Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Migdole @ 2010 07 31, 09:41)
Rasau jums tiesiai is palatos. Liepos 30 nakti, mums netiketai ir neplanuotai gime mergyte. Esu be galo dekinga visam dirbanciam personalui, kaip bebutu keista, situacija per 3 metus yra pasikeitusi ir TIK I GERA PUSE. Zmones ramus, demesingi, atidus, ne vieno susiraukusio!!! ATEINA, PAKLAUSIA GAL KO TRUKSTA, AR NESKAUDA? jokio abejingumo tau ir tavo vaikeliui. Svarbiausia nebijoti ir pasitiketi tuo kuris nori tau padeti.
Visoms istvermes ir laimingai susilaukt mazylio!

nu kaip miela wub.gif sveikinimai!!
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2010 07 29, 17:10)
Jei turesi savo ir priemime paprasysi, tai ir padarys.
Jei neuzsiminsi, tai ir nesiulys ax.gif

aišku, žodžiu daro thumbup.gif
Niu ką, gal su kuria mamyte susitiksim. Antradienį einu į RK echo, tuo pačiu užsuksiu ir pas savo akušere pakalbėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 07 31, 08:21)
Vienkartinės palutės parduodamos vaistinėse arba Maximoje netgi yra pakuotė "Helena Harper".

Sau geriau is vaistines tuos paklotelius pirktis, nes jie didesni. O "Helena Harper" pigiau kainuoja, leliukam super, bet man i lova norejosi didesniu 4u.gif
Atsakyti
Laba. Skambinausi aš į RK išsiaiškinti kaip gi visdėlto yra su tais siuntimais norint pas juos gimdyti - rekia ar nereikia. Tai kai uždaviau klausimą tai iš tono iškarto supratau, kad aš kokia tūkstantoji šito klausianti. Beje tonas labai malonus tik girdėjosi, kad jau įgrisęs klausimas biggrin.gif
Tai jei atvažiuojate gimdyti (o ne ambulatorinei apžiūrai) - jokio siuntimo nereikia.
Atsakyti
Tai ir man ta pati sake,kad nereikia smile.gif
Atsakyti
Važiuojant gimdyt NIEKADA siuntimo ir nereikėdavo.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 08 04, 11:01)
Važiuojant gimdyt NIEKADA siuntimo ir nereikėdavo.

drinks_cheers.gif O važiuojant šiaip pasitikrinti - reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 08 04, 11:16)
drinks_cheers.gif O važiuojant šiaip pasitikrinti - reikia  mirksiukas.gif

tai va. O šituos du dalykus ir maišo mamos pastoviai smile.gif
Atsakyti
aš kai klausiau savo gydytojos prieš važiuojant į ligoninę,ar reikalingas siuntimas,tai jei prasidėjus gimdymo veiklai važiuoji tai nereikia,jei tik apžiūrai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 08 04, 11:18)
aš kai klausiau savo gydytojos prieš važiuojant į ligoninę,ar reikalingas siuntimas,tai jei prasidėjus gimdymo veiklai važiuoji tai nereikia,jei tik apžiūrai reikia  smile.gif

tai aišku, kad jei jau gimdai, jokio siuntimo nereikia. Ir jokio skirtumo kur nuvažiuot gimdyt- ar Vilniun, ar pvz kokion Šilalėn. Svarbu, spėt laiku biggrin.gif
Atsakyti
Paskambinau į RK ir pasitikslinusi čia pateikiau tą info tam, kad daugiau tokių abejonių nekiltų, nes dar keletą psl atgal tokių nepagrįstų teiginių ir spėlionių buvo .

Atsakyti
Sveikutes esamos ir busimos mamytes.
Norejau paklausti gal zinote pag koki gimdymo termina (paskutiniu menesiniu ar echoskopijos) gydytojai lygonineje nustato tikslesne gimdymo data?
Nes jei pagal menesines man buvo nustatyta 1-2 rugpjucio, pagal echo paskutine daryta 30 birzelio, tai 4 arba 11 rugpjucio.
na zodziu ir nezinau,judesiukus vaikelio kasdien jauciu( tik viena diena stipriau,kita beveik nejuda),jau keleta savaiciu ir pilva taip suka kaip pries menesines, bet veiklos jokios.
Gal dar ir anksti?
Jau i poliklinika pasiskambinau ir siuntima (jusu patarimu) paprasiau kad israsytu, del visako.
Tai vyras siandien uzvaziuos paimt.
Kaip manot ar verta nuvaziuot i lygonine apziurai? ar verta dar palaukt?
Atsakyti