QUOTE(liudmilkaa @ 2010 07 17, 11:51)
po gimdymo man surado kazkokia infekcija kraujyje, tai pradejo leisti antibiotikus man ir laaselines statyt...kai jau normalizavosi vaikeliui gliukoze. lauke kita baisi zinia, vaikas taip pat gavo infekcija kraujyje, tai pradejo ir jam leisti antibiotikus ir laselines statyt. viena karta ateina gydytoja ir sako: "kur jus pasigavote ta infekcija...? mes nezinome nuo ko ir kaip jus gydyti..." po tokiu zodziu vos akys ant kaktos neissoko...taip mes ir prasikankinome 2savaites rk
viena ryta, vaiku gydytoja sako, daugiau jusu cia laikyt mes negalime, tai vaziuosit i santariskes. po situ zodziu dar baisiau pasidare...atvaziavus i santariskes, mums viska istyre ir krauja ir daug kitko, tai aciu dievui, nieko nerado, ir infekcijos jokios. tai po poros dienu ir paleido mus namo
tai va dabar jau esame namie, sveiki ir laimingi
Sveikinimai
Svarbu, kad dabar gerai, aukit stipruciai
mano mergyte po gimdymo taip pat rado infekcija ir nezinau kokia. Labai gaila kai tokiems maziukasms leidzia antibjotikus
Bet kitos iseities neturejau. Snekejausi su keliais medikais. Sake, kad reikia dziaugtis, kad pastebejo ir laiku pradejo gydydi, nes galejo pereiti i plaucius, smegenis... kitiem pati praeina ir be gydymu. Kad nustatyt,kokia tai infekcija, veze tirti mano placenta, bet nieko nerado
Spejama, kad galejau infekcija perduoti pati, nestumo metu taisiai dantis, turejau lupu pusleline ...