Gimdžiau 2 kartus. Pirmą kartą pasitaikė labai nemaloni akušerė priėmimo skyriuje bei po gimdymo neanatologė (kažkokia senmergė, bent taip sprendžiu pagal jos pavardę). Antrą kartą labai mandra pasirodė gimdyme dalyvavusi seselė bei vėliau budinti akušerė, kuri, vietoj to, kad normaliai patartų, rėkavo vidury nakties dėl verkiančio vaikelio. Ošiiap ten viskas gerai, aišku sąlygos galėtų būti ir geresnės. Yra ir labai puikių žmonių. Ypač labai faina akušere Egidija.
Gal žinote kelintą valandą keičiasi pamainos?
Apie 7 val.
QUOTE(Eureka @ 2010 07 27, 09:03)
Ypač labai faina akušere Egidija.
lb siltas zmogus Dar man lb patiko akusere Asta
eda9 antra gimdziau AK. Gimdymas praejo puikiai, bet po gimdymo tai tos kelios dienos buvo kosmaras Nenoreciau ten daugiau grizti
dar labai faina akusere Natalija ir Egidija
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 07 27, 15:07)
dar labai faina akusere Natalija ir Egidija
Man atrodo, kad mano gimdyme dalyvavo Natalija Tokia labai miela moteris ir tyliai kalbanti
QUOTE(Pieva_Debesaite @ 2010 07 27, 22:08)
Man atrodo, kad mano gimdyme dalyvavo Natalija Tokia labai miela moteris ir tyliai kalbanti
tokia sviesi ir neauksta tikrai labai miela moteriske
Berods ir man antrą gimdymą priėmė Natalija. Tikrai miela.
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 07 28, 00:12)
tokia sviesi ir neauksta tikrai labai miela moteriske
Natasa dalyvavo mano pirmam gimdyme. Tai ir nugara tryne, ir vyra moke, ir po gimdymo i dusa palydejo. Neauksata, kuda, trumpais, sviesiais plaukais, pailgu isblyskusiu veidu. Po 10 m. vel teko man ja priemime sutikti
Mamytės gimdžiusios RK gal galite parašyti ar ten kaip ir AK reikia oficialiai į kasą mokėti, jei gydytojas, pas kurį nori gimdyti, tuo metu nedirba ir jį specialiai išsikvieti. Jei taip, tai kiek mokėti.