Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(*Karamelia* @ 2010 08 13, 16:03)
Norejau paklaust,jus iskart ta atskira maiseli isimetat ar ten nueje is tases pasiimat?
Dar del klizmos,as ja nusipirkau,tai priimamajame reikes paprasyti,kad pastatytu?Ir kas ten stato,sesute?Ar duodat uz klizmos pastatyma kazka ar nieko,vis gi toks nelabai malonus darbas,o tai tik mano noru turi man tai daryt,sakau gal bent koki sokolada,bet kas dabar su tuo sokoladu siais laikais?

mieloji, uzkrauni save bereikalingom mintim friends.gif ka turesi nestis i gimdykla, tai turek susidejusi i atskira maisiuka, o likusius daiktus paliksi.
del klizmos, tai nesiruosiu duot jokiu sokoladu. ten jos pripratusios ir tu busi tik dar viena gimdyve, kuri praso klizmukes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2010 08 13, 15:03)
Sveikos,diskuduojancios,as kazkaip nenusprendziu VGN ar RK,bet kogero cia vaziuosim.Sako,kad dabar ir cia bumai gimdyviu,gal pasiskaito apie VGN ir visos vaziuoja i RK.Vakar man 3cm. atsidaryma rado,tai kazin kiek as dar taip vaiksciosiu ax.gif
Norejau paklaust,jus iskart ta atskira maiseli isimetat ar ten nueje is tases pasiimat?
Ir man labai nesuprantama,kaip ten daro su tik gimusiu leliuku,iskart deda mamai ant pilvo,as tada galiu su savo flaneliuku ji priklot ir truputi pabut ar iskart ciumpa,sveria,plauna,matuoja ir tik tada uzdeda?
Dar del klizmos,as ja nusipirkau,tai priimamajame reikes paprasyti,kad pastatytu?Ir kas ten stato,sesute?Ar duodat uz klizmos pastatyma kazka ar nieko,vis gi toks nelabai malonus darbas,o tai tik mano noru turi man tai daryt,sakau gal bent koki sokolada,bet kas dabar su tuo sokoladu siais laikais?
Ir dar jei prasai epidiuro,daro ji laisvai ar labai raukosi,aisku,jei dar yra galimybe.kiek suprantu nuo 4-8cm gali padaryt.
O jei siuna,tai siuleidzia vaistus ar tik uzpurskia saldanti kazkoki ten?Nes as noriu,kad normaliai nuskausmintu,girdejau,kad tik uzsaldo... doh.gif O viskas jaucias...

Mane su 3-4 cm ir sąrėmiais paguldė į gimdyklą, o po kelių valandų vaikštinėjimo po gimdyklą atsivėrimas buvo 6 cm ir toliau jau vandenų nuleidimas, bei gimdymas smile.gif
Maišelį išsiimti galėsi priimamajame, ten leis persirengti kambarėlyje. Vaikutį nuvalys po gimimo ir užkloję palute paduos tau ant krūtinės, jei viskas bus gerai 4u.gif Dėl klizmos kreipkis priimamajame mirksiukas.gif O dėl epidūro tai čia jau kaip kokia gydytoja, man atrodo smile.gif Manoji tai net nesiūlė, bet jei būčiau prašiusi, gal būtų padarę... Kirpo, bet nejutau, o kai siuvo suleido vaistukų ir užsiuvo ax.gif
Atsakyti
Na man bent jau sake, kad epiduras yra nemokamas ir reikia laiku pasakyti, kad noresi epiduro, tai suleis vaistukus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 13, 17:34)
Mane su 3-4 cm ir sąrėmiais paguldė į gimdyklą, o po kelių valandų vaikštinėjimo po gimdyklą atsivėrimas buvo 6 cm ir toliau jau vandenų nuleidimas, bei gimdymas smile.gif
Maišelį išsiimti galėsi priimamajame, ten leis persirengti kambarėlyje. Vaikutį nuvalys po gimimo ir užkloję palute paduos tau ant krūtinės, jei viskas bus gerai 4u.gif Dėl klizmos kreipkis priimamajame  mirksiukas.gif O dėl epidūro tai čia jau kaip kokia gydytoja, man atrodo smile.gif Manoji tai net nesiūlė, bet jei būčiau prašiusi, gal būtų padarę... Kirpo, bet nejutau, o kai siuvo suleido vaistukų ir užsiuvo  ax.gif

o jeigu as vietoj maisielio i maza lagamineli sukrausiu viska, ka gali neleisti? g.gif nes man atrodo vis tiek ne taip mazai bus g.gif

o dar persirengti tureti savo naktinukus kokius ir chalata?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 13 rugpjūčio 2010 - 20:04
QUOTE(Bussinkka @ 2010 08 13, 21:03)
o jeigu as vietoj maisielio i maza lagamineli sukrausiu viska, ka gali neleisti? g.gif nes man atrodo vis tiek ne taip mazai  bus g.gif

o dar persirengti tureti savo naktinukus kokius ir chalata?

Tai jau geriau susidėk į kokią tašytę, nes lagaminų neleid-ia neštis į gimdyklą smile.gif Užrakina kambarėlyje smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust,jei prireiktu epidiuro ar duodat kazka anesteziologui,nes manau,kad tik jam ir duociau,bet nezinau kiek reikia,100? ar 200?Bus aciu uz atsakyma smile.gif
Papildyta:
Ir dar iskilo klausimas smile.gif Jei negautumem palatos pirma nakti uz 32lt vyrui,tai imtume ta VIP,bet noretume tik pirmai parai,tai vistiek kazin uz tris paras pradziai tektu sumoket 600lt.Nes as dar galvoju ar nebutu tokio bajerio,kad po paros sakys,nera jusu kur perkelt,viskas uzkista,pasilikit vipineje uz tuos 600lt doh.gif biggrin.gif
Ir kas jau gimdet,tos paprastos dvivietes ar vienvietes neremontuotos?
Atsakyti
Sveikutes,
pagaliau prisedau parasyti apie savo gimdyma ax.gif gimdziau RK, man labai patiko. Nepaprastai mielas personalas. iki gimdymo man teko savaite paguleti cia del auksto spaudimo, o tada grizau porai dienu namo ir gimdyti. pataikiau gimdyti darbo diena todel salia manes buvo gyd. Puziene. Labai daug padejo ji psichologiskai, aukusere deje neprisimenu pavardes mielai viska pasakojo. Iskart sakau mes su niekuo nesitareme ir niekam nemokejom. kadangi mane kirpo teko susiuti. taip nera tai maloni procedura bet iskenteti imanoma, uztat lengvai sugijo. I gimdykla istiesu daug daiktu neleidzia pasiimti. Rasau sarasa ka galima pasiimti i gimdykla:
1.mamai: ,naktiniai, tapkes, chalatas,vienas vienkartinis iklotas po gimdymo ir triusikeliai, vienkartiniai pakloteliai (reikia bent 5 vnt.), tualetinis.
2. vaikui: rubeliai ir pampersas, kaldryte
3. teciui: rubai persirenkti, tapkes (persirengia kambarelyje)

jokio sokolado ir vandens neleidzia vartoti.

As gavau vienviete nemokama palata ir labai buvau patenkinta. viskas joje gerai tuo labiau kad ligonineje laiko tik dvi paras zodziu issiversti galima. vienintelio ko man pritruko palatoje tai paluciu ar kokiu merliuku vaikui. reikia gi tai uzpakaliuka pavalyti tai burnyte.
pries gimdyma visus daiktus uzrakina ir tik po gimdumo vyras viska nunesa i palata. zodziu nenumiriau del to kad tualetas yra koridoriuje tikrai galima iki jo visai normaliai nueiti. vyras nakciai negalejo pasilikti bet ir pacios pamatysite kad nevisada reikia, geriau tegu is pat ryto atvaziuoja padeti.
maistas irgi puse velnio. dar karta primenu kad tik dvi paras laiko o tada grizusios namo jau turesit komforta smile.gif
kam reikia info klauskit drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garra @ 2010 08 16, 12:38)
1.mamai: naktiniai , tapkes, chalatas,vienas vienkartinis iklotas po gimdymo ir triusikeliai, vienkartiniai pakloteliai (reikia bent 5 vnt.), tualetinis.
2. vaikui: rubeliai ir pampersas, kaldryte

keli klausimai g.gif
ar būtina turėt savus naktinius gimdymui?
ar būtina turėti savo kaldrytę?
o kodėl neleidžia vandens? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneti: 16 rugpjūčio 2010 - 13:57
QUOTE(garra @ 2010 08 16, 13:38)

tai vandens po gimdymo jau galima gert, prieš, tai, aišku, kad ne ax.gif
Atsakyti
Gimdymui duos marskinius bet naktiniai reikalingi persirengti poto. pirmai apsirengi naktiniais ir chalatu tada varai i gimdykla tada nusirengi ir apsirengi ju marskiniais o jau po gimdymo vel persirengi savo rubais. manes iskart paklause ar turiu kaldryte vaikui, jie i ja suvysto naujagimi. mano nemokamoje palatoje nebuvo kaldrytes vaikui, tai supratau kad reikia turet. veztis reikia tokia plona kaip pleduka, ji daug vietos neuzima. vandens pagal dabartines naujoves negalima, nes nezinia kaip uzsibaigs gimdymas gali but kad cezario operacija todel leidzia tik suvilgyti lupas, ir man dar leido maziuku gurksneliu uzgerti vaistus ir psio. biggrin.gif

Gal ir neaiskiai parasiau aisku po gimdymo galima gerti bet pries tai ne. Po gimdymo greit perkelia i palata ten ir galima jau valgyti ir gerti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garra: 16 rugpjūčio 2010 - 14:16
QUOTE(*Karamelia* @ 2010 08 16, 07:45)
Ir dar iskilo klausimas smile.gif Jei negautumem palatos pirma nakti uz 32lt vyrui,tai imtume ta VIP,bet noretume tik pirmai parai,tai vistiek kazin uz tris paras pradziai tektu sumoket 600lt.Nes as dar galvoju ar nebutu tokio bajerio,kad po paros sakys,nera jusu kur perkelt,viskas uzkista,pasilikit vipineje uz tuos 600lt doh.gif  biggrin.gif
Ir kas jau gimdet,tos paprastos dvivietes ar vienvietes neremontuotos?

aš tai sakyčiau iškart apsispręskit, ar norit VIP palatos ar paprastos. O tai vieną parą šen, kitą ten. Jums taip norisi su leliuku ir daiktais kraustytis po palatas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Agneti @ 2010 08 16, 14:56)
keli klausimai  g.gif
ar būtina turėt savus naktinius gimdymui?
ar būtina turėti savo kaldrytę?
o kodėl neleidžia vandens?  blink.gif

Sveikute, jeigu nori, gali vilkėti savo, bet ten duoda naktinius gimdymui.
Dėl kaldrytės, vaikeliui tik plonytės užtenka, nes ten labai šilta, kadangi dabar vasara karsta.gif
O gerti g.gif . Man leido tik truputį gerti sarėmių metu.
Atsakyti