Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kinga33 @ 2010 08 24, 14:09)
Pasiseke jums su gydytoja.
Apie Raguckiene girdejau tikrai daug geru zodziu!
Sveikinimai susilaukus stebuklelio  4u.gif

thumbup.gif Labai faina gyd.Ir pajuokaut megsta ir suteikia reikiama info thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 24, 15:33)
Noriu pasitikslinti tai i RK: naktiniu gimdymo nereikia? valgymo irankiu reikia savus? vyrui apsirenkti reikia ir kelniu ar uztenka tik marskinius pakeisti?

Paciam gimdymui duoda,taciau po gimdymo reikia savais apsirengt smile.gif Tad reikia tureti biggrin.gif
Vyrui spec.aprangos nereikia,taciau drabuziai turi buti svarus,nenesioti.Reikia keisti ir marskinius ir kelnes.Ir reikia slepeciu biggrin.gif
Valgymo irankius reikia tureti savus.(bet gal jei kas neturi,tai duoda,nes maciau,kad vezioja su savimi, beto ir klause ar turime) g.gif
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 24, 15:54)
o idomu jei vyras su sortais butu, nelabai higieniska tikriausiai butu?

Jei jie isskalbti-tai higieniska biggrin.gif Manau,svarbiausiai atrodytu estetiskai(juk sortai sortams nelygus tongue.gif )
Papildyta:
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 08 20, 16:58)
Na pas mane buvo tik vyras ir mano teveliai. Ir mano kaimynei tai netrukde, man jos kaimynai taip pat. Asq, neidavo buriais didziausiais.

Man atrodo,dar netrukde todel,kad gana dideles palatos(gulejau 3a. thumbup.gif Lankiau vyro sese AK,tai neisivaizduoju,kaip tarkim,net ateje vyrai netrukdo(ka jau kalbet apie kitus) doh.gif Nzn ar tai buvo tik todel,kad dare remonta ten,bet gulejo po 4moterys su vaikais ir erdve-siauras praejimas doh.gif O RK-didele erdvi palata,kur net ateje ir pas mane ir pas kaimyne lankytojai netrukde vieni kitiem thumbup.gif
Atsakyti
Aš lankytojų tai nenoriu visai, bet vat tėvelis tai norėtųsi, kad galėtų atlėkt ir pabūt ilgiau, juk jis irgi gali padėti ir vaikas ne tik mano, bet ir jo blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 24, 15:33)
Noriu pasitikslinti tai i RK: naktiniu gimdymo nereikia? valgymo irankiu reikia savus? vyrui apsirenkti reikia ir kelniu ar uztenka tik marskinius pakeisti?

Taigi leisk tėveliui su džinsais būti, tik, kad tie džinsai būt išskalbti, išlyginti ir supakuoti tik ligoninei smile.gif Kostiuminių kelnių tikrai nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 25, 10:07)
Taigi leisk tėveliui su džinsais būti, tik, kad tie džinsai būt išskalbti, išlyginti ir supakuoti tik ligoninei smile.gif Kostiuminių kelnių tikrai nereikia  mirksiukas.gif

bet kad jis tik vienus dzinsus turi, pas ji visos vien kostiumines. teks pralekt man kelniu jam paieskot po pardes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 25, 09:17)
bet kad jis tik vienus dzinsus turi, pas ji visos vien kostiumines. teks pralekt man kelniu jam paieskot po pardes smile.gif

Tai lai atvyksta su kostiuminėm, o persimaus švariais džinsais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 24, 18:16)
Aš lankytojų tai nenoriu visai, bet vat tėvelis tai norėtųsi, kad galėtų atlėkt ir pabūt ilgiau, juk jis irgi gali padėti ir vaikas ne tik mano, bet ir jo  blush2.gif

Man tai is tikruju padejo smile.gif Nes neturejau dar pieno,priepienio irgi mazai,o dukryte-tik valgyt ir valgyt doh.gif Normaliai negalejau i dusa nueiti,nes tik iseinu,meta soske lauk ir rekia,o mano kaimyne jau cia pat prie jos sedi doh.gif (o jos vaikas ramus visalaika).Tai kai ateidavo tevelis,galejau kiek norejau maudytis,nes jis ir ant ranku pasupoudavo,ir soske paduodavo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

as tai noriu, kad butu pas mane MB diena, nes tures atostogas tada. Vaikas bus
darzelyje. O vakare, kada prasideda lankymo valandos, tada jau vaikas bus paimtas
is darzelio ir tetukas bus su juo. Nes mazu vaiku i RK neleidzia. Man atrodo iki
7 metu amziaus. O mums tik 4 bus.
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 25, 08:17)

Gal paprasciau tada vinkartini chalata nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 08 25, 11:17)
Sveikos,

as tai noriu, kad butu pas mane MB diena, nes tures atostogas tada. Vaikas bus
darzelyje. O vakare, kada prasideda lankymo valandos, tada jau vaikas bus paimtas
is darzelio ir tetukas bus su juo.  Nes mazu vaiku i RK neleidzia. Man atrodo iki
7 metu amziaus. O mums tik 4 bus.

maniskis ir per visus gimdymus atostagavo drinks_cheers.gif Dabar kai pagimdai vyrui priklauso men. atostogu. Tai tikrai super jei ko reikia galima pasiusti kad atveztu, prie maziuko pabuna, galima ramiai i WC nueiti ax.gif
Vaiku rodos iki 12 m. neileidzia, mano vyresneliui 10 m., tai nejo i palata,nors gulejau vip (jis lb taisykliu laikosi rolleyes.gif )
Atsakyti
Sekmadienį gimdžiau RK. Tik patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif su niekuom nesitariau, bet viskas praėjo puikiai.. personalas pasitaikė nerealus, ačiū jiems. Ir gydytojai (iš pradžių Raguckienė, vėliau Domža) ir akušerės nepaprastai mieli ir rūpestingi žmonės 4u.gif
Atsakyti
Taip ir nesupratau kam reikia vyrui persirengti - ar neužtenka vienkartinio chalato?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 26, 05:19)
Taip ir nesupratau kam reikia vyrui persirengti - ar neužtenka vienkartinio chalato?

Man is paskutiniu pokalbiu atrodo, kad svarbiausia kuo aprengti vyra biggrin.gif .

Svarbiausia,
kad vyras turetu atsineses maiseli, kuriame butu svarus, islyginti rubai. Tapkes.

Tai juk taip paprasta. O sioje temoje jau du puslapiai tik apie tai ir snekama.
mirksiukas.gif

Tai juk tokia smulkmena. Palyginus su paciu gimdymu. 4u.gif
Atsakyti