Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 26, 10:26)
aciu uz patarima, reiks pabandyt cool.gif
Papildyta:
o kiek mazdaug tgu pampersu reikia tureti, kad nebutu per mazai?o serveteliu dregnu nereikia tureti? kazkur skaiciau, kad reikia...

aš turėjau pasiėmus mažą pokiuką kuriame buvo 28 vnt.. gulėjau penkias dienas tai keletą pampersų pritrūkau,bet ne bėda vyras atnešė smile.gif jei laikys tik tris paras manau tikrai užteks mažo pokiuko 4u.gif
dėl drėgnų servetėlių aš naudojau,nors ten sesutės yra prieš servetėlių naudojimą,bet nieko blogo nemačiau ir naudojau blush2.gif
QUOTE(linoosikas @ 2010 06 26, 11:11)
laba ryteli 4u.gif

na ka.. termino diena ismuse - ir jokios veiklos doh.gif vaziuojam dabar i RK apziurai, jauciu isleis namo... o jau noretusi gimdyt, vis tik grazi diena lotuliukas.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 06 26, 11:03)
Pampersu paimk kokiu 40. Nezinia kiek dienu gulesit ligoninej. Per pirmas paras maziuciai labai daznai tustinas. Tai mazdaug reikia po 10 vienetu.  Del dregnu serveteliu, tai ligoninej, sako, kad jos negerai. Cia gyd. nuomone. Bet as jas naudojau, nes naktim vaika apiprausti kiant po kranu, kuris rekia (mano palatoj reke kranas, kai ji atsuki) butu nesamone. Bent jau mano nuomone ramiau nuvalyti tuos visus kakucius tiesiog dregna servetele, nepazadinant naujagimio.

tai nupirkau ta pakeli newborn, ten 42vnt berods. tegul geriau buna per daug, negu per mazai. jei ka tai ir vyras atves mirksiukas.gif del serveteliu irgi skaiciau kad ju negalima, bet manau geriau su servetelem negu po rekianciu kranu prausti drinks_cheers.gif
Papildyta:
laba ryteli 4u.gif

na ka.. termino diena ismuse - ir jokios veiklos doh.gif vaziuojam dabar i RK apziurai, jauciu isleis namo... o jau noretusi gimdyt, vis tik grazi diena lotuliukas.gif

sveika smile.gif na tikekimes, kad is ligonines grisi po keliu dieneliu ir jau su maziuku mirksiukas.gif tai laukiam naujienu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 26, 11:18)
as pasiemiau pokuti ta nedideli new born, nepamenu, kiek vnt ieina g.gif , bet zodziu as pagimdziau pirmad. o isleido mane penktad ryte, tai to pokucio pilnai uzteko ir dar liko. Tai manau daugiau ir nereikia,matysi kad jau trukumas, vyras atves, nevaziuosi su didziausiu poku ligoninen, 74 vant ar kiek ten lotuliukas.gif
As dregnu serveteliu pasiemiau, neikas nieko nesake, kad blogai ligoninej mirksiukas.gif , nes tas mekonijus toks limpantis ir sunkiai nusisvalantis, tai as servetele pirma, paskui po kranu leliaus uzpakali kisau, labai gerai  mirksiukas.gif
Tik aisku cia jau bendrai pasiimti tu serveteliu, o ne i gimdykla smile.gif , tenai tai jau tikrai neprireiks  smile.gif

Ai, rekomenduociau pasiimti pora naktinuku, kad suprakaitavus ar issitepus butu galima pasikeisti. Jei guklesit 2 paras, tai nereiks, bet jei 4 kaip as, tai l. praverte smile.gif  Na ir neprisipirkit tu dideliu paketu per daug, as berods emiau 5 didelius pogimdyvinius ir 5 mazesnius, o paskui libress naktinius iklotus, tai zinokit pilnai uzteko tu dideliu pogimdyviniu ir mazesniu, liko atrodo dar vienas, nes kraujavimas pats didziausias buna pirma-antra para.

tai vat toki poka ir turiu smile.gif o dideli juk tikrai nevesi lotuliukas.gif
del paketu, tai irgi nusipirkau tik 5didelius ir tu paprastu alwaysu imeciau, bus mazai vyras daves drinks_cheers.gif dar patare isigyti paluciu tokiu, tai ju irgi nusipirkau 10, sako pilnai uzteks ir labai patogu su jais mirksiukas.gif

o tai kodel tave taip ilgai laike, net 4dienas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 06 26, 11:21)
aš turėjau pasiėmus mažą pokiuką kuriame buvo 28 vnt.. gulėjau penkias dienas tai keletą pampersų pritrūkau,bet ne bėda vyras atnešė  smile.gif  jei laikys tik tris paras manau tikrai užteks mažo pokiuko  4u.gif
dėl drėgnų servetėlių aš naudojau,nors ten sesutės yra prieš servetėlių naudojimą,bet nieko blogo nemačiau ir naudojau  blush2.gif

na dekuj visoms uz patarimus drinks_cheers.gif

Papildyta:
beja, dar butu klausimas toks, o kaip personalas tam RK? jeigu naujai iskepta mamyte, neviska moka su kudikiu daryti, tai parodo, paaiskina, atsako i rupimus klausimus? unsure.gif ar tiesiog pagimdai ir nieks tau nepadeda ir pan.? verysad.gif
labai bijau, kad kazka ne taip darysiu, visgi pirmas lelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 26, 10:42)
o tai kodel tave taip ilgai laike, net 4dienas? unsure.gif

beja, dar butu klausimas toks, o kaip personalas tam RK? jeigu naujai iskepta mamyte, neviska moka su kudikiu daryti, tai parodo, paaiskina, atsako i rupimus klausimus? unsure.gif  ar tiesiog pagimdai ir nieks tau nepadeda ir pan.? verysad.gif
labai bijau, kad kazka ne taip darysiu, visgi pirmas lelius smile.gif

mus laike todel, kad vaikiuko galvyte atstatinejo su vakuumu, nes ejo skersai ir strigo, vaikas dusti pradejo, pradejo reteti toniukai mirksiukas.gif Tai stebejo paskui jo bukle, kakliukas buvo su itvaru pora dienu, paskui ziurejo, ar vaikiukas gerai jauciasi, ar jam jo neskauda ir t.t Todel ir pasibuvom ilgiau. Svarbu viskas laimingai, nematau tame bedos smile.gif

Nu jau nu jau, man pirmas vaikas, bet patikek manim, ka daro mamos gamtiniai instinktai mirksiukas.gif Daug dalyku ateis automatiskai, kai tik vaika pagimdysi, patikek tu mani wink.gif O jeigu ko reikia,klausk personalo, sesuciu,visos labai geranoriskos ir padeda mirksiukas.gif , gydytoja kasdien vizituoja ir klausia, ar viskas gerai, jei ko noresi klaust nueisi i naujagimiu skyriu, niekas neisvare, kai patarimu reikejo wink.gif Pamatysi, ramiakas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 26, 12:04)
mus laike todel, kad vaikiuko galvyte atstatinejo su vakuumu, nes ejo skersai ir strigo, vaikas dusti pradejo, pradejo reteti toniukai mirksiukas.gif  Tai stebejo paskui jo bukle, kakliukas buvo su itvaru pora dienu, paskui ziurejo, ar vaikiukas gerai jauciasi, ar jam jo neskauda ir t.t Todel ir pasibuvom ilgiau. Svarbu viskas laimingai, nematau tame bedos smile.gif

Nu jau nu jau, man pirmas vaikas, bet patikek manim, ka daro mamos gamtiniai instinktai mirksiukas.gif  Daug dalyku ateis automatiskai, kai tik vaika pagimdysi, patikek tu mani wink.gif O jeigu ko reikia,klausk personalo, sesuciu,visos labai geranoriskos ir padeda mirksiukas.gif , gydytoja kasdien vizituoja ir klausia, ar viskas gerai, jei ko noresi klaust nueisi i naujagimiu skyriu, niekas neisvare, kai patarimu reikejo wink.gif Pamatysi, ramiakas rolleyes.gif

gerai, kad viskas gerai ir laimingai bagesi cool.gif
as tikiu, kad viskas ateis gimus vaikiukui, bet vistiek yra kazkokia mazyte baime...bet jei ko nezinosim, tai klausinesim visu is eiles drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 26, 11:29)
bet jei ko nezinosim, tai klausinesim visu is eiles drinks_cheers.gif

taip ir padarykit drinks_cheers.gif niekas per galva tikrai neduos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 26, 09:45)
VAT kiek priporinau biggrin.gif

labai aciu uz issamia info, tikrai pravers thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

laba ryteli 4u.gif

lengvo gimdymo mirksiukas.gif gal susitiksim mirksiukas.gif as pirmadieni eisiu pasitikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liudmilkaa @ 2010 06 26, 11:42)
del paketu, tai irgi nusipirkau tik 5didelius ir tu paprastu alwaysu imeciau, bus mazai vyras daves drinks_cheers.gif  dar patare isigyti paluciu tokiu, tai ju irgi nusipirkau 10, sako pilnai uzteks ir labai patogu su jais mirksiukas.gif

mano patarimas būtų- geriau vietoj alwaysų iškart nusipirk kokio 3 dydžio abri san'ų, arba tenos kokios, nes alwaysai grauš labai, jeigu kirps ar plyši...bent jau man asmeniškai jie buvo tragedija, net ir praėjus kuriam laikui po gimdymo doh.gif

dėl personalo- jeigu ko nežinai, eini ir klausi, ir gauni pagalbos. viena sesutė labai gerietė naujagimių skyriuj buvo, net ąžuolo žievės kompresą man užplikė, kai lelka papulius apgraužė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_seile: 26 birželio 2010 - 15:38
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 26, 11:18)
kuria prasme grazi diena lotuliukas.gif  saules tai nematau, aa, nebent 06.26  thumbup.gif

Sekmes jums ir linkiu is RK nebesugryzt biggrin.gif

QUOTE(*Svajone* @ 2010 06 26, 11:21)
sėkmės  4u.gif

aciukas, ale grizom namo doh.gif sake dabar pirmadieni atvaziuot, ir del visa pikto atsivezti daiktus.. unsure.gif

QUOTE(lalinka @ 2010 06 26, 14:14)
lengvo gimdymo mirksiukas.gif gal susitiksim mirksiukas.gif as pirmadieni eisiu pasitikrinti mirksiukas.gif

ziu gal ir susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
vat ko negalima, tai visokių always'ų ir kt., nusipirkit Tenos, Abrisan arba Seni plonyčių paketų, su jais daug saugiau ir geriau (Eurovaistinėj Akropolyje yra)..
Sesutės ir gydytojai visi labai faini, klauskit, nebijokit, viską paaiškins.
Jeigu orai vėsūs, tai palatose ten daug vėsiau nei kur nors namie.
o dėl vienkartinių drėgnų servėtėlių -aš naudojau tokias ekologiškas iš assorti.lt http://www.assorti.l...endly-baby.html, aš jomis patenkinta. Rekomenduoju.
Reikia vaikeliui ir kepurėlių, ir pirštinių(nagučiai ilgi, jei piršt. nėra šliaužtuose).Naudojau Sudocremą, bet jį davė ligoninėj.
Gimdžiau neseniai, tai viską dar atsimenu rolleyes.gif
klauskit 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(vildži @ 2010 06 26, 19:38)
vat ko negalima, tai visokių always'ų ir kt., nusipirkit Tenos, Abrisan arba Seni plonyčių paketų, su jais daug saugiau ir geriau (Eurovaistinėj Akropolyje yra)..
Sesutės ir gydytojai visi labai faini, klauskit, nebijokit, viską paaiškins.
Jeigu orai vėsūs, tai palatose ten daug vėsiau nei kur nors namie.
o dėl vienkartinių drėgnų servėtėlių -aš naudojau tokias ekologiškas iš assorti.lt http://www.assorti.l...endly-baby.html, aš jomis patenkinta. Rekomenduoju.
Reikia vaikeliui ir kepurėlių, ir pirštinių(nagučiai ilgi, jei piršt. nėra šliaužtuose).Naudojau Sudocremą, bet jį davė ligoninėj.
Gimdžiau neseniai, tai viską dar atsimenu rolleyes.gif
klauskit 2.gif  2.gif  2.gif

Kada pagimdei?
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2010 06 26, 20:17)
Kada pagimdei?

gegužės pab
Atsakyti
QUOTE(meile_seile @ 2010 06 26, 16:35)
mano patarimas būtų- geriau vietoj alwaysų iškart nusipirk kokio 3 dydžio abri san'ų, arba tenos kokios, nes alwaysai grauš labai, jeigu kirps ar plyši...bent jau man asmeniškai jie buvo tragedija, net ir praėjus kuriam laikui po gimdymo doh.gif

dėl personalo- jeigu ko nežinai, eini ir klausi, ir gauni pagalbos. viena sesutė labai gerietė naujagimių skyriuj buvo, net ąžuolo žievės kompresą man užplikė, kai lelka papulius apgraužė wub.gif

aciu visoms uz patarimus, tikrai pasinaudosiu jais mirksiukas.gif
Atsakyti