QUOTE(Amelita @ 2010 06 26, 11:03)
Pampersu paimk kokiu 40. Nezinia kiek dienu gulesit ligoninej. Per pirmas paras maziuciai labai daznai tustinas. Tai mazdaug reikia po 10 vienetu. Del dregnu serveteliu, tai ligoninej, sako, kad jos negerai. Cia gyd. nuomone. Bet as jas naudojau, nes naktim vaika apiprausti kiant po kranu, kuris rekia (mano palatoj reke kranas, kai ji atsuki) butu nesamone. Bent jau mano nuomone ramiau nuvalyti tuos visus kakucius tiesiog dregna servetele, nepazadinant naujagimio.
tai nupirkau ta pakeli newborn, ten 42vnt berods. tegul geriau buna per daug, negu per mazai. jei ka tai ir vyras atves
del serveteliu irgi skaiciau kad ju negalima, bet manau geriau su servetelem negu po rekianciu kranu prausti
Papildyta:
QUOTE(linoosikas @ 2010 06 26, 11:11)
laba ryteli
na ka.. termino diena ismuse - ir jokios veiklos
vaziuojam dabar i RK apziurai, jauciu isleis namo... o jau noretusi gimdyt, vis tik grazi diena
sveika
na tikekimes, kad is ligonines grisi po keliu dieneliu ir jau su maziuku
tai laukiam naujienu
Papildyta:
QUOTE(Shliopke @ 2010 06 26, 11:18)
as pasiemiau pokuti ta nedideli new born, nepamenu, kiek vnt ieina
, bet zodziu as pagimdziau pirmad. o isleido mane penktad ryte, tai to pokucio pilnai uzteko ir dar liko. Tai manau daugiau ir nereikia,matysi kad jau trukumas, vyras atves, nevaziuosi su didziausiu poku ligoninen, 74 vant ar kiek ten
As dregnu serveteliu pasiemiau, neikas nieko nesake, kad blogai ligoninej
, nes tas mekonijus toks limpantis ir sunkiai nusisvalantis, tai as servetele pirma, paskui po kranu leliaus uzpakali kisau, labai gerai
Tik aisku cia jau bendrai pasiimti tu serveteliu, o ne i gimdykla
, tenai tai jau tikrai neprireiks
Ai, rekomenduociau pasiimti pora naktinuku, kad suprakaitavus ar issitepus butu galima pasikeisti. Jei guklesit 2 paras, tai nereiks, bet jei 4 kaip as, tai l. praverte
Na ir neprisipirkit tu dideliu paketu per daug, as berods emiau 5 didelius pogimdyvinius ir 5 mazesnius, o paskui libress naktinius iklotus, tai zinokit pilnai uzteko tu dideliu pogimdyviniu ir mazesniu, liko atrodo dar vienas, nes kraujavimas pats didziausias buna pirma-antra para.
tai vat toki poka ir turiu
o dideli juk tikrai nevesi
del paketu, tai irgi nusipirkau tik 5didelius ir tu paprastu alwaysu imeciau, bus mazai vyras daves
dar patare isigyti paluciu tokiu, tai ju irgi nusipirkau 10, sako pilnai uzteks ir labai patogu su jais
o tai kodel tave taip ilgai laike, net 4dienas?
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2010 06 26, 11:21)
aš turėjau pasiėmus mažą pokiuką kuriame buvo 28 vnt.. gulėjau penkias dienas tai keletą pampersų pritrūkau,bet ne bėda vyras atnešė
jei laikys tik tris paras manau tikrai užteks mažo pokiuko
dėl drėgnų servetėlių aš naudojau,nors ten sesutės yra prieš servetėlių naudojimą,bet nieko blogo nemačiau ir naudojau
na dekuj visoms uz patarimus
Papildyta:
beja, dar butu klausimas toks, o kaip personalas tam RK? jeigu naujai iskepta mamyte, neviska moka su kudikiu daryti, tai parodo, paaiskina, atsako i rupimus klausimus?
ar tiesiog pagimdai ir nieks tau nepadeda ir pan.?
labai bijau, kad kazka ne taip darysiu, visgi pirmas lelius