Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 17, 15:37)
Sveikutės, mąstau apie gimdymą RK, bet norėjau pasitikslinti  - ar tikrai reikia pačiai pirktis kažkokią klizmutę? kaip ji vadinas? kad žinot ko vaistinėj prašyt smile.gif ar jų yra visose vaistinėse? Pirmą kartą gimdžiau Trakuose, tai nieko nereikėjo, niekas nieko net neklausė, o ir man minčių gimdyt neišsivalius žarnyno net nekilo.

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 17, 16:25)
Microlax gali nusipirkti bet kurioje vaistinėje 4u.gif
http://www.vaistai.l...chword=microlax
Dėl paprastų klizmučių nežinau ax.gif Turbūt irgi betkur galima įsigyti, tik...
vat man kyla klausimas - ar "to" pačioms padaryti neįmanoma, kad reikia priimamajame prašyti? blush2.gif

Kaip tik praėjusią savaitę dėl klizmutės klausiau gydytojos Puzienės. Kaip kažkuri jau teisingai rašė, privalomai dabar klizmučių nedaro nebent pati gimdyvė pageidauja. Microlax visiškai šiam atvejui netinka (taip sakė gydytoja), pirkti reikia vienkartinį valomosios klizmos maišelį (taip tiksliai vadinasi). Pačiai jokiu būdu nebandyti darytis (to irgi klausiau, nes buvau planą surezgus, kad pasidarysiu pati dar namie)
Atsakyti
helli> visiškai pritariu tau - mikrolax tai tik labai nedidelę dalį žarnyno išsituštinsi, nors pačiai naudot galima, o va ligoninėj naudoja tokias "sifonines" vandenines klizmas, jas žinoma atlieka tik spec. sesutė. Pastaroji irgi tinkama prieš gimdymą, nors jau ir ne taip labai rekomenduojama. Tik nenumaniau, kad jai reikia kažką nusipirkti g.gif, nes Trakuose nieko nereikėjo g.gif
Kaži kokie orai nusimato rugsėjo pabaigoj... kad nebūtų taip, kad per šiltų rūbelių prisipirkau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 17, 14:37)
Sveikutės, mąstau apie gimdymą RK, bet norėjau pasitikslinti  - ar tikrai reikia pačiai pirktis kažkokią klizmutę? kaip ji vadinas? kad žinot ko vaistinėj prašyt smile.gif ar jų yra visose vaistinėse? Pirmą kartą gimdžiau Trakuose, tai nieko nereikėjo, niekas nieko net neklausė, o ir man minčių gimdyt neišsivalius žarnyno net nekilo.

ta klizma Plasti-Med vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Del paluciu:
Man irgi leido vandenys,tai l.gerai kad paluciu tu turejau thumbup.gif O palatoj irgi praverte,ypac pirma nakti,nes gausiai kraujavau,tad kai istepi,ismeti ir viskas thumbup.gif Beje,akusere rekomendavo jau paskui be kelnaiciu gulet,kad greiciau gytu viskas,tad irgi siam reikalui pravers biggrin.gif (tik as taip ligoninej negulejau)
O jei bus per daug,vaikui paskui,kad ir namie pravers pasitiest po nuogu uzpakaliuku pagulet biggrin.gif
Asmeniskai man 5vnt. buvo per mazai,prasiau kad vyras dar atveztu 5vnt,bet kazkiek tai pasiliko paskui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 18 rugpjūčio 2010 - 10:09
QUOTE(helli @ 2010 08 17, 20:42)
<...>Microlax  visiškai šiam atvejui netinka (taip sakė gydytoja) <...>

Nu va, o aš nusipirkau porą vnt Microlax doh.gif
QUOTE(iruncia @ 2010 08 18, 10:08)
Del paluciu:
Man irgi leido vandenys,tai l.gerai kad paluciu tu turejau thumbup.gif <...>
Asmeniskai man 5vnt. buvo per mazai,prasiau kad vyras dar atveztu 5vnt,bet kazkiek tai pasiliko paskui biggrin.gif

Hmmm, reikia tada lėkt dar nusipirkti, nes aš tik 5 vnt turiu g.gif

Ačiū, merginos, už visą info drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar noreciau papildyti apie klizmute, jei nutarsit daryti, tai butinai pries tai kai nuleis vandenis (jei to reikes aisku). Nes as paprasiau, kai jau buvo nuleide, tai pasake jau per velu smile.gif Tai gi klizmos kaip ir neprireike, nors ir turejau. Paluciu tikrai ko daugiau to geriau, turejau 10, bet vyras po to dar pirko, be to namuose jos irgi labai pravercia smile.gif Ir dar, jei kas gules sekmadieni ligonineje is anksto pasirupinkite vakariene, nes atnesa pieniska kopustu sriuba, kuria neduoda, nes vaikui gali pusti pilvuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amni @ 2010 08 18, 18:51)
Ir dar, jei kas gules sekmadieni ligonineje is anksto pasirupinkite vakariene, nes atnesa pieniska kopustu sriuba, kuria neduoda, nes vaikui gali pusti pilvuka smile.gif

Vienintelis dalykas RK,kuris man nepatiko-maistas doh.gif Nors tikrai nesu isranki,siaip viska valgau biggrin.gif Taciau,kai atnesa "sriuba",kazkiek darzoviu vandeny-tai nei skanu,nei l.pavalgysi :)Tai gerai,kad atvazdavo is namu bigsmile.gif Teko guleti VGN patologiniam,tikrai nepalygint,ir porciju ir skanumo atzvilgiu biggrin.gif
Taip buvo pries 1,5m.,taciau nemanau,kad labai pasikeite situacija doh.gif
Taciau tai-niekniekis,nes gydytojai- thumbup.gif O tai man svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 19 rugpjūčio 2010 - 16:58
Sveikutes!
Na pagaliau ir mes grizome is RK su savo lelyte.
Ka po visko galiu pasakyt:
gal paprasciausiai man taip pasitaike, bet nesu labai patenkinta.
kadangi gimdyt turejau savaite anksciau,tai buvo sutarta jog bus nuleidziami vandenys. ir jei ka skatinamas gimdymas.
Taip ir buvo padaryta, taciau per visa diena kaklelis atsidare tik iki 4 cm(atvaziavom su 3 cm)
O gydytoja (labai jaunute) vis ziurejo ir sake,o dar 1 cm ir dar 1 cm,o as tuo metu gulejau su saremiais kas 1,5min.
O istikruju jokio tem dar ir dar 1 cm nebuvo.
Vakare atejo kita gyd.apziurejo ir skubiai i operacine isveze CP.
Gerai kad viskas gerai baigesi.
Dar nustebino viena sesute, vardo net nepastebejau,bet ji vienintele geltonom kelnem vaiksto smile.gif
taip jau siurksciai elgesi,tokia viskuo nepatenkinta buvo,kad................
Kitos sesutes visos labai mielos.
Gydytoja kuri dare operacija taip pat per visa laika gal kokius 4 kartus buvo uzejusi.
Pinigeliu principo reikalu nusprendem niekam nemoketi, tad zinokit ir matesi labai,kas idejo i kisene,o kas ne.

Dar labai nepatiko lankymo laiko taisykles
nuo 11-13 ir nuo 17-19h.
2 dienas viena palatoj gulejau,tai vos neisprotejau,ir net kalbos nebuvo kad vyra ileistu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinga33: 19 rugpjūčio 2010 - 18:40
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 19, 19:31)
Sveikutes!
Na pagaliau ir mes grizome is RK su savo lelyte.

Sveikinimai su lėlyte 4u.gif

Na, nesmagu, kad taip nenusisekė su personalu, bet džiugu, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif O dėl lankymo valandų - taip jau yra tose ligoninėse, nesvarbu, kad gimdymo namai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 19, 21:46)
Sveikinimai su lėlyte 4u.gif

Na, nesmagu, kad taip nenusisekė su personalu, bet džiugu, kad viskas gerai baigėsi  4u.gif O dėl lankymo valandų - taip jau yra tose ligoninėse, nesvarbu, kad gimdymo namai smile.gif

Pries metus vyro brolio zmona gimde Antakalny,tai pamenu ir iki 22h pas ja buvom ir ateidavom bet kada.
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 19, 23:02)
Pries metus vyro brolio zmona gimde Antakalny,tai pamenu ir iki 22h pas ja buvom ir ateidavom bet kada.

Nu blyn blink.gif Dėl kitų lankytojų tai dzin, bet kad vyro neįleidžia net blink.gif doh.gif
Atsakyti
Na pries du metus, kazkaip nebuvo del lankymo valandu problemu. Kazkaip ileisdavo. Prabuvom savaitele toje ligoninej, ir viskas ciki buvo. Isskyrus tai, kad karta atnese kazkokia svogunine sriuba, tai nieks jos nevalge, tai sanitare supykusi ispyle i kriaukle, ir ka manot, uzkiso ji ja mums doh.gif Aisku, kai pasisakem gydytojai, tai sanitare atsiprasinedama vale kriaukle, bet normaliai neisvale. Ir dar nepatiko vienas susidurimas su neonatologe ( ne vedeja,bet pavardes nzn, kazkokia jauna). Tokia furija vaidino. Norejau suzinot koks ten kraujo atsakymas buvo, o ji mazdaug nei tu ismanai, nei ka doh.gif O siaip nieko blogo daugiau apie personala negaliu pasakyt. Sesutes vaiku is vis liuksiskos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRIAUKLELE: 20 rugpjūčio 2010 - 09:56