Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

o kokius rūbelius rekomenduojama vaikučiui pasiimt į gimdyklą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneti: 16 rugpjūčio 2010 - 14:34
QUOTE(Agneti @ 2010 08 16, 15:34)
o kokius rūbelius rekomenduojama vaikučiui pasiimt į gimdyklą?  g.gif

Manau, kad atitinkančius metų laiką ir draugiškus bambutei. Pati ketinu imti smėlinuką ir tą vadinamą pižamėlę ax.gif
Atsakyti
sveikutes :)turiu ir aš klausimuku: o jei kaldrytes neturi: ar tiks miegmaisiukai? o palatos dvivietes?
Atsakyti
bei gal kas žino RK administracijos nr. noreciau paskambinti ir viska issiklausineti?
Atsakyti
QUOTE(DanguoleGaput @ 2010 08 17, 06:34)
sveikutes :)turiu ir aš klausimuku: o jei kaldrytes neturi: ar tiks miegmaisiukai? o palatos dvivietes?

jei neturi kaldrytės, suvystys jie į savo mirksiukas.gif .
O dėl palatų, tai arba vienvientės arba dvivietės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 08 06, 09:21)
Apie tai ir rasiau pries kelis lapus smile.gif Man taip buvo. Kadangi ale gerai jautiesi, tai uzskaito kaip konsultacija, o konsultacija turi savo laika doh.gif  smile.gif
Del to geriau pameluoti, kad kazka skauda ar dar ka. Nu bet jei jau tikrai gimdai, tai tikrai neisvarys. As abu kartus atvaziavau ne konusltacijos laiku. Pirma karta ejau gimdyti, antra karta paburbejo, bet pakviete gydytoja ir apziureje pagulde  ax.gif
Nors irgi kelias minutes jau zadejau apsisukti ir iseiti smile.gif
Kaip cia kalbejom anksciau, kad del to priemimo galima ir pakenketi, svarbu, kad RK toliau viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
Va va, turi apziuret, jei jautiesi blogai unsure.gif As irgi nieko nejutau (tik truputi priburiau, kad baisiau butu), o paziurejo ir 4 cm jau buvo.

Isvada: jei matai, kad RK priemime burba del siuntimu ir konsultaciju, tai arba vaziuoji kitur, arba truputi pagrazini situacija i bloga puse, kad galva svaigsta, akyse mirga ir t.t.  tongue.gif

Man irgi atvažiavus naktį į priimamąjį pradėjo burbėti kodėl aš atvažiavau, atseit aš jau dieną konsultacijoj buvau ir apskritai nėra vietų šiandien. Bet pasakiau, kad greičiausia gimdau, nes nesveika unsure.gif Nepatenkinta moterėlė iškvietė gydytoją... Tas apžiūrėjęs konstatavao, kad 9 cm doh.gif Ir po to kažkaip tos priimamojo moteriškės nuotaika ir tonas pasikeitė į gerąją pusę, niekur kitur neišsiuntė ir iš karto paguldė į gimdyklą (pasirodo bent viena vieta tikrai buvo) g.gif
Tai vat, greičiausiai čia kaip pataikysi. Jei bus nuotaika, tai maloniai ir sutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 08 16, 13:38)
<...>  I gimdykla istiesu daug daiktu neleidzia pasiimti. Rasau sarasa ka galima pasiimti i gimdykla:
1.mamai: ,naktiniai, tapkes, chalatas,vienas vienkartinis iklotas po gimdymo ir triusikeliai, vienkartiniai pakloteliai (reikia bent 5 vnt.), tualetinis.
<...>

Į gimdyklą net 5 paklotėlių reiks? O į palatą ar reikalingi jie? 4u.gif

QUOTE(IvanVaida @ 2010 08 16, 14:20)
Sveikute, jeigu nori, gali vilkėti savo, bet ten duoda naktinius gimdymui.
Dėl kaldrytės, vaikeliui tik plonytės užtenka, nes ten labai šilta, kadangi dabar vasara karsta.gif

O gal vietoj kaldrytės ir vystykliuko kokio užteks? g.gif Neturiu jokios kaldrytės, pleduko ir pirkti net nemąsčiau tokių dalykų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 17, 16:14)
O gal vietoj kaldrytės ir vystykliuko kokio užteks? g.gif Neturiu jokios kaldrytės, pleduko ir pirkti net nemąsčiau tokių dalykų ax.gif

Na vaikui vis tiek kažką užkloti esi numačiusi turbūt? Tą ir pasiimk smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mąstau apie gimdymą RK, bet norėjau pasitikslinti - ar tikrai reikia pačiai pirktis kažkokią klizmutę? kaip ji vadinas? kad žinot ko vaistinėj prašyt smile.gif ar jų yra visose vaistinėse? Pirmą kartą gimdžiau Trakuose, tai nieko nereikėjo, niekas nieko net neklausė, o ir man minčių gimdyt neišsivalius žarnyno net nekilo.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 17, 15:22)
Na vaikui vis tiek kažką užkloti esi numačiusi turbūt? Tą ir pasiimk smile.gif

Esam nupirkę vilnos antklodę, bet ji gana didelė - tokios gi į ligoninę nesivešiu 4u.gif
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 17, 15:37)
Sveikutės, mąstau apie gimdymą RK, bet norėjau pasitikslinti  - ar tikrai reikia pačiai pirktis kažkokią klizmutę? kaip ji vadinas? <...>

Microlax gali nusipirkti bet kurioje vaistinėje 4u.gif
http://www.vaistai.l...chword=microlax
Dėl paprastų klizmučių nežinau ax.gif Turbūt irgi betkur galima įsigyti, tik...
vat man kyla klausimas - ar "to" pačioms padaryti neįmanoma, kad reikia priimamajame prašyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 17 rugpjūčio 2010 - 16:27
[quote=~Beauty~,2010 08 17, 15:14]
Į gimdyklą net 5 paklotėlių reiks? O į palatą ar reikalingi jie? 4u.gif

gali ir daugiau prireikt. man pvz nuleido vandenis tai jie tekejo istisai iki gimdymo, tai nera malonu gulet baloje, todel ir keitem daznai, o kai pagimdai dar labai kraujuoji, taigi iseina nemazai. Palatoje man prireike tik vieno, nes as buvau uztiesus ant vystimo stalo. Vistiek maloniau vaika guldyti ant vienkartines palutes o ne ant klijuotes.

As klizmutes neturejau ir manes niekas neklause. manau cia yra pagal pageidavima. nori - padarys, nenori- ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 17 rugpjūčio 2010 - 16:40
QUOTE(Tiara two in one @ 2010 08 17, 16:37)
Sveikutės, mąstau apie gimdymą RK, bet norėjau pasitikslinti  - ar tikrai reikia pačiai pirktis kažkokią klizmutę? kaip ji vadinas? kad žinot ko vaistinėj prašyt smile.gif ar jų yra visose vaistinėse? Pirmą kartą gimdžiau Trakuose, tai nieko nereikėjo, niekas nieko net neklausė, o ir man minčių gimdyt neišsivalius žarnyno net nekilo.

Pagal naujausias rekomendacijas klizmų šiais laikais nebedaro, nebent pati nori. Klizmą galima nusipirkti šalia esančioj Aušlavio vaistinėj, kainuoja iki 10 Lt. Pasakysi, kad reikia klizmos prieš gimdymą ir tikrai žinos mirksiukas.gif
Atsakyti