Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Man sake kad epiduras pas juos nemokamas, o del kitu nuskausminimo priemoniu neklausiau smile.gif
Atsakyti
Aš negirdėjau, kad šioje ligoninėje kas nors kainuotų apart mokamos palatos schmoll.gif Kadangi su gydytoja dar priimamajame sutarėme, kad krokodilo ašarų nereikia ir duos kokių nors nuskausminamųjų, tai gavau dozę kažkokių labai stiprių, kuriuos suleido per du kartus į veną (svarbiausia sąrėmio metu) ax.gif Tikriausiai buvo lengviau, nei būtų be jų, bet vis tiek buvo sunku ištverti skausmą blush2.gif Bet kuriuo atveju - ištvėriau biggrin.gif
Atsakyti

sveikutes,

gryztu atgal laukiuosi antro stebuklelio ir taippat galvoju RK tik gimdyti,bet mane neramina vieni klausimai,pletkai ar tai jau visur yra, kad vaziuojant i ligonine reikia viska susipirkti pvz.laselines,kateterius ir taip toliau ... g.gif

QUOTE(kristinkaa @ 2010 08 26, 15:40)
nu va, mamytes, tik dabr prisiruosiau parasyti, kad jau pagimdziau savo dukryte. smile.gif RK personalu esu ziauriai patenkinta. visos malonios - nuo valytojos iki visu kitu moteriskiu. papuoliau gimdyt pas akusere Inga, o gydytojos vardo neisidemejau - labai profesionalios medikes. naujagymiu skyriuje dirba irgi visos rupestingos sesutes, pasiruosusios bet kada atbegt ir padet. niekam nieko nemokejau, bet jauciausi, taip kaip visoms kruva pinigu buciau mokejusi. tai va. esu labai patenkinta, kad pasirinkau gimdyti RK. smile.gif

Dziugu girdeti smile.gif ,sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2010 08 31, 22:18)
sveikutes,

gryztu atgal laukiuosi antro stebuklelio ir taippat galvoju RK tik gimdyti,bet mane neramina vieni klausimai,pletkai ar tai jau visur yra, kad vaziuojant i ligonine reikia viska susipirkti pvz.laselines,kateterius ir taip toliau ... g.gif
Dziugu girdeti smile.gif ,sekmes 4u.gif

Sveika, čia jau tikrai pletkai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dijanute @ 2010 08 31, 21:18)
<...>mane neramina vieni klausimai,pletkai ar tai jau visur yra, kad vaziuojant i ligonine reikia viska susipirkti pvz.laselines,kateterius ir taip toliau ... g.gif <...>

Aha, dar ir savo akušerę bei gydytoją reikia atsivežti + gimdyklą išsinuomoti doh.gif Ir dar nepamirškit min 800 Lt RK gydytojams, nes kitaip nepagimdysit... Bliambachki, nu kas jums prikiša į galvas tokių nesąmonių??? verysad.gif doh.gif
Kartais paskaičius panašius postus peršasi mintys, kad moterys gyvena vien kai kuriose SM temose perskaityta informacija ir visiškai nebemąsto pačios unsure.gif Sorry, bet tokia susidaro nuomonė 4u.gif

Grįžtant prie temos...
Labai džiaugiuosi, kad dauguma paskutiniųjų komentarų pateisino gerą RK vardą bigsmile.gif Labai džiaugiuosi, kad pasirinkau šiuos gimdymo namus, nors, tiesą sakant, kitų variantų net nesvarčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 01 rugsėjo 2010 - 08:42
As taip esu patenkinta sios ligonines prieziura gimdymo metu ir ne tik.
Man teko guleti pora dienu iki gimdymo del nesklandumu ir labai dziaugiausi, kad mano budinti gydytoja buvo super supratinga, kai nakti kelis kartus ja zadinau su savo negalavimais, o galiausiai ir vandens nubegimu thumbup.gif

P.S. emiau mokama palata, kad galetu vyras buti salia ir ne kiek nesigailiu, nes po gimdymo reikia praguleti pora valandu kai kraujuoji, o vaikuciu nera kam pasirupinti smile.gif vyras issigelbejimas tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, o kaip su planiniu CP sitoj ligoninej? Ar geriau CP vaziuot darytis kur kitur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:22)
Mamytes, o kaip su planiniu CP sitoj ligoninej? Ar geriau CP vaziuot darytis kur kitur?  blush2.gif

As manau, jei jau pasirenkat ligonine, tai pagal rekomendacijas, kitu patyrimais ar siaip simpatijom, ir nebesvarbu, planinis ar ne planinis tas CP. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:22)
Mamytes, o kaip su planiniu CP sitoj ligoninej? Ar geriau CP vaziuot darytis kur kitur?  blush2.gif

Nelabai supratau klausimo...

Kuo blogai ten daro planinius cezarius?

Man dare planini CP RK ir viskas normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 09 01, 13:34)
Nelabai supratau klausimo...

Kuo blogai ten daro planinius cezarius?

Man dare planini CP RK ir viskas normaliai.

As nesakau kad blogai wink.gif
Tiesiog skaitau apie RK ir kiek matau beveik visos ten gimde naturaliai. Tai ir iskilo klausimas, jei manes tikrai laukia CP, tai ar verta vaziuot ten, ar ieskotis kitos ligonines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2010 09 01, 13:36)
As nesakau kad blogai wink.gif
Tiesiog skaitau apie RK ir kiek matau beveik visos ten gimde naturaliai. Tai ir iskilo klausimas, jei manes tikrai laukia CP, tai ar verta vaziuot ten, ar ieskotis kitos ligonines  ax.gif

Gali drasiai vaziuot. As atvaziavau, apziurejo, liepe pasirinkti data, kada turetu daryti
CP. Pasiule tris dienas, issirinkau. Atvaziavau viena diena anksciau, pagulejau per nakti. Ryte CP ir viskas. Pagulejau 5 dienas ir namo. Jokiu nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 09 01, 13:40)
Gali drasiai vaziuot. As atvaziavau, apziurejo, liepe pasirinkti data, kada turetu daryti
CP. Pasiule tris dienas, issirinkau. Atvaziavau viena diena anksciau, pagulejau per nakti. Ryte CP ir viskas. Pagulejau 5 dienas ir namo. Jokiu nusiskundimu neturiu.

Dekui 4u.gif
Atsakyti