QUOTE(kinga33 @ 2010 08 24, 14:09)
Pasiseke jums su gydytoja.
Apie Raguckiene girdejau tikrai daug geru zodziu!
Sveikinimai susilaukus stebuklelio
Apie Raguckiene girdejau tikrai daug geru zodziu!
Sveikinimai susilaukus stebuklelio
Labai faina gyd.Ir pajuokaut megsta ir suteikia reikiama info
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 24, 15:33)
Noriu pasitikslinti tai i RK: naktiniu gimdymo nereikia? valgymo irankiu reikia savus? vyrui apsirenkti reikia ir kelniu ar uztenka tik marskinius pakeisti?
Paciam gimdymui duoda,taciau po gimdymo reikia savais apsirengt Tad reikia tureti
Vyrui spec.aprangos nereikia,taciau drabuziai turi buti svarus,nenesioti.Reikia keisti ir marskinius ir kelnes.Ir reikia slepeciu
Valgymo irankius reikia tureti savus.(bet gal jei kas neturi,tai duoda,nes maciau,kad vezioja su savimi, beto ir klause ar turime)
Papildyta:
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 24, 15:54)
o idomu jei vyras su sortais butu, nelabai higieniska tikriausiai butu?
Jei jie isskalbti-tai higieniska Manau,svarbiausiai atrodytu estetiskai(juk sortai sortams nelygus )
Papildyta:
QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 08 20, 16:58)
Na pas mane buvo tik vyras ir mano teveliai. Ir mano kaimynei tai netrukde, man jos kaimynai taip pat. Asq, neidavo buriais didziausiais.
Man atrodo,dar netrukde todel,kad gana dideles palatos(gulejau 3a. Lankiau vyro sese AK,tai neisivaizduoju,kaip tarkim,net ateje vyrai netrukdo(ka jau kalbet apie kitus) Nzn ar tai buvo tik todel,kad dare remonta ten,bet gulejo po 4moterys su vaikais ir erdve-siauras praejimas O RK-didele erdvi palata,kur net ateje ir pas mane ir pas kaimyne lankytojai netrukde vieni kitiem