Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 01, 09:37)
Aha, dar ir savo akušerę bei gydytoją reikia atsivežti + gimdyklą išsinuomoti doh.gif Ir dar nepamirškit min 800 Lt RK gydytojams, nes kitaip nepagimdysit... Bliambachki, nu kas jums prikiša į galvas tokių nesąmonių??? verysad.gif  doh.gif
Kartais paskaičius panašius postus peršasi mintys, kad moterys gyvena vien kai kuriose SM temose perskaityta informacija ir visiškai nebemąsto pačios unsure.gif Sorry, bet tokia susidaro nuomonė 4u.gif

drauge mano gimde gimdymo namuose ten reikejo
tai del to ir pasiklausiau mirksiukas.gif

QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:22)
Mamytes, o kaip su planiniu CP sitoj ligoninej? Ar geriau CP vaziuot darytis kur kitur?  blush2.gif

man buvo neplanuotas CP RK esu patenkinta viskuo ir prieziu ir pagalba is seseliu
o labiausia man istrigo akusere jau padoraus amziaus ,mokino kaip reikia taisiklingai maitinti
,superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:22)
Mamytes, o kaip su planiniu CP sitoj ligoninej? Ar geriau CP vaziuot darytis kur kitur?  blush2.gif

QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:36)
As nesakau kad blogai wink.gif
Tiesiog skaitau apie RK ir kiek matau beveik visos ten gimde naturaliai. Tai ir iskilo klausimas, jei manes tikrai laukia CP, tai ar verta vaziuot ten, ar ieskotis kitos ligonines  ax.gif

As sioje ligonineje turejau tris CP ir tikrai nepasigailejau, du is ju dare ta pati gydytoja.Viskas padaryta taip kaip turi buti o ir pjuvis gerai sugijo mirksiukas.gif Tikrai drasiai daro ir planinius CP ir ne visos gimdo tik naturaliai, deja bet yra ir isimciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau prie pora menesiu sioje ligonineje. Personalas tikrai super. Nepasigailejau. Emiau mokama palata, tai jauciaus kaip namie. Kam negaila 600lt tikrai patariu, nesigailesit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 09 02, 16:53)
As sioje ligonineje turejau tris CP ir tikrai nepasigailejau, du is ju dare ta pati gydytoja.Viskas padaryta taip kaip turi buti o ir pjuvis gerai sugijo  mirksiukas.gif Tikrai drasiai daro ir planinius CP ir ne visos gimdo tik naturaliai, deja bet yra ir isimciu  blush2.gif  4u.gif

Kodel tau dare visus tris kartus CP?

Ir kas kiek metu buvo tie CP?

Ar pjuvi daro per ta pati randa, kuris buna po pirmo CP?

Man dare CP, tai galvoju kaip darytu si karta, jei reiktu.
Atsakyti
gimdziau RK 2007 m....patikekit, siandiena vel ten gimdyciau mirksiukas.gif ir gimdysiu kada nors smile.gif
esu macius privaciu kliniku, bet nevilioja. grizciau vien del ramybes sirdyje, kad manim ir maziuku bus pasirupinta smile.gif
po imdymo buvau ramybeje ir rupestyje.
po gimdymo, kirpta siule ishiro (neklausiau daktaru, kad bishki ramiau reik judet), tai nuvaziavus per 3 min buvo viskas ishplauta, suteikta konsultacija ir plius visi atsakymai i mano klauimus del vaiko prieziuros. toks jausmas, kad jos mano mociutes arba mamos visos bigsmile.gif

cia shnekejot kazkuri apie sesute shviesiais plaukais ir rusishku akcentu......TAIP ash jai labai dekinga uz visas pamokas ir pagalba. ne bet kuri puse nakties lakstys ir zalia mama mokins papa vaikui paduoti ir gliukozes ar mishinukus darys, jei pieno pritruko smile.gif ir masaziuka vaikui padarydavo ir paklausdavo, gal vaika paimt porai valandu, kol pailsesiu.....
aj...ka cia shneket....vel gimdysiu ten ir ne kitur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 09 02, 22:18)
Kodel tau dare visus tris kartus CP?

Ir kas kiek metu buvo tie CP?

Ar pjuvi daro per ta pati randa, kuris buna po pirmo CP?

Man dare CP, tai galvoju  kaip darytu si karta, jei reiktu.

Pirmas ir antras CP buvo darytas del placentos atsidalijimo(per nksti atsidalijo) ir siaip del mano sveikatos, nes gimdymo metu prasidejo nezmoniskas kraujavimas ir teko pirmaji karteli extra atveju vezti mane i operacine, antraji karteli kamuotis labai neteko bet velgi placenta atsiskyre anksciau laiko ir rezultatas cezaris unsure.gif Na o treciaji karteli jau buvo planinis nes, turejau du CP ir treciaji karteli jau niekas neberizikavo o ir tarp nestumu buvo tik metukai laiko skirtumas blush2.gif Na tokie mano jau ir gimdymai, dziaugiuosi bent jau kad sekminagi pasibeige visi blush2.gif
O vaiku skirtumas nedidelis pirmajam 5.5m.,antrajam 2m.o treciajam 8men. rolleyes.gif Tiesa o pjuvi daro per ta pacia vieta ir atrodo kaip viena karteli darytas butu.Kitaip sakant per ta pati randa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 09 03, 06:08)
Pirmas ir antras CP buvo darytas del placentos atsidalijimo(per nksti atsidalijo) ir siaip del mano sveikatos, nes gimdymo metu prasidejo nezmoniskas kraujavimas ir teko pirmaji karteli extra atveju vezti mane i operacine, antraji karteli kamuotis labai neteko bet velgi placenta atsiskyre anksciau laiko ir rezultatas cezaris  unsure.gif Na o treciaji karteli jau buvo planinis nes, turejau du CP ir treciaji karteli jau niekas neberizikavo  o ir tarp nestumu buvo tik metukai laiko skirtumas blush2.gif Na tokie mano jau ir gimdymai, dziaugiuosi bent jau kad sekminagi pasibeige visi  blush2.gif
O vaiku skirtumas nedidelis pirmajam 5.5m.,antrajam 2m.o treciajam 8men. rolleyes.gif Tiesa o pjuvi daro per ta pacia vieta ir atrodo kaip viena karteli darytas butu.Kitaip sakant per ta pati randa  rolleyes.gif

Tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Orchideja, aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit daugiau informacijos suteikti kas ne per seniausiai gimde, apie mokamas palatas, koks ten vaizdelis ir kokie pribumbasai biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziau balandzio men. ir gulejau mokamoj palatoj, niu tai nepalyginsi su nemokamom... Yra dusas, tualetas, televizorius, dar stovi sofute, didele komoda daiktams susideti, stalas su kedem, lovele vaikui, tai tokia plastikine persvieciama, labai patogu po visa palata veziotis, palata labai erdvi. Dar duoda rakciuka nuo virtuveles, ten irgi labai grazu, yra ir lekstuciu ir puodeliu, virdulys, mikrobange. Dar vienas pliusas, kad gali ateit bet kas ir bet kokiu oru, nieks ten nekontroliuoja. Paprastoj palatoj tai leidzia tik lankymo valandomis. Tai tokie mano ispudziai.
Man rodos dar ir kazkur nuotraukyciu turiu, jei noresi galesiu atsiust. Reiks dar paziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beata25: 04 rugsėjo 2010 - 08:22
knopkute3, jei nori nuotraukų, galiu atsiųsti į el. paštą. Čia kažkaip nepavyksta patalpinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 09 04, 09:33)
knopkute3, jei nori nuotraukų, galiu atsiųsti į el. paštą. Čia kažkaip nepavyksta patalpinti  ax.gif

Kol nesate parašiusi 100 žinučių forume - tol negalėsite talpinti nuotraukų tiesiogiai, bet visada galima patalpinit į kokį nors nuotraukų talpinimo portalą ir čia įmesti nuotraukų nuorodas. Pvz , galima talpinti per www.radikal.ru, www.fotki.com, www.photobucket.com
Atsakyti