Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Su pirmaja turejau epidura ir viskuo esu patenkinta, man suveike, iskart akyse prasviesejo bigsmile.gif bet cia manau kiekvienai skirtingai suveikia, kaip organizmas priima, kitos jokio poveikio nepajaucia.
O jei del mokamu palatu, nepamenu kurioje gulejau bet pirmame aukste, ir kiek suprantu ten ramiausia ir turbut geriausia. kiekvieno pasirinkimas yra buti ar ne toj vadinamoj seimynineje palatoje, as buvau su vyru, buvau kirpta ir man ten buvo geriau ir ramiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 09 06, 11:12)
kas gali parasyti tiksliai ko reikia vestis: ka reikia i gimdykla o ka i palata?Kad nieko netruktu ir gydytojai nebartu smile.gif

va mano sarasiukas i gimdykla :
1. naktiniai
2. slepetes gumines
3.chalatas
4. 1 vienkartinis iklotas
5. triusikeliai
6. vienkartinai pakloteliai min 5x
7. rubeliai vaikui
8. pampersas
9. pledukas
10. teciui drabiai + slepetes
11. Kojines
12. Vanduo

Kas neseniai gimde gal dar kuo nors dar reikia??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 09 06, 16:46)
1. naktiniai
2. slepetes gumines
3.chalatas
5. triusikeliai
7. rubeliai vaikui
8. pampersas
9. pledukas
11. Kojines
12. Vanduo

Kas neseniai gimde gal dar kuo nors dar reikia??? g.gif

Prideciau didelius pampersus mamai, min 3 vnt reikia. Man tai ju reikejo ir jie tikras issigelbejimas thumbup.gif

Dar prideciau siek tiek maisto, nes mamos, mano patirtis sako, kad isvengsit daaug nemalonumu. Mano vaikas dvi dienas ir naktis klyke, niekaip kakoti nesugebejo, buvo uzkieteje. As kai nevalgius 1,5 paros po gimdymo atsigavus, valgiau valgyklos maista, ir ka jus galvojat, nuo to maisto vaikui uzkietejo viduriukai, o nuo sesutes gavau barti, kad vaikas man nerupi, kad kemsu kas papuola doh.gif O kad nescioms ir katik pagimdziusioms mamoms duoda ta pati maista, tai ka daryti? zirneliai, perliniu kruopu kose, agurkine, ir obuolys desertui. Tai va, naktim po kelis kartus kulniuodavom i naujagimiu skyriu, kur sesute masazavo pilvuka klykianciam vaikui ir kisdavo stikline lazdele, kad iskakotu.

Tai va mielosios, nesakau, kad nereikia valgyti ka duoda, tik isrankiokit ta maista labai kruopsciai, o jei vyras bus salia, atiduokit jam, su salyga, kad nubegs ir nupirks jums tinkanti maista lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, pusseserė prieš mėnesį gimdė čia, ji jau trečią vaiką, bet sakė, kur buvo jų protas su palatos kaimyne, kai atnešė žirnių ir prisikirto abi. Tai abu vaikai ir dainavo per naktį doh.gif
Atsakyti
sveikos

nemanau kad RK labai dideli srautai eina,na cia kaip kam kaip viena mamyte rase kekviena geriau zino

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 05, 21:39)
Mokama palata 200 Lt, kiek girdėjau...
Aišku, kiekvienam savo, bet... aš tai nematau tikslo turėti virtuvę, šaldytuvą, mikrobangę, arbatinuką... Galima pagalvoti, kad mėnesį guli ten doh.gif Manau, jog tuos 600 Lt, kuriuos sumoki už 3 ten praleistas dienas, galima žymiai tikslingiau išleisti 4u.gif
Čia tik mano nuomonė ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2010 09 06, 15:46)
1. naktiniai
2. slepetes gumines
3.chalatas
5. triusikeliai
7. rubeliai vaikui
8. pampersas
9. pledukas
11. Kojines
12. Vanduo

Super sąrašiukas 4u.gif

QUOTE(laimucia @ 2010 09 06, 16:02)
Tai va mielosios, nesakau, kad nereikia valgyti ka duoda, tik isrankiokit ta maista labai kruopsciai, o jei vyras bus salia, atiduokit jam, su salyga, kad nubegs ir nupirks jums tinkanti maista  lotuliukas.gif

Aha, vyrui ėjo saliočikės, žirniukai, obuoliukas bigsmile.gif Maistas tiekiamas visai ligoninei, nėra gaminama atskirai gimdyvėms, tad reikia žiūrėti ką valgyti, o ko ne.
Atsakyti
Dėl "pampersų" mamai, tai aš nuėjau į Eurovaistinę Akropolyje ir man patarė, kiek ir kokių imti. Tai buvo apie 5 vnt. didelių, 3-4 vidutinių ir dar kelis mažus. Plius vienkartinės (tinklinės) kelnatės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 09 06, 21:04)
Dėl "pampersų" mamai, tai aš nuėjau į Eurovaistinę Akropolyje ir man patarė, kiek ir kokių imti. Tai buvo apie 5 vnt. didelių, 3-4 vidutinių ir dar kelis mažus. Plius vienkartinės (tinklinės) kelnatės  ax.gif

Ar nebuvo per daug/mažai tokio kiekio? Kiek vienkartinių kelnaičių turėjot?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 09 06, 21:06)
Ar nebuvo per daug/mažai tokio kiekio? Kiek vienkartinių kelnaičių turėjot?

As turejau vienas tas tinklines kelnaites. Jos nevienkartines. Isplauni ir isdziuna per valanda. O paketu nusipirkau tuos tokius didesnius 3 vnt. O paskui jei reiks, MB nupirks. O paskui naudosiu paprastus Libres.
Atsakyti
Aš nepasigailėjau, kad nusipirkau po kelis vienetus. Kelnaičių visą pakelį sunaudojau, tai ten 5 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 09 06, 22:23)
Aš nepasigailėjau, kad nusipirkau po kelis vienetus. Kelnaičių visą pakelį sunaudojau, tai ten 5 vnt.

As su tais maksi paketais pabuvau gal 2 dienas, daugiau dejau paprastus libres. Normal dydzio. Tai man nereikejo tu kelnyciu tiek daug.

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 09 06, 22:52)
As su tais maksi paketais pabuvau gal 2 dienas, daugiau dejau paprastus libres. Normal dydzio. Tai man nereikejo tu kelnyciu tiek daug.

Sako, kad geriau vėdinasi, kai yra siuvimai ax.gif
Atsakyti