o jei bus planinis cezaris ir sutari su gydytoju-tai privacia palata gauni uztikrintai, jei susitari is anksto??? ar yra taip kam buve? gavote palata ar ne?
o daug uz cezari ar mokejote..is viso ar tai mokama? ar seselems ar gydytojui?
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 08 05, 21:55)
rk yra tokia paslauga, 32lt/para ir gyveni su vyru dvivieteje palatoje
Bet jaučiu, jei atsiranda daugiau gimdyvių, tai vyras turi užleist vietą?
Man irgi labai svarbu, kad šalia būtų... tikrai sunku būtų vienai išbūti ir šiaip iš psichologinės/filosofinės pusės nesinori
QUOTE(Justesea @ 2010 08 05, 22:33)
Man irgi labai svarbu, kad šalia būtų... tikrai sunku būtų vienai išbūti ir šiaip iš psichologinės/filosofinės pusės nesinori
jei moki pinigus tai manau nereikia uzleisti. jei nebus daugiau vietos, tiesiog nusius gimdyve i kita ligonine ir tiek. buvo tokiu atveju
Papildyta:
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 08 05, 22:02)
o jei bus planinis cezaris ir sutari su gydytoju-tai privacia palata gauni uztikrintai, jei susitari is anksto??? ar yra taip kam buve? gavote palata ar ne?
man buco neplaninis cezaris, tai po operacijos pagulde i dviviete palata, bet vyras poto pasnekejo su gydytoja ir mane perkele i vienviete ir niekam nieko nemokejo...siaip kaip girdejau tai jei nori darytis cezari, tai jis kainuoja daug, bet kiek tiksliai nezinau...
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 08 05, 22:50)
jei moki pinigus tai manau nereikia uzleisti. jei nebus daugiau vietos, tiesiog nusius gimdyve i kita ligonine ir tiek. buvo tokiu atveju
nu užmuškit mane, netikiu, jog gimdančios moters nepriims vien dėl to, kad palatą užėmęs kažkieno vyras.
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 08 05, 22:53)
Ačiū už informaciją
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2010 08 05, 22:54)
nu užmuškit mane, netikiu, jog gimdančios moters nepriims vien dėl to, kad palatą užėmęs kažkieno vyras.
Sunku patikėt, bet kas ten žino
QUOTE(gupija @ 2010 08 05, 22:54)
kadangi mes pragulejom beveik 2savaites rk, tai pamaciau daug ko. buvo tokia porele ir jie irgi ilgai gyveno rk, tai buvo pora kartu labai daug gimdymu ir to vyro niekas neisvare, kaip gyveno taip ir liko gyventi...ten dirba mano pazistama, tai ji man viska pasakojo
QUOTE(Amelita @ 2010 08 05, 16:55)
Aisku nuvaziuok. Ir viska suzinosi, nusiraminsi. O namie sedet ir internete ieskot info, us tik nervu tampymas. Nuvaziuok ir nusiraminsi. Paklausys vaiko sirdele, paziures kaip kaklelis, kaip lelius jaucias. Laikykis.
Na sulaukiau siandien savo vyruko is darbo ir apie 18val buvom RK, dar baisoka buvo nes visa diena beveik nejauciau judesiuku.
Isaiskinau ten situacija,o man labai maloniai atsake": ATVAZIUOKITE RYTOJ,NES PRIEMIMO VALANDOS NUO 10 IKI 15VAL"
Nesvarbu kad ir siuntime parasyta buvo SKUBIAI KONSULTACIJAI.
O jei kas negerai???
Na ir kas kad neskauda nieko????
Buvau "'SUZAVETA"'
Vyras supikes pasiule i Antakalni nuvaziuot,ten atvaziavus,jokio siuntimo niekas neprase,iskart nuvede i kabineta, apziurejo,pasake kad dar kokios 4 dienos liko iki gimdymo, ir net pasiule gult i ligonine jei jaudinuosi del vaikelio judesiuku, bet atsisakiau, kadangi namuose daug nebaigtu darbu
Tai dabar ir pasimeciau kur vaziuot prasidejus gimdymui.
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 23:31)
Na sulaukiau siandien savo vyruko is darbo ir apie 18val buvom RK, dar baisoka buvo nes visa diena beveik nejauciau judesiuku.
Isaiskinau ten situacija,o man labai maloniai atsake": ATVAZIUOKITE RYTOJ,NES PRIEMIMO VALANDOS NUO 10 IKI 15VAL"
O jei kas negerai???
Buvau "'SUZAVETA"'
Vyras supikes pasiule i Antakalni nuvaziuot,ten atvaziavus,jokio siuntimo niekas neprase,iskart nuvede i kabineta, apziurejo,pasake kad dar kokios 4 dienos liko iki gimdymo, ir net pasiule gult i ligonine jei jaudinuosi del vaikelio judesiuku, bet atsisakiau, kadangi namuose daug nebaigtu darbu
O jei kas negerai???
Buvau "'SUZAVETA"'
jei man tai butu atsitike, tai tavo vietoj vaziuociau i antakalny
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 05, 17:40)
Tikrai sunku pasakyti, kodėl jie brangesni už kitus, bet manęs tai nejaudino O ten didesnių nei dviviečių palatų aš nemačiau Na, nebent blogai žiūrėjau Ir koridoriai netokie ilgi, kad į dušą toli reiktų eiti... Bet tikrai nėra problemos pasiprašyti perkelti į paprastą palatą, jeigu po kelių parų jautiesi geriau ir vyro globos pastovios nereikia Man buvo svarbu, kad vyras būtų šalia, o ir šiaip be jo nebūčiau susitvarkiusi pirmą dieną, tai mes likom visas tris dienas mokamoje
Papildyta:
Šita moteris tai Manęs ji nepriiminėjo, nei buvo gimdyme, tai maniau net neklius susitikti, bet kai buvo problemų su tuo kraujavimu stipriu, tai pati atėjo su tyrimų rezultatais ir rekomendacija perpilti kraują Tokia konkreti moteris
Papildyta:
Šita moteris tai Manęs ji nepriiminėjo, nei buvo gimdyme, tai maniau net neklius susitikti, bet kai buvo problemų su tuo kraujavimu stipriu, tai pati atėjo su tyrimų rezultatais ir rekomendacija perpilti kraują Tokia konkreti moteris
Ir aš manau, kad ne duok Dieve ilgai laikytų, taigi galima pasakyti, kad sorry, noriu į paprastą. O kainas nežinau iš kur tokias lupa, čia jau kaip viešbutyje ir dar ne prastame Pieva Debesaite, o ta palata bent jau jauki, nors kiek primena namus? Ten tikiuosi, kad nereikia vežtis stalinių/naktinių lempų?
Aha, konkreti, turėjau klausimų, tai viską maloniai paaiškino. Man tokios patinka.
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2010 08 05, 21:33)
Na per pamokėlę sakė, kad tokiu atveju, jei nėra vietų mamytėms guldyti, nesvarbu, kad bus sumokėta, nesvarbu, kad bus naktis, BET VYRĄ VYS LAUK. Todėl yra rizikos, tik kad labai kaina patraukli.
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 22:31)
Nuo 11 iki 15 val. (jei ką). Nepastebėjai ant ko užsirovei - pavardės? *****, na tikrai skundą reiktų parašyti, suprantu, kad dabar tu gimdyvių tuntai, bet gi vaiko sveikata svarbiausia! O jei ten kas nors blogai, o tu atvarai nuo 11 val... ir jau būna vėlu, ką jie tada sakytų? Žinai, reikėjo sakyti, kad raštu (su visais ligoninės rekvizitais) parašykite ant siuntimo kodėl nepriimate, kad jei su vaiku bus kas nors blogai, žinočiau į ką kreiptis su ieškiniu. Arba būčiau demonstratyviai užsirašiusi pavardę, pareigas ir pasakyčiau, kad rašysiu skundą. Jei nėra judesių, tai ne šiaip apžiūra, o pagalbos prašymas.
Nežinau kaip tu darai (gal taip ir darai), bet sakė būtina per dieną 2 litrus H2O išgerti, tik vandens, visi kiti gėrimai jau kaip priedas turi eiti. Tada ir su judesiais turi būti viskas gerai
Praeitais metais, kai ruošiausi gimdyti ir apsilankiau jų pamokėlėje, paklausiau, ar visada priima gimdyves. Sakė, ne, kartais išsiunčia dėl vietų trūkumų, nes, atseit, vasarą, o ypatingai rugpjūty būna gimdymų bumas. Nu, nežinau, kažkaip neįtikinamai nuskambėjo tai, nes man atrodo, kad ne gimdyvių bumas, o ligoninės darbuojų atostogų bumas. Pati gimdžiau rugpjūtyje, gulėjau 3 aukšte. Pirmą dieną mačiau, kad buvo užimtos visos palatos, o kitą dieną tik mūsų palata buvo užimta...
QUOTE(kregzde @ 2010 08 05, 17:28)
Na jei ką, galima pereiti vėliau į paprastą. Ar ne? Brangininkai jie tai tikrai...
Amelita, nuvaryk ir žinosi, tik RK reiks siuntimo, priima nuo 11-15val darbo dienom. Būk bent 1 litrą vandens išgėrusi, nes tyrimai gali būti blogi. O ir šiaip, reikia bent 2 llitrus vandens išgerti per dieną (kiti skysčiai čia neturi įeiti, jie jau papildomai).
-----------------------------------------------------------------
Man vedėja patiko, smagu būtų pas ją gimdyti pakliūti
Amelita, nuvaryk ir žinosi, tik RK reiks siuntimo, priima nuo 11-15val darbo dienom. Būk bent 1 litrą vandens išgėrusi, nes tyrimai gali būti blogi. O ir šiaip, reikia bent 2 llitrus vandens išgerti per dieną (kiti skysčiai čia neturi įeiti, jie jau papildomai).
-----------------------------------------------------------------
Man vedėja patiko, smagu būtų pas ją gimdyti pakliūti
Ne man turbut adresavai zinute. As kol kas rami ir sedziu namie.
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 08 06, 09:03)
o visdelto del cezario planinio, jei sutari su gydytoju-kokia kaina? ar yra kam tai buve? jei net ne planinis , o tiesiog cezaris butu-kokios kainos? neskaitant privaciu palatu?
Man dare planini cezari, pries 4 metus. Niekam nieko nemokejau. Viskas buvo gerai. Pirma para po CP gulejau pooperacinej palatoj. Gulejau viena. Nors dar buvo viena lova. Kita para mane perkele i paprasta palata. Gulejau ten su kita moterim. Nezinau man tai viskas buvo gerai. O kad sienos siek tiek pasibruzine ar lubas reikia perdazyti, man nebuvo svarbu. Juk tik 5 paras pabuvau ten.