Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(KRIAUKLELE @ 2010 08 20, 11:55)
Na pries du metus, kazkaip nebuvo del lankymo valandu problemu. Kazkaip ileisdavo. Prabuvom savaitele toje ligoninej, ir viskas ciki buvo. Isskyrus tai, kad karta atnese kazkokia svogunine sriuba, tai nieks jos nevalge, tai sanitare supykusi ispyle i kriaukle, ir ka manot, uzkiso ji ja mums doh.gif Aisku, kai pasisakem gydytojai, tai sanitare atsiprasinedama vale kriaukle, bet normaliai neisvale. Ir dar nepatiko vienas susidurimas su neonatologe ( ne vedeja,bet pavardes nzn, kazkokia jauna). Tokia furija vaidino. Norejau suzinot koks ten kraujo atsakymas buvo, o ji mazdaug nei tu ismanai, nei ka doh.gif O siaip nieko blogo daugiau apie personala negaliu pasakyt. Sesutes vaiku is vis liuksiskos thumbup.gif

O man tai patiko bajeris su balinta kopustu sriuba thumbup.gif
Kam ja daryt,jei niekam negalima ?
Atsakyti
Sveikos, atiduodu duoklę, skaitinėjau kaip kam sekėsi, dabar parašysiu pati, gal kitoms pravers.

Labai džiaugiuosi pasirinkusi RK, nes viskas tiko ir patiko. Personalas dėmesingas, malonus, palaikantis. TIKRAI LABAI DĖKINGI 4u.gif

Taigi konkrečiai visais aspektais:

Priėmimas: 10 balų, jokių skundų, visos malonios, paslaugios.
Klizma buvau nusipirkusi, paprašiau, padarė sanitarė. Jos reikia prašyti dar priėmime, o ne gimdykloje. Nieko nedaviau už tai.

Gimdykla: tvarkinga, langai į ne saulėtą pusę, o dar sienos storos, tai išvis super (3 gimdykla). Gimdymui naktinius davė gimdykloje, jie tokie sexy, bet super, nereikėjo pačiai skalbti arba išmetinėti. Jei planuojate daug vaikštinėti, tai vietos ne per labiausiai, na gal kokių 10-12m2 patalpa, kurioje visi reikalingi pribumbasai gimdymui ir po jo. Kamuolio nebuvo - pasiūlė, norėjome, tai atnešė. WC koridoriuje, tvarkingi, muilas yra, bet toletkės nebuvo, todėl pasiimkite. Į gimdyklą leidžia neštis tik maišelį, tašių ar kuprinių - ne. Mes buvome susidėję į kuprinę, tai turėjome persidėti į maišiuką, čia dėl sterilumo. Man pravertė medvilnės kojinės, kažkaip kojom šalta buvo. Vienkartinių palučių mes sunaudojome gal 8 vnt., dar gerai jas turėti ir palatoje, nes reikia ventiliuotis tarpvietę, jei būtų kerpama.

Gimdymo priežiūra: 10 balų, nesitarėme su niekuo. Dirbo akušerė Birutė Čekanauskienė 4u.gif ir gydytoja Sofija Suckel 4u.gif . Kiek užeidavo, tiek mums užteko, reikėjo stumti, vyras nuėjo akušerei ir pasakė, kad jau kažkas vyksta. Be manęs tuo laiku buvo dar berods 2 gimdyvės ir viena Cezario operacija. Bajeris tik buvo, kad kai reikėjo man stumti, tai gydytoja buvo operacinėje ir reikėjo kviestis vedėją Angelę Puzienę 4u.gif , o vyras jau manė, kad teks jam būti pribuvėja biggrin.gif Taigi leliukas gimė su jos pagalba. Reikėjo kirpti (nieks neskubėjo to daryti iš karto, bandėm ir be kirpimo), nuskausmino, kažkam įdomu buvo, tai tikrai neskauda, o kai siūna, tai nemalonu, bet tenka pakentėti. Visas personalas malonus, kompetetingas, didelis jiems dėkui. Nei vieno pabarimo, o tik palaikymas ir rūpestingumas wub.gif

Po gimimo: uždėjo leliuką ant pilvuko, vyras nukirpo virkštelę. Kiek laiko mes taip buvome, nežinau, nes laikrodžio neturėjau, o ir ne iki to man buvo bigsmile.gif Tada pasvėrė ir pamatavo palatoje, įsuko į palutę ir vėl atidavė. Gimdykloje visi trys buvome gal 3 valandas, man net valgyti (buvo valgymo metas) atnešė į gimdyklą, nes valgyti tai tikrai labai norėjosi. Gerti irgi negalima buvo gimdymo metu, nes nežinia ar nereiks Cezario, todėl man sulašino skysčių lašaline, kai norėjosi gerti, o šiaip tik paskalauti burną galima ar vieną lašelį nuryti. Po tų 3 valandų atėjo vaikų sesutė ir su tėčiu nuėjo įvertinti, numaudyti ir aprengti leliuko, na iš mano horizonto jie buvo dingę gal 10-15 minučių. Vėliau keliavome į palatą.

Palata: 10 balų. Ėmėm mokamą, norėjom būti visi kartu. Nuskilo, kad jos langai ne saulėtoje pusėje (16 palata), todėl buvo gaiviai vėsu. Joje yra dvi lovos, spintelė - vystymo stalas, naktinės lempos, spinta, dušas, WC, dvi kriauklės, servetėlės rankoms, WC popierius, skystas muilas, TV, stalas, dvi kėdės. Koridoriuje yra šaldytuvas, taip pat yra virtuvėlė, kurioje yra indų, valgomasis stalas ir kriauklė. Plaudavo grindis kasdien, išsikruvino paklodė - paprašiau sanitarės, pakeitė. Jei tik leidžia galimybės, tai tikrai super būti su šeimyna po gimdymo thumbup.gif

Maistas: man jis buvo gan skanus, tik vakarienės porcijos labai mažos.

Vaikučių skyrius: malonus, viską atsakė, jokių susiraukėlių nebuvo.

Akušerinė priežiūra: kasdien apžiūrėdavo, paklausdavo ar nėra klausimų (teko susidurti su S.Suckel, Raguckiene), procedūriniame apiplaudavo tarpvietę, su kažkuo tepdavo. Pirmą dieną buvo silpna, tai akušerė net iki palatos palydėjo wub.gif

Plačiai aš čia parašiau, norėjau visais aspektais. Klausiau ir vyro jo nuomonės apie viską, nes gal aš kažkaip apsispangus čia viską gerai įvertinau, tai jo nuomonė šiais klausimais irgi buvo labai teigiama.

Sekmės visoms, temos neseku, nes jau neaktualu, bus klausimų, rašykite AŽ mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 20, 13:36)
Sveikos, atiduodu duoklę, skaitinėjau kaip kam sekėsi, dabar parašysiu pati, gal kitoms pravers.

Liuksiškai viską surašei thumbup.gif Ir sveikinimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 08 20, 13:36)

Labai džiaugiuosi pasirinkusi RK, nes viskas tiko ir patiko. Personalas dėmesingas, malonus, palaikantis. TIKRAI LABAI DĖKINGI  4u.gif

Praktiskai taip ir yra drinks_cheers.gif Gimdziau dvi dukras ten. Trecia karta vel ten pat smile.gif Na dar sunku ten rasti kur auto pasistatyt. Kai vyras vaziavo mus su dukra pasiimti is ligonines, tai teko kelis kartus apsukti rata, kad gal atsirastu vieta, net sargas nenorejo priimti i kiema max kokiom 10 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 19, 23:02)
Pries metus vyro brolio zmona gimde Antakalny,tai pamenu ir iki 22h pas ja buvom ir ateidavom bet kada.

O man RK lankymo valandos labai patiko butent del to, kad nei pas mane, nei pas kaimyne nieks nesedejo visa diena iki 22 val 4u.gif Ramiai galejau vaikeli maitinti negalvodama, kad pas kaimyne tuoj ateis visas burys lankytoju, galejau ramiai ilsetis, zinodama, kad i palata neateis nelaukti sveciai...
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 08 20, 15:01)
O man RK lankymo valandos labai patiko butent del to, kad nei pas mane, nei pas kaimyne nieks nesedejo visa diena iki 22 val  4u.gif  Ramiai galejau vaikeli maitinti negalvodama, kad pas kaimyne tuoj ateis visas burys lankytoju, galejau ramiai ilsetis, zinodama, kad i palata neateis nelaukti sveciai...

O man apskritai yra nesuvokiama, kaip kažkas eina lankyti, išskyrus vyrą doh.gif Čia labai asmeniška lėliuko gimimas ir maitinimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 20 rugpjūčio 2010 - 15:54
Na pas mane buvo tik vyras ir mano teveliai. Ir mano kaimynei tai netrukde, man jos kaimynai taip pat. Asq, neidavo buriais didziausiais.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 19, 18:31)
2 dienas viena palatoj gulejau,tai vos neisprotejau,ir net kalbos nebuvo kad vyra ileistu. doh.gif

nesupratau - kodėl vyro neįleido??? unsure.gif

Taigi ten yra dvivietės palatos, kur galima likti su vyru susimokėjus plius 32Lt - ar aš kažką ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 20, 18:21)
nesupratau - kodėl vyro neįleido???  unsure.gif

Taigi ten yra dvivietės palatos, kur galima likti su vyru susimokėjus plius 32Lt - ar aš kažką ne taip supratau?

Vyras buvo atejes apie 10val, tai teko laukti iki 11h kol prasides priemimo laikas ir 13.15 jau vaiksciojo burbejo kad laikas baigesi.
Tai turejau omeny.
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 08 20, 16:01)
O man RK lankymo valandos labai patiko butent del to, kad nei pas mane, nei pas kaimyne nieks nesedejo visa diena iki 22 val  4u.gif  Ramiai galejau vaikeli maitinti negalvodama, kad pas kaimyne tuoj ateis visas burys lankytoju, galejau ramiai ilsetis, zinodama, kad i palata neateis nelaukti sveciai...

Skirtos lankymo valandos tikrai geras dalykas drinks_cheers.gif Nes man paciai po gimdymo norejosi ramybes ir lankytojai vaikstantys visa diena tikrai maisytu, o dar kai maziukas leliukas tai tikrai nera ko visiems begti i ligonine.Juk yra namai,atvaziuoji ir gali priimineti svecius kiek sirdis geidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2010 08 20, 19:16)
Skirtos lankymo valandos tikrai geras dalykas  drinks_cheers.gif Nes man paciai po gimdymo norejosi ramybes ir lankytojai vaikstantys visa diena tikrai maisytu, o dar kai maziukas leliukas tai tikrai nera ko visiems begti i ligonine.Juk yra namai,atvaziuoji ir gali priimineti svecius kiek sirdis geidzia smile.gif

na taip,aisku cia kiekvieno taip sakant skonio reikalas.
As kai viena palatoje gulejau, man norejosi kompanijos wub.gif
Atsakyti
Parasykite kas turite patirties palyginti antakalnio klinikas ir sia,kur geriau ir kodel verta rinktis siuos gimdymo namus?Aciu 4u.gif
Atsakyti