Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 12, 11:13)
Mes su MB imsim gumines per pirštą ("pliažankes") - kitokių guminių neturim ir nesiruošiam specialiai pirkti ax.gif
O palatoj nešioti pasiimsiu paprastas namines minkštas šlepetes 4u.gif

Niekaip neprisiruošiu susikrauti  "čemodano" doh.gif Toks vaizdas, kad reiks imti patį didžiausią lagaminą, nes vien pampersiukai ir paklotėliai kiek vietos užima doh.gif

Na man gimdymas greičiausiai spalio pačioj pradžioj, o tada jau šaltoka, šildymas neprasidėjęs, tai misliju ir vilnones kojines įsimest. Gimdykloj gal jų neprireiks, bet jei prireiks, tai į gumines pležankes per pirštą netilpsiu biggrin.gif Gal kas tokiu laiku RK gimdėt? Gimdykloj lyg šilta būna g.gif

Pampersėlių ir paklotėlių pasiimk vienai parai, kitus paskiau vyras atveš mirksiukas.gif Dėl kitų daiktų tas pats: sukrauk papildymo tašikę ir grįžimo namo tašikę, užlipink lipnius lapelius, kad vyras nesusipainiotų ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 12, 10:13)
Niekaip neprisiruošiu susikrauti  "čemodano" doh.gif Toks vaizdas, kad reiks imti patį didžiausią lagaminą, nes vien pampersiukai ir paklotėliai kiek vietos užima doh.gif
Papildyta:

Nemanau, kad jau mokamoj palatoj į dušą eičiau basa doh.gif Jokioj įstaigoj (išskyrus savus namus) neičiau į dušą basomis schmoll.gif

Aš atrodo taip racionaliai kroviausi ir vistiek didžiausia tašė išėjo pilna pilnutėlė ... daugiausiai vietos sauskelnės ir mano dušinis rankšluostis užima. Pasiskaičiau, kad vystykliukų duoda tai nors tuos reikės išsiimti.

Dėl šlepečių tai ir aš bet kur svetimoje vietoje neinu į dušą basa.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 08 12, 11:27)
Na man gimdymas greičiausiai spalio pačioj pradžioj, o tada jau šaltoka, šildymas neprasidėjęs, tai misliju ir vilnones kojines įsimest. Gimdykloj gal jų neprireiks, bet jei prireiks, tai į gumines pležankes per pirštą netilpsiu biggrin.gif  Gal kas tokiu laiku RK gimdėt? Gimdykloj lyg šilta būna  g.gif

aš du vaikučius pagimdžiau rugsėjo pačioj pabaigoj( 29d.), tai tikrai nebuvo šalta. Buvau apsimovus medvilnines kojinaites tik dėl jaukumo ax.gif
Atsakyti
Na siandien vel buvau RK, del to gimdymo termino.
Si kart maloniau prieme,nes atvaziavom 14val, bet vistiek buvo nepatenkinti kad ne ryte doh.gif
Na zodziu........... patikrino,kaklelio issipletimas jau 3cm ir nusprendem kad rytoj is pat ryto atvaziuoju, luleidzia vandenys ir pradesim gimdyt. unsure.gif
Per visa nestuma nebijojau,nepergyvenau, o dabar toks nerimas prasidejo kad ojojoj.
O dar visa naktele pries akis, tikiuosi pavyks uzmikt ir rytoj viskas bus gerai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 12, 22:37)
Si kart maloniau prieme,nes atvaziavom 14val, bet vistiek buvo nepatenkinti kad ne ryte  doh.gif
Na zodziu........... patikrino,kaklelio issipletimas jau 3cm ir nusprendem kad rytoj is pat ryto atvaziuoju, luleidzia vandenys ir pradesim gimdyt.  unsure.gif
Per visa nestuma nebijojau,nepergyvenau, o dabar toks nerimas prasidejo kad ojojoj.
O dar visa naktele pries akis, tikiuosi pavyks uzmikt ir rytoj viskas bus gerai.  wub.gif

Didziausios sekmes, lauksim naujienu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 13, 00:37)
Si kart maloniau prieme,nes atvaziavom 14val, bet vistiek buvo nepatenkinti kad ne ryte  doh.gif
Na zodziu........... patikrino,kaklelio issipletimas jau 3cm ir nusprendem kad rytoj is pat ryto atvaziuoju, luleidzia vandenys ir pradesim gimdyt.  unsure.gif
O dar visa naktele pries akis, tikiuosi pavyks uzmikt ir rytoj viskas bus gerai.  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lauksim naujienu ir gimdymo istorijos!!!! lengvai ir greitai jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 12, 23:37)

Didziausios sekmes!!! ir kuo maziau skausmo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migdole: 13 rugpjūčio 2010 - 10:46
QUOTE(Migdole @ 2010 08 10, 11:26)

*dar reikejo paluciu savu, kai dedat ant vystymo stalo pasiklot ar salia saves kai guldysit irgi tik ant palutes. Jei savo neturesit, duos is naujagimiu skyriaus kiek tik reikes, bent jau mums pacios atnesdavo kas ryta.

**pvz, prisikroviau siaustinuku koki 10-neprisireike, kepuryciu irgi 10- neprisireike- ivairaus dydzio, i puse iskart nebetilpom  schmoll.gif  lotuliukas.gif
romperiuku- per dideli ir sesutes kazkaip skeptiskai i juos paziurejo, sake geriau su pedutem, kad butu, arba tik bodziukas.

*Pas mus ant vystymo stalo gulejo kruva ligonines skalbiamu paluciu,is dvieju pusiu-vienos man,kt.-kaimynej smile.gif ir kibiras salia-isteptom. Tas pacias palutes naudojom ir lovoj,kai kudiki salia saves guldydavom.Tik sau paciai i lova jau naudojau vienkartines pirktas.
**Kiek besistengiau kuo maziau paimt daiktu-vistiek likdavo baime,kad kazko bus per mazai(aisku daug ko taip ir neprireike) ir rezultate pilnut pilnuteles tases,kuriose paskui tikrai sunku surast ka nors doh.gif
Sauskelniu buvau prisiemus tikrai per daug,nes maniske kakojo tik 1k.i diena.Si karta bijau paimti per mazai,nes gal bus kitaip biggrin.gif Taciau nusprendziau,kad drabuzeliu-tai jau faktas,kad daug nereikia-karta per diena perrengt,manau pilnai uztenka biggrin.gif Ir siaip,imsiu viska mazesniais kiekiais,ko jau matysiu kad gales pritrukti-prasysiu,kad vyras atveztu smile.gif Vistiek lankys kiekviena diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 08 13, 11:01)
<...> Sauskelniu buvau prisiemus tikrai per daug,nes maniske kakojo tik 1k.i diena.Si karta bijau paimti per mazai,nes gal bus kitaip biggrin.gif Taciau nusprendziau,kad drabuzeliu-tai jau faktas,kad daug nereikia-karta per diena perrengt,manau pilnai uztenka <...>

O kiek pampių maždaug paimti reiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 08 13, 13:12)
O kiek pampių maždaug paimti reiktų? g.gif

aš ėmiau vieną pokiuką newborn dydžio 28 vnt..jei gulėsit tik tris paras tikrai jų užteks,aš kai gulėjau penkias paras tai vyras atnešė dar kelis vnt.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,diskuduojancios,as kazkaip nenusprendziu VGN ar RK,bet kogero cia vaziuosim.Sako,kad dabar ir cia bumai gimdyviu,gal pasiskaito apie VGN ir visos vaziuoja i RK.Vakar man 3cm. atsidaryma rado,tai kazin kiek as dar taip vaiksciosiu ax.gif
Norejau paklaust,jus iskart ta atskira maiseli isimetat ar ten nueje is tases pasiimat?
Ir man labai nesuprantama,kaip ten daro su tik gimusiu leliuku,iskart deda mamai ant pilvo,as tada galiu su savo flaneliuku ji priklot ir truputi pabut ar iskart ciumpa,sveria,plauna,matuoja ir tik tada uzdeda?
Dar del klizmos,as ja nusipirkau,tai priimamajame reikes paprasyti,kad pastatytu?Ir kas ten stato,sesute?Ar duodat uz klizmos pastatyma kazka ar nieko,vis gi toks nelabai malonus darbas,o tai tik mano noru turi man tai daryt,sakau gal bent koki sokolada,bet kas dabar su tuo sokoladu siais laikais?
Ir dar jei prasai epidiuro,daro ji laisvai ar labai raukosi,aisku,jei dar yra galimybe.kiek suprantu nuo 4-8cm gali padaryt.
O jei siuna,tai siuleidzia vaistus ar tik uzpurskia saldanti kazkoki ten?Nes as noriu,kad normaliai nuskausmintu,girdejau,kad tik uzsaldo... doh.gif O viskas jaucias...
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2010 08 13, 15:03)
Ir man labai nesuprantama,kaip ten daro su tik gimusiu leliuku,iskart deda mamai ant pilvo,as tada galiu su savo flaneliuku ji priklot ir truputi pabut ar iskart ciumpa,sveria,plauna,matuoja ir tik tada uzdeda?

Jei viskas gerai, gali prašyt, kad tik gimusį uždėtų ant pilvo ir paliktų tas 2 val. Paskui galės ir pamatuot, ir pasvert, tikrai per 2 val. vaikas nesusitrauks biggrin.gif
Jei neprašysi, tai greičiausiai sesutės pasidarys savo procedūras ir tik tada duos vaiką rolleyes.gif
Atsakyti