QUOTE(mikcia @ 2010 07 22, 15:47)
o gal galima paklaust kodel? nes kaip supratau jums ten nepatiko..
Ne, man ten labai patiko
Nepatiko tik priemime kai pradejo aiskinti, ko as cia atvaziavau, jau priemimu laikas baigesi ir bla bla bla
Vyras net susinervino, sako, cia kas, viesbutis, kad reikia laiku atvaziuoti? Jei jauciu, kad blogai, tai ir vaziuoju. Tada jau piktai atsakiau, kad gal bent paziuresit, ar vaikas bent gyvas
Toliau viskas super, atejo gydytoja, kuri siaip irgi ne i tema paklause: ko jus tikites is sio vizito?
Net pasimeciau, ko man tiketis, eilinei
Vaikas nesispardo, galva sukasi, paeiti negaliu, VGN sake, iskarto guldytu, o cia dar irodineti turejau.
Gal cia tik man taip nuskilo priemime, bet sakau, toliau viskas super, pagimdziau pas geras gydytojas vaikus, nesitarus, nemokejus, demesio gavau daugiau nei 1000lt sumokejus palatos kaimyne. Vaikuciu seseles, ypac Sveta ir Daiva
Kai po gimdymo nesikeliau is lovos, slauges ir stiklines is tases padave, ir telefonu pakviestos seseles vaikus pacios apziurai nusinese, o veliau vel pakviestos sauskelnes keite
O viena nakti, kai nesimiegojo mazajai, tai su sesute skyriuje pora valandu prapliurpem
Papildyta:
QUOTE(mikcia @ 2010 07 22, 15:11)
pritariu
skaitydama apie VGN is vis buvau pakraupus
kol kas geriausi atsiliepimai apie RK
o visiems tikrai neitiksi
merginos, noriu ir as paklaust
suzinojus apie nestuma ir visa nestumo perioda reik lankytis poliklinikoj. o kaip jus einat i RK pas gydytojus i apziuras? negi visos su siuntimais, negi visoms kazkas ne taip buvo?
o jei nori gimdyti RK tai ka reik daryt? vaziuot registruotis, ar tik tiesiai su saremiais (gimdant) ten vaziuot? nieko apie tai net neisivaizduoju... tai sorry jei atrodau kaip kokia "tundra" su savo klausimais...
p.s. jei neimi mokamos palatos ar gali vyras pasilikt kazkiek primokejus? kuo skiriasi mokama palata nuo nemokamos?
Va, del siuntimu, tai nekertu ju sistemos. Ten galima kazkaip i gala jau lankytis, uzveda kortele. Gal paaiskintu telefonu. As RK i apziuras nejau.
Bet jei vaziuoji gimdyti, o nesilankai, tai siuntimo praso. Mano atveju, jau buvo laikas po termino, gydytoja buvo israsius siuntima pries termina. Sako, dabar neik, lauk ramiai, jei kas blogai, vaziuok. Kai laiku nepagimdziau, dar namie sedejau. Tik viena diena pakilo didelis spaudimas, galva sukasi, einu i siena atsiremus
Tada pagalvojau, kad nuvaziuosiu, tai apreks. Pasiskambinau i vgn, sako, ojei, atvaziuokit, paguldysim, nejuokaukit. Bet labai norejau RK gimdyti, tai pirma isidrasinau ir nuvaziavau. Nu paburbejo 15 min ir prieme. Bet jau pikta buvau, zadejau iseiti