QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 09 05, 22:04)
Mes taipogi turėjom Nr. 9
Jums pasisekė, kad nebuvo karščių
Mes toje palatoje kepėme, bet ištvėrėme
Per karščius yra idealu nr. 16, manau, kad ir nr. 17 neturėtų būti karšta, nors nesu tikra, jos kitaip orientuotos. Tai va 16 ir 17 yra su virtuvėle ir šaldytuvu. Taip gaunasi, kad nr. 9 to neturi?
Man tai ne virtuvėlės reikėjo (kaip kažkuri čia rašė
), o kad vyras šalia būtų, kad padėtų, kad nevaikščiotų svetimi žmonės (kaimynės lankytojai, ne visos supratingos yra, kai kurias lanko tuntai žmonių), kad galėčiau ramiai (privačiai, o ne atvirai) žindyti, vėdintis tarpkojį (buvo kirpimas), kad galėčiau ramiai naktį pasnausti (o ne girdėti kaip rėkia ne tik maniškis vaikas, o dar ir kaimynės). Sakykite ką norite, bet ir WC su dušu toje pačioje vietoje yra privalumas, nes žaizdos geriausia gyja, kai švaru ir vėdinama yra, tad į dušą eidavau n kartų per dieną apsiprausti. Sutinku, kad brangu (200Lt/Parai), bet kadangi su gydytojais nesitariau, tai leidau sau paišlaidauti kitoje vietoje. Suprantu, kad gal ne visi sau gali leisti, tai tada nėra ko ir diskutuoti šia tema, bet jei yra galimybė, tai nėra ką lyginti. O kentėti žinoma, kad galima ir paprastoje, nes pinigėlius galima tikrai kur rasti išleisti. Aš labai džiaugiuosi pasirinkusi mokamą palatą, nes ji pateisino mano lūkesčius
Pieva Debesaite, dėkui už sveikinimus
Įlindau paskaitinėti čia, sentimentai kažkokie
, traukia mane čia