Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Beata25 @ 2010 09 04, 08:19)

Man rodos dar ir kazkur nuotraukyciu turiu, jei noresi galesiu atsiust. Reiks dar paziuret.

labai idomu butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusas10 @ 2010 08 30, 10:35)
Man sake kad epiduras pas juos nemokamas, o del kitu nuskausminimo priemoniu neklausiau smile.gif

Nei epiduras,nei kiti nuskausminamieji nera mokami smile.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
TEko man guleti RK ligoninej su nestumu ir VGN. Ilgai nesvarscius nusprendziau, kad gimdysiu RK, ir norejau jusu kai ko paklausti.

GAl kuri jusu iki gimdymo lanketes su nestumu pas kokia gydytoja?.. as siuo metu vaikstau i poliklinika, bet kadangi mano ir nestumas komplikuotas ir gydytoja ne kokia tai noreciau vizitams vaiksciot i RK. TAi vat, klausimas toks ir butu: kaip ten patekt su eiliniais vizitais? kokia del to tvarka yra ir kur kreiptis reikia?.. Kiek zinau Ginekologijos skyrius yra vienas (jam iki 20 sav pora kart gulejau), o po 20 sav jau siuncia i akuserini jei kas negerai, bet nenoriu laukt kol vel kas blogai bus, noriu is kart prisirasyt.. 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote, kiek RK yra mokamu palatu ir kokia galimybe ja gauti? Noretusi, kad vyras salia butu po gimdymo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SunEyes @ 2010 09 04, 18:06)
Gal zinote, kiek RK yra mokamu palatu ir kokia galimybe ja gauti? Noretusi, kad vyras salia butu po gimdymo... 4u.gif

nžn kiek tiksliai, bet ją gaut yra didelė tikimybė, nes kaina nemaža.. daugiau yra norinčių gaut paprastą dvivietę palatą su galimybe pasilikt vyrui, bet su ja sunkaiu, retai kada būna laisvų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SunEyes @ 2010 09 04, 20:06)

Yra nemazai mokamu palatu. Pirmam aukste koridoriaus gale yra 2 ir antram aukste, tik nzn kiek smile.gif Mes palata uzsiprasem is karto, kai patekau i gimdykla, po 18 val gimdymo persikelem ten. Laiku spejom, nes kitos moterys ta nakti daug greiciau pagimde ir taip pat uzsinorejo mokamu palatu, bet man jau buvo rezervave biggrin.gif . Ir isvis, atrodo, kai atvaziavau i gimdykla buvau vienintele gimdancioji, o kai baigiau, buvo toks zavalas, kad nebuvo vietos kitoms su nubogusiais vandenims, ir mane net driso isvezti is gimdyklos nepraejus 2 val kraujavimo laikui doh.gif
Todel ir sakau, kad mokama palata geriau, nes vyras buna salia ir rupinasi vaikuciu, kol negali pasikelt is lovos. O kai guli gimdykloje tas 2 val, vaiku rupinasi sesutes, kol gali pati 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2010 09 04, 20:27)
sveikos esamos ir busimos mamytes  4u.gif
TEko man guleti RK ligoninej su nestumu ir VGN. Ilgai nesvarscius nusprendziau, kad gimdysiu RK, ir norejau jusu kai ko paklausti.

GAl kuri jusu iki gimdymo lanketes su nestumu pas kokia gydytoja?.. as siuo metu vaikstau  i poliklinika, bet kadangi mano ir nestumas komplikuotas ir gydytoja ne kokia tai noreciau vizitams vaiksciot i RK. TAi vat, klausimas toks ir butu: kaip ten patekt su eiliniais vizitais? kokia del to tvarka yra ir kur kreiptis reikia?.. Kiek zinau Ginekologijos skyrius yra vienas (jam iki 20 sav pora kart gulejau), o po 20 sav jau siuncia i akuserini jei kas negerai, bet nenoriu laukt kol vel kas blogai bus, noriu is kart prisirasyt..  4u.gif

www.sant.lt nurodyta,kada priemimai pas kokius gydytojus vyksta,bet gal tik su siuntimais ten?
siaip Grybo diagnostikos centre dirba gyd.Bartkeviciene, ji ir RK gimdymus priimineja,geru atsiliepimu girdejau,tai bandysiu i diagnostikos centra pas ja uzsirasyt, o toliau gal patars, ka daryt..kadir nestumas sklandus,vis geriau iskart pas gydytojus lankytis,kurie gimdymus priimineja-su pirmuoju isitikinau,kai kelis perejau..
Atsakyti
Is ties labai noreciau nuotraukyciu mokamu palatu, butu smalsu pasizvalgyti biggrin.gif
Su pirmaja taip pat gulejau toje pacioje ligonineje mokamoje palatoje, bet tiek pribumbasu kiek cia buvo isvardinta neturejau, negavau nei rakto nuo virtuveles, nebuvo nei sofos, nei stalo su kedemis, nei televizoriaus, buvo dvi lovos, vaikui permatoma lovyte, dusas, tualetas ir pervystymo stalas, berods tiek. Gimdziau pries dvejus metus tai gal jau ir pasikeite yra kazkas, todel visai butu smalsu pamatyti. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gimdziau RK geguzes pab. Jau priimamajame paprasiau mokamos palatos (kitaip vadinama seimynine). Kiek zinau, tai ju yra 3. Mes gavome antrame aukste, 9-aja palata, taciau pas mus sofos ir virtuveles nebuvo. Turejome dvi lovas, kudikelio lovele, spinta, stala su dviem kedemis, saldytuva, arbatinuka bei sildytuva ax.gif labai praverte.
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 09 05, 19:15)
Is ties labai noreciau nuotraukyciu mokamu palatu, butu smalsu pasizvalgyti  biggrin.gif
Su pirmaja taip pat gulejau toje pacioje ligonineje mokamoje palatoje, bet tiek pribumbasu kiek cia buvo isvardinta neturejau, negavau nei rakto nuo virtuveles, nebuvo nei sofos, nei stalo su kedemis, nei televizoriaus, buvo dvi lovos, vaikui permatoma lovyte, dusas, tualetas ir pervystymo stalas, berods tiek. Gimdziau pries dvejus metus tai gal jau ir pasikeite yra kazkas, todel visai butu smalsu pamatyti.  g.gif  bigsmile.gif

As taip pat beveik pries 2 metus gimdziau, buvom antro auksto mokamoj palatoj. Turejom patogumu, bet kad virtuveles rakta duotu, tai jau ne schmoll.gif
Idomu ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulita @ 2010 09 05, 19:39)
www.sant.lt nurodyta,kada priemimai pas kokius gydytojus vyksta,bet gal tik su siuntimais ten?
siaip Grybo diagnostikos centre dirba gyd.Bartkeviciene, ji ir RK gimdymus priimineja,geru atsiliepimu girdejau,tai bandysiu i diagnostikos centra pas ja uzsirasyt, o toliau gal patars, ka daryt..kadir nestumas sklandus,vis geriau iskart pas gydytojus lankytis,kurie gimdymus priimineja-su pirmuoju isitikinau,kai kelis perejau..

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Vadinasi palatos mokamos skirtingos, ir kazkuri viena turbut pati geriausia. O kiek mokama dabar uz jas? g.gif unsure.gif
Atsakyti