Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Bussinkka @ 2010 09 06, 16:46)
va mano sarasiukas i gimdykla :
1. naktiniai
2. slepetes gumines
3.chalatas
4. 1 vienkartinis iklotas
5. triusikeliai
6. vienkartinai pakloteliai min 5x
7. rubeliai vaikui
8. pampersas
9. pledukas
10. teciui drabiai + slepetes
11. Kojines
12. Vanduo

mano sarasiukas buvo toks pat drinks_cheers.gif
Tik vandens nedave gerti, nes maza ka, kaip tas gimdymas eisis, gali reikt CP 4u.gif
Dar i gimdykla emiau filmavimo kamera ir savo maziukus filmavau nuo gimimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 07 rugsėjo 2010 - 09:49
ka tik kalbejau su drauge, ji pries menesi pagimde RK, ir ka jus manot stafilokoka rado jos mazylei, pasirodo uzkrete ligonineje. Ji pati neuzsikretusi. kai pradejom dometis pasirodo labai didelis procentas iseina su sia dovanele ir net tie kam gimdymo metu leido antibiotikus. tik pas vienus naujagimius riskesne simptomatika paskitu gali ir simtomai nepasireiskti. As sokiruota ne del to kad galima uzsikresti bet kad labai didelis skaicius mazyliu uzsikrecia ligonineje g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 05, 22:39)
Mokama palata 200 Lt, kiek girdėjau...
Aišku, kiekvienam savo, bet... aš tai nematau tikslo turėti virtuvę, šaldytuvą, mikrobangę, arbatinuką... Galima pagalvoti, kad mėnesį guli ten doh.gif Manau, jog tuos 600 Lt, kuriuos sumoki už 3 ten praleistas dienas, galima žymiai tikslingiau išleisti 4u.gif
Čia tik mano nuomonė ax.gif

O jei bus daromas CP,tai laiko ir iki 5 paru ligonineje,tai 1000lt jau iseis.
Man tai pvz buvo ramu ir su kolege gulet.
Dabar ne kaip anksciau po 5,6 mamytes gulejo palatoj.
O dviese tik gulit,o gali but kad ir vienai teks gulet.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 09 07, 14:40)
O jei bus daromas CP,tai laiko ir iki 5 paru ligonineje,tai 1000lt jau iseis.
Man tai pvz buvo ramu ir su kolege gulet.
Dabar ne kaip anksciau po 5,6 mamytes gulejo palatoj.
O dviese tik gulit,o gali but kad ir vienai teks gulet.

Sveikutes, as irgi gimdziau RK. Mane laike 5 paras, nes reikejo papildomus tyrimus vaikeliui daryti, tfu tfu tfu viskas buvo ok. Palata buvo dviviete, dvi dienas teko ir vienai paguleti, zinokit daug geriau kai kazkas dar yra! Gali ir i dusa ramiai nueiti ir i toleta, paziuri kambarioke vaikuti, pasikalbeti kazkiek, nes kitaip nublusti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimusiukas @ 2010 09 07, 15:06)
Sveikutes, as irgi gimdziau RK. Mane laike 5 paras, nes reikejo papildomus tyrimus vaikeliui daryti, tfu tfu tfu viskas buvo ok. Palata buvo dviviete, dvi dienas teko ir vienai paguleti, zinokit daug geriau kai kazkas dar yra! Gali ir i dusa ramiai nueiti ir i toleta, paziuri kambarioke vaikuti, pasikalbeti kazkiek, nes kitaip nublusti galima smile.gif

Pritariu. Aisku dar priklauso kokia kambarioke. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 09 07, 17:36)
Pritariu. Aisku dar priklauso kokia kambarioke.  cool.gif

Ir as pritariu,nes viena diena gulejau viena,tai taip liudna buvo!
O ir tiesa i wc nueiti jau ramiai gali.
Didelis pliusas mokamu palatu dar toks jog visada salia gali buti vyras, nes kai guli paprastoj turi laikytis lankymo rezimo doh.gif kuris man asmeniskai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 09 07, 14:26)
ka tik kalbejau su drauge, ji pries menesi pagimde RK, ir ka jus manot stafilokoka rado jos mazylei, pasirodo uzkrete ligonineje. Ji pati neuzsikretusi. kai pradejom dometis pasirodo labai didelis procentas iseina su sia dovanele ir net tie kam gimdymo metu leido antibiotikus. tik pas vienus naujagimius riskesne simptomatika paskitu gali ir simtomai nepasireiskti. As sokiruota ne del to kad galima uzsikresti bet kad labai didelis skaicius mazyliu uzsikrecia ligonineje  g.gif

tai stafilokokas visose ligoninese yra ir visose jose galima uzsikresti... Cia jau ne tik RK beda..
Atsakyti
cia netik apie kambarioke kalbama,bet ir apie kita verkianti vaikeli,kai tik gaudavau sansa uzsnust,tai kaimynelis uzverkdavo-is tos puses,patikekit,geriau vienai palatoj but..arba maitini,o pas kaimynka koki 5vyrai uzgriuna,nu ir malonumas sad.gif o gerai,kadbent 1a nakti vienai pabut nuskilo smile.gif o i dusa mb ar mama mane isleisdavo,bet kai prisimenu,kad turint kaimyne, nei diena nei nakti negalejau uzmigt,o nusikamavus,taip noris miego-tai sakau sikart nei 600lt nepagailesiu,bet kad pailset gauciau..
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 09 07, 13:26)
ka tik kalbejau su drauge, ji pries menesi pagimde RK, ir ka jus manot stafilokoka rado jos mazylei, pasirodo uzkrete ligonineje. Ji pati neuzsikretusi. kai pradejom dometis pasirodo labai didelis procentas iseina su sia dovanele ir net tie kam gimdymo metu leido antibiotikus. tik pas vienus naujagimius riskesne simptomatika paskitu gali ir simtomai nepasireiskti. As sokiruota ne del to kad galima uzsikresti bet kad labai didelis skaicius mazyliu uzsikrecia ligonineje  g.gif

ka reikia tas stafilokokas? ir kaip jis pasireiskia?
Atsakyti
VGN uz visa laikotarpi uzmoki 200lt kiek zinau gal ir RK taip pat?
Papildyta:
o as dar kiek zinau jei esi palatoj 1 ir tuo metu nera jokios kaimynes galima sumoketi 30Lt uz lova ir vyras bus kartu.Ar as klystu jus apie toki dalyka girdejot?
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2010 09 07, 21:08)
VGN uz visa laikotarpi uzmoki 200lt kiek zinau gal ir RK taip pat?
Papildyta:
o as dar kiek zinau jei esi palatoj 1 ir tuo metu nera jokios kaimynes galima sumoketi 30Lt uz lova ir vyras bus kartu.Ar as klystu jus apie toki dalyka girdejot?

RK 200 Lt/parai. Galima vyrui likti dvivietėje palaptoje už papildomą mokestį, jeigu yra laisvų vietų.
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 09 07, 20:15)
ka reikia tas stafilokokas? ir kaip jis pasireiskia?

Čia auksinis stafilokokas, pasireikšti gali įvairiai, pagūglinkit, daug žmonės prirašę ta tema 4u.gif

Beje, man sakė, kad kuo mažesnė ligoninė, tuo mažesnė tikimybė tą stafilokoką gauti. Taip pat kuo trumpiau būni ligoninėj, tuo irgi mažesnė tikimybė jį gauti. O yra jo visur, ant visų paviršių, kad ir kiek valytum. Elementariai rankas plauti jau yra profilaktika. Aišku, plauti reikia ne belenkaip, o kaip chirurgai plaunasi prieš operaciją.
Atsakyti