Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Vip palatose viskas yra - virdulys , sienine naktine lempa, saldytuvas, televizorius, vystymo stalas, dvi lovos, stumdoma lovyte vaikui, stalas, kedes, spintos, pakabos, kriaukle palatoj vaikiukui prausti, kriaukle prie tualeto, kelios siuksliadezes, savas dusas... Na tikrai viskas super.. Tik vaikiukui pleduka ar antklodele reiketu paimti savo, nes ten tikrai ne kokie.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 08 06, 08:37)
Ne man turbut adresavai zinute. As kol kas rami ir sedziu namie.

Jo, sorry, Kingai33 čia norėjau parašyti biggrin.gif Gerai, kai gali ramiai sedėti 4u.gif

QUOTE(rutami @ 2010 08 06, 08:45)
Vip palatose viskas yra - virdulys , sienine naktine lempa, saldytuvas, televizorius, vystymo stalas, dvi lovos, stumdoma lovyte vaikui, stalas, kedes, spintos, pakabos, kriaukle palatoj vaikiukui prausti, kriaukle prie tualeto, kelios siuksliadezes, savas dusas... Na tikrai viskas super.. Tik vaikiukui pleduka ar antklodele reiketu paimti savo, nes ten tikrai ne kokie.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 22:31)
Na sulaukiau siandien savo vyruko is darbo ir apie 18val buvom RK, dar baisoka buvo nes visa diena beveik nejauciau judesiuku.
Isaiskinau ten situacija,o man labai maloniai atsake": ATVAZIUOKITE RYTOJ,NES PRIEMIMO VALANDOS NUO 10 IKI 15VAL"  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nesvarbu kad ir siuntime parasyta buvo SKUBIAI KONSULTACIJAI.
O jei kas negerai???
Na ir kas kad neskauda nieko????
Buvau "'SUZAVETA"'
Vyras supikes pasiule i Antakalni nuvaziuot,ten atvaziavus,jokio siuntimo niekas neprase,iskart nuvede i kabineta, apziurejo,pasake kad dar kokios 4 dienos liko iki gimdymo, ir net pasiule gult i ligonine jei jaudinuosi del vaikelio judesiuku, bet atsisakiau, kadangi namuose daug nebaigtu darbu  tongue.gif

Tai dabar ir pasimeciau kur vaziuot prasidejus gimdymui.

Apie tai ir rasiau pries kelis lapus smile.gif Man taip buvo. Kadangi ale gerai jautiesi, tai uzskaito kaip konsultacija, o konsultacija turi savo laika doh.gif smile.gif
Del to geriau pameluoti, kad kazka skauda ar dar ka. Nu bet jei jau tikrai gimdai, tai tikrai neisvarys. As abu kartus atvaziavau ne konusltacijos laiku. Pirma karta ejau gimdyti, antra karta paburbejo, bet pakviete gydytoja ir apziureje pagulde ax.gif
Nors irgi kelias minutes jau zadejau apsisukti ir iseiti smile.gif
Kaip cia kalbejom anksciau, kad del to priemimo galima ir pakenketi, svarbu, kad RK toliau viskas gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kregzde @ 2010 08 06, 06:57)
Nepastebėjai ant ko užsirovei - pavardės? *****, na tikrai skundą reiktų parašyti, suprantu, kad dabar tu gimdyvių tuntai, bet gi vaiko sveikata svarbiausia! O jei ten kas nors blogai, o tu atvarai nuo 11 val... ir jau būna vėlu, ką jie tada sakytų? Žinai, reikėjo sakyti, kad raštu (su visais ligoninės rekvizitais) parašykite ant siuntimo kodėl nepriimate, kad jei su vaiku bus kas nors blogai, žinočiau į ką kreiptis su ieškiniu.

Va va, turi apziuret, jei jautiesi blogai unsure.gif As irgi nieko nejutau (tik truputi priburiau, kad baisiau butu), o paziurejo ir 4 cm jau buvo.

Isvada: jei matai, kad RK priemime burba del siuntimu ir konsultaciju, tai arba vaziuoji kitur, arba truputi pagrazini situacija i bloga puse, kad galva svaigsta, akyse mirga ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 08 06, 10:21)
jei matai, kad RK priemime burba del siuntimu ir konsultaciju, tai arba vaziuoji kitur, arba truputi pagrazini situacija i bloga puse, kad galva svaigsta, akyse mirga ir t.t.  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip ir darydavau, kai nėštumo paskutinėm dienom vakarais važiuodavau ten pasitikrint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2010 08 05, 22:33)
Bet jaučiu, jei atsiranda daugiau gimdyvių, tai vyras turi užleist vietą? g.gif

Man irgi labai svarbu, kad šalia būtų... tikrai sunku būtų vienai išbūti ir šiaip iš psichologinės/filosofinės pusės nesinori ax.gif

Privalo užleisti vyras, bet tikriausiai nuo budinčio personalo priklauso...

QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 23:31)
Na sulaukiau siandien savo vyruko is darbo ir apie 18val buvom RK, dar baisoka buvo nes visa diena beveik nejauciau judesiuku.
Isaiskinau ten situacija,o man labai maloniai atsake": ATVAZIUOKITE RYTOJ,NES PRIEMIMO VALANDOS NUO 10 IKI 15VAL"  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nesvarbu kad ir siuntime parasyta buvo SKUBIAI KONSULTACIJAI.
O jei kas negerai???
Na ir kas kad neskauda nieko????
Buvau "'SUZAVETA"'
Vyras supikes pasiule i Antakalni nuvaziuot,ten atvaziavus,jokio siuntimo niekas neprase,iskart nuvede i kabineta, apziurejo,pasake kad dar kokios 4 dienos liko iki gimdymo, ir net pasiule gult i ligonine jei jaudinuosi del vaikelio judesiuku, bet atsisakiau, kadangi namuose daug nebaigtu darbu  tongue.gif
Tai dabar ir pasimeciau kur vaziuot prasidejus gimdymui.

Jeigu dėl tokių dalykų keiti nuomonę, tai tada rinkis AK. Juk nesijautei blogai, kai tau pasiūlė atvažiuoti kitą dieną konsultacijų valandomis... 4u.gif

QUOTE(Eureka @ 2010 08 06, 08:48)
Praeitais metais, kai ruošiausi gimdyti ir apsilankiau jų pamokėlėje, paklausiau, ar visada priima gimdyves. Sakė, ne, kartais išsiunčia dėl vietų trūkumų, nes, atseit, vasarą, o ypatingai rugpjūty būna gimdymų bumas. Nu, nežinau, kažkaip neįtikinamai nuskambėjo tai, nes man atrodo, kad ne gimdyvių bumas, o ligoninės darbuojų atostogų bumas. Pati gimdžiau rugpjūtyje,  gulėjau 3 aukšte. Pirmą dieną mačiau, kad buvo užimtos visos palatos, o kitą dieną tik mūsų palata buvo užimta...

Aš mačiau tik tris gimdyklas, tai jeigu atvažiuoja ketvirta, penkta, o visos gimdyklos užimtos, tai ką daryti? Aišku, kad siunčia kitur... Juk nepriiminės gimdymo prie gimdyklos... ax.gif

QUOTE(Zziviliukas @ 2010 08 06, 09:03)
o visdelto del cezario planinio, jei sutari su gydytoju-kokia kaina? ar yra kam tai buve? jei net ne planinis , o tiesiog cezaris butu-kokios kainos? neskaitant privaciu palatu?

Neplaninis cezaris tikrai nieko nekainuoja, nes jis daromas ekstra atveju, kai natūraliai gimdyti nepavyksta. Planinis cezaris nesitarus, o gydytojui nustačius kažkokias problemas - irgi nėra mokamas. O va jau kai tariasi moterys su konkrečiu gydytoju dėl cezario tik tam, kad neskaudėtų - tada mokama, o kainos girdėjau nuo 2000 Lt prasideda... Bet čia jau kaip kur. Man su tuo neteko susidurti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 06, 12:26)

Neplaninis cezaris tikrai nieko nekainuoja, nes jis daromas ekstra atveju, kai natūraliai gimdyti nepavyksta. Planinis cezaris nesitarus, o gydytojui nustačius kažkokias problemas - irgi nėra mokamas. O va jau kai tariasi moterys su konkrečiu gydytoju dėl cezario tik tam, kad neskaudėtų - tada mokama, o kainos girdėjau nuo 2000 Lt prasideda... Bet čia jau kaip kur. Man su tuo neteko susidurti  ax.gif

aciu..tiesiog man greiciausiai bus cezaris, nes esu po operacijos ir sutarsime su gydytoju diena, aisku jei mazas nesugalvos pakeisti datos smile.gif
tai reiskia tik privati palata ir jei nori gydytojui atsilyginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 06, 13:26)
Jeigu dėl tokių dalykų keiti nuomonę, tai tada rinkis AK. Juk nesijautei blogai, kai tau pasiūlė atvažiuoti kitą dieną konsultacijų valandomis...  4u.gif

Paprasciausiai nesitikejau tokio "SILTO" sutikimo.
Po jusu komentaru apie sia ligonine mano nuomuone nepasikeite,jog cia geri profesionalus daktarai.
Bet vyra dabar tuo itikint bus sunku.
Na paziuresim zodziu......
Islekiau aisku as is ten su pilnom akim asaru, tai nesove man i galva duot tai priemimo kambario darbuotojai savo siuntima kad ji parasytu apie situacija.

Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 06, 14:53)
Paprasciausiai nesitikejau tokio "SILTO" sutikimo.
Po jusu komentaru apie sia ligonine mano nuomuone nepasikeite,jog cia geri profesionalus daktarai.
Bet vyra dabar tuo itikint bus sunku.
Na paziuresim zodziu......
Islekiau aisku as is ten su pilnom akim asaru, tai nesove man i galva duot tai priemimo kambario darbuotojai savo siuntima kad ji parasytu apie situacija.

Manau tokioje situacijoje tai normali reakcija. Juk visur visur rašo, kad jeigu sumažėja ar dingsta lėliuko judesiai tai kuo SKUBIAU vykti tikrintis, taigi tikrai keista, kad liepė laukti priėmimo valandų, juk tai didelė rizika g.gif .

Aš jau keletą kartų buvau RK (tiesa priėmimo valandomis ir su siuntimu) tai visas personalas man pasirodė super malonus, nei vieno blogo žodžio negaliu pasakyti.
Atsakyti
Mane piėmė ir ne konsultacinėmis valandomis, nes aš tiesigo nežinojau, o mano ginė išrašiusi siuntimą pasakė, kad nuvykčiau iš ryto tam tikrč dieną... Tai man priėmime paporino apie priėmimo valandas, bet aš pasakiau, kad man jau virš termino ir man gydytoja liepė atvažiuoti iš ryto, tai liepė palaukti šiek tiek, surado gydytoją, o tada ir priėmė smile.gif Bet tik paklausė toniukus, daugiau nieko nežiūrėjo...
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 08 06, 09:03)
o visdelto del cezario planinio, jei sutari su gydytoju-kokia kaina? ar yra kam tai buve? jei net ne planinis , o tiesiog cezaris butu-kokios kainos? neskaitant privaciu palatu?

Nusiraminkit!!!
niekam nieko nereik moket, bent jau mes nemokejom ir viskas buvo tiesiog super ir siaip nereikia su niekuo tartis, ir viskas bus super, pas mus buvo neplaninis cezaris, nakti, ir jei buciau tarusis su kazkuo, gydytoja tiesiog nespetu atvaziuot, nes pas mus viskas vyko zaibiskai, 3 nakties saremiai, 3,20 masinoj nubego vandenys, 3.40 mes jau ligoninej, 4.20 mes jau turim mazyle smile.gif

del palatos mokamos, ja tirkai gausite, jei ji bus laisva. mes gavome, tuo labai dziaugiuos, isbuvom tris paras, bet sake, kad buna poru, kad tiesiog nakciai pasilieka, o tada i paprasta persikelia, tikrai nieks kreivai neziuri, visi supranta, kad pirma para tiesiog seimai sokai ir reikia apsiprast. del mokejimo, taip nustatyta ligonines direktoriaus, kaba isakymas. tavo reikalas su tuo sutikt arba ne, bet visai galima ir 32lt parai vyrui susimoket paprastoj palatoj, i tualeta ir dusa galima nueit bendra, ten viskas salia.

del konsultaciju nuo 11-15val, mamytei tiesiog nepasiseke, kad jos neprieme, as ir buvau ne konsultaciju metu. vedeja labai maloniai prieme, viska ramiai paaiskino, dar vaiko judesius uzrase. tikrai neimkit i galva, gal sunki diena zmogui buvo, siaip tikrai likau viskuo patenkinta.

Visoms sekmes! svarbiausia nusiteikti blogiausiam ir tiketis geriausio! svarbiausia, jei kas neaisku, nebijoti klausti. BUS RAMIAU! ir nesvarbu, kas ka pagalvos, svarbu tik jus ir jusu mazylis!!!
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 06, 12:26)
Neplaninis cezaris tikrai nieko nekainuoja, nes jis daromas ekstra atveju, kai natūraliai gimdyti nepavyksta. Planinis cezaris nesitarus, o gydytojui nustačius kažkokias problemas - irgi nėra mokamas. O va jau kai tariasi moterys su konkrečiu gydytoju dėl cezario tik tam, kad neskaudėtų - tada mokama

Pilnai pritariu cia pasisakiusiai mamytei 4u.gif Lygiai taip pat ir as manau.Nes turejau is viso tris cezarius pirmas ekstrinis o kiti planiniai, tai nei vienai nemokejau papildomai schmoll.gif Tik atsidekojau jau "po visko", nes jauciausi dekinga mane operavusiai gydytojai ir viskas 4u.gif Bet is anksto moketi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 08 rugpjūčio 2010 - 16:02
Sveikos,netiketai pradejau mastyti apie gimdyma RK smile.gif Norejau paklausti,o ta nemokama dviviete palata +32lt sumokejus lengvai galima gauti,kad su vyru pasilikt?Man realiai nesvarbu sienos ir uz VIP palata man gaila moket,nes garantuoju,kad be 600lt ten neissisuksim,tai noreciau ta dviviete paprasta plius uz vyra sumoket,ar paparasta gauti jas ar sudetinga?

Ir dar,jus pasiimat tik atskira maisiuka i gimdykla ar leidzia tase kazkur pasidet su visais daiktais?na gal yra koks prieskambaris ar kas,kur leistu visa tase isinesti ir palikti?
Atsakyti