengti ankštinių, vynuogių, kopūstų, tų produktų nuo kurių pučia pilvą mums pačioms. Stabdyti su šokoladais, riešutais, medumi - dėl alergijų kiek supratau. "Sultys" pakeliuose irgi nėra gerai, geriausias gėrimas ir vanduo, arbatytė. Kol leliukas mažas, tai taip ir siūlo maitintis.
Atsakyti
sveikos mamulytes,
Gal jau rasete apie tai bet noriu paklausti apie mokamas palatas RK. Ar yra tose palatose tualetas ir dušas? Ar reikia eiti į bendrus? Ir iš vis be to kad gali pasilikti vyras, kokie mokamos palatos privalumai? Gal yra ir trūkumų? Iš anksto dėkoju už info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliojiii @ 2010 09 09, 18:54)
sveikos mamulytes,
Gal jau rasete apie tai bet noriu paklausti apie mokamas palatas RK. Ar yra tose palatose tualetas ir dušas? Ar reikia eiti į bendrus? Ir iš vis be to kad gali pasilikti vyras, kokie mokamos palatos privalumai? Gal yra ir trūkumų? Iš anksto dėkoju už info wink.gif

Zinok apie tai kalbama jau gal kokie 4-5 psl, paskaityk kas buvo parasyta, daug info suzinosi 4u.gif
Atsakyti
as tai vis mastau kur gimdyt... dabar tokia problema iskylo man 4u.gif galvoju arba raudonajam kryziui arba kovo 8... o kuria pasirinkt nezinau... gal galetumet padeti apsisprest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2010 09 09, 22:07)
as tai vis mastau kur gimdyt... dabar tokia problema iskylo man  4u.gif  galvoju arba raudonajam kryziui arba kovo 8... o kuria pasirinkt nezinau... gal galetumet padeti apsisprest ax.gif

teo guleti ir ten ir ten.. Na, as tai RK ruosiuosi gimdyti 4u.gif
Atsakyti
o kodel RK, geresnis personalas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zilkute @ 2010 09 09, 21:07)
as tai vis mastau kur gimdyt... dabar tokia problema iskylo man  4u.gif  galvoju arba raudonajam kryziui arba kovo 8... o kuria pasirinkt nezinau... gal galetumet padeti apsisprest ax.gif

as pirma gimdziau RK ir antra taippat 4u.gif
o del personalo paciai prisiminimai like silti ,malonus, wub.gif
kai esi tika iskepta mamyte ir susiduri su begale naujienu, o sesutes atsidavusios tau padeti bet kuriuo paros metu,nera net buve kad ateitu surugusios ar nakti jai paskambinciau ir prasyciaus pagalbos niekada nieko nesake tiesiog net ragindavo kad nebijotume eiti kviesti ju i pagalba
cia tik mano nuomone ir mano like geri ispudziai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanute: 09 rugsėjo 2010 - 20:58
QUOTE(zilkute @ 2010 09 09, 21:07)

O kur ta kovo 8? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 09, 23:27)
O kur ta kovo 8?  g.gif

čia matyt VGN,nes anksčiau ji taip vadinosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 09, 23:27)
O kur ta kovo 8?  g.gif

Tyzenhauzuose, VGN.

oi, jau spėjo kita mamytė atsakyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 10 rugsėjo 2010 - 07:20
QUOTE(dijanute @ 2010 09 09, 21:51)
as pirma gimdziau  RK ir antra taippat  4u.gif
o del personalo paciai prisiminimai like silti ,malonus, wub.gif
kai esi tika iskepta mamyte ir susiduri su begale naujienu, o sesutes atsidavusios tau padeti bet kuriuo paros metu,nera net buve kad ateitu surugusios ar nakti jai paskambinciau ir prasyciaus pagalbos niekada nieko nesake tiesiog net ragindavo kad nebijotume eiti kviesti ju i pagalba
cia tik mano nuomone ir mano like geri ispudziai wub.gif

Sutinku visu 100 proc. drinks_cheers.gif

O mokamoje palatoje visi privalumai ir jokių minusų smile.gif Ir vyras gali likti, nes yra atskira lova, ir tuoletas su dušu ten pat, ir šaldytuvas, ir vystymo stalas, ir tula ramybė smile.gif
Atsakyti