Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Sultaniye @ 2010 09 05, 19:35)
Gimdziau RK geguzes pab. Jau priimamajame paprasiau mokamos palatos (kitaip vadinama seimynine). Kiek zinau, tai ju yra 3. Mes gavome antrame aukste, 9-aja palata, taciau pas mus sofos ir virtuveles nebuvo. Turejome dvi lovas, kudikelio lovele, spinta, stala su dviem kedemis, saldytuva, arbatinuka bei sildytuva  ax.gif labai praverte.

mes irgi turejom 9 palata ax.gif sentimentai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 09 05, 18:41)
<...> O kiek mokama dabar uz jas? g.gif  unsure.gif

Mokama palata 200 Lt, kiek girdėjau...
Aišku, kiekvienam savo, bet... aš tai nematau tikslo turėti virtuvę, šaldytuvą, mikrobangę, arbatinuką... Galima pagalvoti, kad mėnesį guli ten doh.gif Manau, jog tuos 600 Lt, kuriuos sumoki už 3 ten praleistas dienas, galima žymiai tikslingiau išleisti 4u.gif
Čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 05 rugsėjo 2010 - 20:40
Aš mokamos palatos norėjau ne dėl arbatinuko ar virtuvės, ir net ne dėl dušo su tualetu čia pat, o dėl jaukumo ir tylos bei ramybės, kai nėra pašalinių žmonių, o ir girdi tik asvo mažylio, o ne viso aukšto mažylius... Be to, vyras gali budėti prie vaikelio, o tu nors šiek tiek, bet atsipalaiduoti. Pinigai, aišku, ne maži, bet kadangi teko gulėti tiek bendrojoje, tiek mokamoje palatoje, tai galiu pasakyti, kad pinigai verti to poilsio, kurį suteikia atskira palata, ypač jei mažylis neramus ir yra verksniukas.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 05, 20:39)
Aišku, kiekvienam savo, bet... aš tai nematau tikslo turėti virtuvę, šaldytuvą, mikrobangę, arbatinuką... Galima pagalvoti, kad mėnesį guli ten doh.gif Manau, jog tuos 600 Lt, kuriuos sumoki už 3 ten praleistas dienas, galima žymiai tikslingiau išleisti 4u.gif

Kiekviena mamyte turbut renkasi pagal situacija 4u.gif Musu atveju, tai vyras grizo tik ant gimdymo, todel ligonineje gulejome kartu. Teko prabuti 5 dienas, taciau negaila tu pinigeliu. Buvau nusprendusi, kad su gydytojais nesitarsiu, o geriau imsime mokama palata.
Atsakyti
QUOTE(Sultaniye @ 2010 09 05, 19:35)
Gimdziau RK geguzes pab. Jau priimamajame paprasiau mokamos palatos (kitaip vadinama seimynine). Kiek zinau, tai ju yra 3. Mes gavome antrame aukste, 9-aja palata, taciau pas mus sofos ir virtuveles nebuvo. Turejome dvi lovas, kudikelio lovele, spinta, stala su dviem kedemis, saldytuva, arbatinuka bei sildytuva  ax.gif labai praverte.

Mes taipogi turėjom Nr. 9 ax.gif Jums pasisekė, kad nebuvo karščių biggrin.gif Mes toje palatoje kepėme, bet ištvėrėme ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 09 05, 22:04)
Mes taipogi turėjom Nr. 9  ax.gif Jums pasisekė, kad nebuvo karščių biggrin.gif Mes toje palatoje kepėme, bet ištvėrėme  ax.gif

Per karščius yra idealu nr. 16, manau, kad ir nr. 17 neturėtų būti karšta, nors nesu tikra, jos kitaip orientuotos. Tai va 16 ir 17 yra su virtuvėle ir šaldytuvu. Taip gaunasi, kad nr. 9 to neturi?

Man tai ne virtuvėlės reikėjo (kaip kažkuri čia rašė bigsmile.gif ), o kad vyras šalia būtų, kad padėtų, kad nevaikščiotų svetimi žmonės (kaimynės lankytojai, ne visos supratingos yra, kai kurias lanko tuntai žmonių), kad galėčiau ramiai (privačiai, o ne atvirai) žindyti, vėdintis tarpkojį (buvo kirpimas), kad galėčiau ramiai naktį pasnausti (o ne girdėti kaip rėkia ne tik maniškis vaikas, o dar ir kaimynės). Sakykite ką norite, bet ir WC su dušu toje pačioje vietoje yra privalumas, nes žaizdos geriausia gyja, kai švaru ir vėdinama yra, tad į dušą eidavau n kartų per dieną apsiprausti. Sutinku, kad brangu (200Lt/Parai), bet kadangi su gydytojais nesitariau, tai leidau sau paišlaidauti kitoje vietoje. Suprantu, kad gal ne visi sau gali leisti, tai tada nėra ko ir diskutuoti šia tema, bet jei yra galimybė, tai nėra ką lyginti. O kentėti žinoma, kad galima ir paprastoje, nes pinigėlius galima tikrai kur rasti išleisti. Aš labai džiaugiuosi pasirinkusi mokamą palatą, nes ji pateisino mano lūkesčius bigsmile.gif

Pieva Debesaite, dėkui už sveikinimus wub.gif Įlindau paskaitinėti čia, sentimentai kažkokie bigsmile.gif , traukia mane čia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 06, 09:22)
Per karščius yra idealu nr. 16, manau, kad ir nr. 17 neturėtų būti karšta, nors nesu tikra, jos kitaip orientuotos. Tai va 16 ir 17 yra su virtuvėle ir šaldytuvu. Taip gaunasi, kad nr. 9 to neturi?

Man tai ne virtuvėlės reikėjo (kaip kažkuri čia rašė  bigsmile.gif ), o kad vyras šalia būtų, kad padėtų, kad nevaikščiotų svetimi žmonės (kaimynės lankytojai, ne visos supratingos yra, kai kurias lanko tuntai žmonių), kad galėčiau ramiai (privačiai, o ne atvirai) žindyti, vėdintis tarpkojį (buvo kirpimas), kad galėčiau ramiai naktį pasnausti (o ne girdėti kaip rėkia ne tik maniškis vaikas, o dar ir kaimynės). Sakykite ką norite, bet ir WC su dušu toje pačioje vietoje yra privalumas, nes žaizdos geriausia gyja, kai švaru ir vėdinama yra, tad į dušą eidavau n kartų per dieną apsiprausti. Sutinku, kad brangu (200Lt/Parai), bet kadangi su gydytojais nesitariau, tai leidau sau paišlaidauti kitoje vietoje. Suprantu, kad gal ne visi sau gali leisti, tai tada nėra ko ir diskutuoti šia tema, bet jei yra galimybė, tai nėra ką lyginti. O kentėti žinoma, kad galima ir paprastoje, nes pinigėlius galima tikrai kur rasti išleisti. Aš labai džiaugiuosi pasirinkusi mokamą palatą, nes ji pateisino mano lūkesčius  bigsmile.gif

Pieva Debesaite, dėkui už sveikinimus  wub.gif  Įlindau paskaitinėti čia, sentimentai kažkokie  bigsmile.gif  , traukia mane čia  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku 100 proc. , mes gyvenom 17 palatoj - viska turejom kaip ir parase kregzde ir rinkomes irgi del to kaip ir sako kregzde : kad zaizdos gytu geriau ir tt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 09 06, 08:22)

16, 17 yra pirmame aukste, atskiram koridoriuke, kuris isdazytas, sutvarkytas ir sienine spinta yra, saldytuvas. Ten nesigirdi verkianciu vaiku, ne taip kaip antrame aukste. Todel manau, ir turi atskira virtuvele, nes ten pritaikyta. Antrame aukste perdarytos palatos i privacias ir atskiro takelio neismastysi biggrin.gif
As pries gimdyma gulejau 15 palatoj, tai patvirtinu, ten nesciosios nei rekia, nei klykia kaip vaikai, todel privatumas ir tyla garantuota lotuliukas.gif nebent kaimynu vaikas neramus.
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 09 06, 10:09)
16, 17 yra pirmame aukste, atskiram koridoriuke, kuris isdazytas, sutvarkytas ir sienine spinta yra, saldytuvas. Ten nesigirdi verkianciu vaiku, ne taip kaip antrame aukste. Todel manau, ir turi atskira virtuvele, nes ten pritaikyta. Antrame aukste perdarytos palatos i privacias ir atskiro takelio neismastysi  biggrin.gif
As pries gimdyma gulejau 15 palatoj, tai patvirtinu, ten nesciosios nei rekia, nei klykia kaip vaikai, todel privatumas ir tyla garantuota  lotuliukas.gif  nebent kaimynu vaikas neramus.

Aha, ramus ten užkobaris, tik girdisi kaip virtuvėje indus prieš valgį pabarškina doh.gif Ji ten šalia. Kai man reikėjo rinktis ar 9, ar 16, tai man sanitarė patarė rinktis 16. Paprasčiausia reikia žmonių paklausti, jei tik yra galimybė rinktis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laimucia @ 2010 09 06, 10:09)
As pries gimdyma gulejau 15 palatoj, tai patvirtinu, ten nesciosios nei rekia, nei klykia kaip vaikai, todel privatumas ir tyla garantuota  lotuliukas.gif  nebent kaimynu vaikas neramus.

Irgi geras variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 05, 22:39)

pritariu mirksiukas.gif bet tai jau kiekvienos pasirinkimas.. O kadangi pati esu gyvenusi su buriu zmoniu (universiteto bendrabutis) tai zinau kas yra nuolatiniai zmoniu srautai.. Bet manau pora trejeta dienu nera sunku istverti, juo labiau, kad yra grieztos lankymo valandos ir bet kada tie lankytojai tikrai nesibraus i palata smile.gif
Atsakyti
O jums dare epidura sioje ligonineje?viskas gerai buvo po to ir per gimdyma?
Atsakyti
kas gali parasyti tiksliai ko reikia vestis: ka reikia i gimdykla o ka i palata?Kad nieko netruktu ir gydytojai nebartu smile.gif
Atsakyti