sveikos merginos
nu, va, dabar ir as galiu pasidalinti savo ispudziais apie RK...25d, ten pasigimdziau mergaite savo
o buvo, taip, kad mano terminas buvo 24d, tai nuo ryto, kaip ir viskas gerai, cia dar po miskus pasivaikscioti spejau, i parde apsipirkti ir t.t. tik apie 19h vakaro pajauciau kazkoki negeramu...o pirmieji skausmai nemalonus prasidejo tik apie 21h...taip jie daznejo, stiprejo, tai i ligonine nuvazevau apie 2h...mus priime...nuvede mane pasitikrinti ir ka jus...atsidarymas 8cm!!!!!!!!!!!!!!!!! kai isgirdau, tai vos nuo kedes nenukritau
tai vyras isleke daiktu i masina, o as bandziau per skausmus uzpildyti visus reikemus dokumentus...tada man liepe viska nusirengti, tik su chalatu keliauti i gimdykla, tas pats ir vyrui, jis visus daiktus paliko rubineje, o i gimdykla nuejo su svariai persirengtais drabuziais...tai buvau nuvesta i gimdykla, ten aprenge RK pizama, tokia prasta prasta, bet veliau supratau kodel...tai is kart man pastate laseline, tada atejo gydytoja, nors ir labai bandziau ziureti ir iziureti vardus ir pavardes, bet nieko man nesigavo per skausmus..vandenys man buvo nuleisti...ir taip kankinausi as iki 3h...tada buvo iskviesta dar viena gydytoja, nes vaikas niekaip neisistate ir jau kaip ir kalbejo apie cezari, bet atejus kita gydytoja pasake, kad pagimdysiu, taip ir buvo, netrukus buvau perkelta nuo paprastos lovos ant lovos skirtos gimdyt, bet nelabai man sekes, o vaikas vel nukrypo nuo tiesaus kelio, tai teko nemazai pakentet ir iskentet, bet 4.25 pasigimdziau...teko siuti, ir kiek jauciu tikrai nemazai...tai kol mane siuvo, buvo sutvarkytas vaikas, o kai pabaige mane tvarkyti, buvau perkelta vel ant lovos o sale paguldytas vaikas, taip gimdykloje mes prabuvome 2h..gimdykloj reikia butinai tureti drabuzelius vaikui, o sau nepamirsti iklotu ir kelnaiciu...vyras buvo beveik visada sale, tik buvo paprasyta, kad jis iseitu, kai kirpo vandenis ir dar vienoje vietoje, dabar net neatsimenu, nes pamenu, kad akusere manes dar paklause, ar noriu, kad vyras dalyvautu, as sakau, taip!!!!!!!!!! ir jis dar buvo isvarytas, kai mane siuvo...tada mus perkele i palata, vaika sale pagulde, o vyra isvare ir liepe ateiti lankymo valandom...gulejom nykioje palatoje, dviese, be kraukles, be kokios mazos lemputes, kad butu nakti galima isijungti...maistas tikrai nekoks...kiekviena ryta ateidavo gydytoja apziureti, kiekviena ryta reikdavo eiti i proceduryni, kad zaizda dezinfekuoti, kiekviena ryta eidavau su vaiku i vaiku kambari, kad ten jam sutvarkytu bambute, nupraustu sikna, kad gydytoja apziuretu...bet jai kas neaisku, visada galima klausti ir prasyti, tikrai niekas manes salin nenuvare, nes cia mano pirmoji, tai klausimu buvo daug, reikia tik nebijoti...tai penktadieni pasigimdziau, o sekmadieni mes jau buvom namiuose
tai labai dziaugiausi, nes namiuose vis lengviau...nzn, visko aprasyti tikriausiai neimanoma, tai jai kam kils kokiu klausimu...rasykit