Na ir puiku. Dar kartą džiaugiuosi pabėgusi nuo sprendimo gimdyti antrą vaikiuką VGN. Prieš 7 metus ir ten tokių absurdiškų dalykų nebuvo.
QUOTE(NAJA @ 2010 07 30, 11:46)
Jūs man pasakykite ar ir RK tokie patys akiplėšos, nes kol kas neiviena gimdyvė nieko panašauys šioje temoje nepasakojo tai aš viliuosi, kad tokie absurdai ten ir nevyksta.
As pati buvau nusprendus gimdyt su epidura, tai galvojau nusipirkti is anksto. Bet kelis kartus klausiau gyd. tai liepe nieko is anksto nepirkti. Gimdziau su epidura, bet atpirkti nereikejo
Del rubu. Tai man net ikyriai siule ligonines. bet as apsivilkus juos lb nepatogiai jauciausi. Tai nutariau gimdyt su savo (tam buvau pasiruosus is anksto) :4u
Tik pakloteliu reik turet savo
Šiandien buvau "prisirašyti" RK , tai kol kas įspudis labai net gi geras.
QUOTE(Kačia @ 2010 07 30, 13:24)
Tik pakloteliu reik turet savo
jauciu tundra visiska atrodysiu... bet kas tie "pakloteliai" skaitineju, kad juos reik pasiimt su savim vaziuojant gimdyt, bet kai niekad to nenaudojau tai net nesuprantu kas tai yra gal galetumet paaiskint...
QUOTE(mikcia @ 2010 07 30, 21:37)
jauciu tundra visiska atrodysiu... bet kas tie "pakloteliai" skaitineju, kad juos reik pasiimt su savim vaziuojant gimdyt, bet kai niekad to nenaudojau tai net nesuprantu kas tai yra gal galetumet paaiskint...
Tai vienkartiniai paklotėliai, kurių yra pirkti vaistinėse. Naudojami gimdymo metu ir po to jau po visko ant lovos pasitiesti
labai geras daiktas, tos palutes-pakloteliai ir gimdymo metu, ir po jo labai gera pasitiesti lovoje, beto pravers ir veliau, vaikuciui galima jas irgi tiesti taigi gali pirkti ir nesigailesi
Vienkartinės palutės parduodamos vaistinėse arba Maximoje netgi yra pakuotė "Helena Harper". O vaistinėje gali prašyti vienetais Tikrai labai geras daiktas. Jų reikia ir per gimdymą, ir po gimdymo, kad paklodės liktų švarios ir pačiai maloniau būtų, ir paskui vaikutį vystant ant vystymo stalo galima patiesti, o ir einant pas gydytoją verta turėti, nes būna paprašo,kad patiestum, kol vaikiuką apžiūrės Taigi nusipirk ir tikrai bus, kur panaudoti
Rasau jums tiesiai is palatos. Liepos 30 nakti, mums netiketai ir neplanuotai gime mergyte. Esu be galo dekinga visam dirbanciam personalui, kaip bebutu keista, situacija per 3 metus yra pasikeitusi ir TIK I GERA PUSE. Zmones ramus, demesingi, atidus, ne vieno susiraukusio!!! ATEINA, PAKLAUSIA GAL KO TRUKSTA, AR NESKAUDA? jokio abejingumo tau ir tavo vaikeliui. Svarbiausia nebijoti ir pasitiketi tuo kuris nori tau padeti.
Visoms istvermes ir laimingai susilaukt mazylio!
QUOTE(Migdole @ 2010 07 31, 08:41)
Rasau jums tiesiai is palatos. Liepos 30 nakti, mums netiketai ir neplanuotai gime mergyte. Esu be galo dekinga visam dirbanciam personalui, kaip bebutu keista, situacija per 3 metus yra pasikeitusi ir TIK I GERA PUSE. Zmones ramus, demesingi, atidus, ne vieno susiraukusio!!! ATEINA, PAKLAUSIA GAL KO TRUKSTA, AR NESKAUDA? jokio abejingumo tau ir tavo vaikeliui. Svarbiausia nebijoti ir pasitiketi tuo kuris nori tau padeti.
Sveikinimai sulaukus stebuklėlio O kodėl sakai, kad netikėtai ir neplanuotai? Dar anksti buvo? Ir labai smagu, kad personalas patiko
QUOTE(Migdole @ 2010 07 31, 08:41)
sveikinimai
Mums terminas buvo po 2 sav, bet labai dziaugiuosi, kad taip viskas isejo. Tikrai cia labai gerai, ypac personalas. jaute mano sirdis, kad reikia vaziuot cia
QUOTE(Migdole @ 2010 07 31, 07:41)
Sveikinimai ir labai smagu girdėti tokius gerus įspūdžius "ant šviežiųjų"