Tai ką sprendžiam? Kam pinigus pervest?
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 12:49)
Tai ką sprendžiam? Kam pinigus pervest?
Ir ką perkam? Nes kuo ilgiau mąstysim, tuo labiau į lankas nuklysim.
Ir paaiškinkit, kodėl iš com, o ne iš trolių taško geriau?
Kaip suprantu gerų norų įgyvendinimas kiek apstojo. Mano pasiūlymas: paliekam vežimą ramybėj. Brangus ganėtinai jis, sunkiai gaunamas ir kas blogiausia - labai ilgai laukt reikia. Pasirinkim kažką, ką galima vietoj rasti. Juolab, kad ir -10% garantuotai gaunam. Dar pagalvojus keli variantai man rodos tinkami - kertuotas rožinis kvarcas, baltas deimantinis, galų gale - baltas tercetas.
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 12:48)
Noa,
bent cia raso. http://www.menulioka...fo/akmenys.html Nors as dar vaikas budama is Cekijos parsiveziau savo zenklo akmenuka is tigro akies. Kad jis dvyniu zenklo, tai net neabejoju.
bent cia raso. http://www.menulioka...fo/akmenys.html Nors as dar vaikas budama is Cekijos parsiveziau savo zenklo akmenuka is tigro akies. Kad jis dvyniu zenklo, tai net neabejoju.
Nu gal... Bet ten tiek tų akmenų, ko negalėjo, pvz. ametisto įdėt??? Ir aplamai, kiekvieni kitaip rašo
Čia esmė yra ta, ar žmogui gražu ta tigo akis, ar negražu. Man negražu, tai aš ant jos burnoju Tikiu, kad kitiems gražu, nes jei visiems būtų negražu, tai kas iš jo ką gamintų? Gal ir aš į senatvę persigalvosiu...
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 13:10)
Ir paaiškinkit, kodėl iš com, o ne iš trolių taško geriau?
Todėl, kad com siunčia jei pirksi iš trolių taško, turėsi sudėt į voką, nešt į paštą ir pan. O iš .com užsakysi, nurodysi, kam siųst, ir natūraliai ten nusiųs, ir labai greitai. Bėdos mažiau, ir gal smagiau žmogui, ten jie skrajutę kokią įdeda, skudurėlį valymui, dar kokį š
Tai žinot ką... Tada rimtai reikia vilnietei nupirkti kokioj Panoramoj ir pristatyti Kikirikei į namus, kol ana pati dar negrįžo. Adresą, kaip suprantu, rasida žino. Vyro telefono, ko gero, ne Bet gal galima važiuoti vakare po darbo, kada vyras su vyresniu vaiku garantuotai bus namie... Iš dabartinio sveikintojų sąrašo (18), jei metamės po 10, gaunasi 180 litų. Karoliukas iš esamos kolekcijos kainuoja 165 - 10% (perkant Panoramoje), tai 148,50. Padalinus į 18, gaunasi po 8 Lt 25 ct. Tai galima mestis netgi po 9 Lt ir už likutį dar nupirkti simbolinę gėlytę.
Jeigu perkam karoliuką po 145 - 10%, tada suma gaunasi 130 Lt 50 ct, padalinus į 18 gaunasi po 7,25 Lt kiekvienai sveikintojai. Metantis po 8 Lt, gautųsi ir gėlytė.
Tik dabar reikia galutinai nuspręsti, ką pirkti. Variantai:
Po 165:
Koala
Panda
Rojaus paukščiai
Baltas deimantinis
Po 145:
Coliukė
Kūdikis
Širdžių kamuolys
Tai balsuojam...
Aš rytoj planuoju į Panoramą išsikeisti lipdukų į karoliuką, tai galbūt galėčiau atlikti ir šią misiją.
Aš balsuoju už Coliukę, nors tas kūdikis irgi labai fainas ir į temą.
Jeigu perkam karoliuką po 145 - 10%, tada suma gaunasi 130 Lt 50 ct, padalinus į 18 gaunasi po 7,25 Lt kiekvienai sveikintojai. Metantis po 8 Lt, gautųsi ir gėlytė.
Tik dabar reikia galutinai nuspręsti, ką pirkti. Variantai:
Po 165:
Koala
Panda
Rojaus paukščiai
Baltas deimantinis
Po 145:
Coliukė
Kūdikis
Širdžių kamuolys
Tai balsuojam...
Aš rytoj planuoju į Panoramą išsikeisti lipdukų į karoliuką, tai galbūt galėčiau atlikti ir šią misiją.
Aš balsuoju už Coliukę, nors tas kūdikis irgi labai fainas ir į temą.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 13:40)
Man visi minėti variantai priimtini. Žinau Kikirikės telefono numerį, galim sumąstyt ką nors, kad vyrą pagauti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 13:50)
Man visi minėti variantai priimtini. Žinau Kikirikės telefono numerį, galim sumąstyt ką nors, kad vyrą pagauti
Gal dar atsiras žinančių ir adresą, Ruti galbūt žino
Niekas iš kitų miestų nesikeitėte su Kikirike karoliukais ar nepardavėte jai, kad būtų reikėję siųsti jos adresu?
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 13:40)
Po 165:
Baltas deimantinis
Po 145:
Coliukė
Kūdikis
Baltas deimantinis
Po 145:
Coliukė
Kūdikis
Iš šitų bet kuris, nors labiausiai kūdikis. Vien todėl, kad proga būtent tokia.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 06 09, 13:54)
Gal dar atsiras žinančių ir adresą, Ruti galbūt žino
Parašiau Tau až.
As uz kudiki. Bet gal reiktu kazka tinkancio ir netiketo,kad kas is artimuju nebutu padovanoje jau kudikelio.
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 14:09)
As uz kudiki. Bet gal reiktu kazka tinkancio ir netiketo,kad kas is artimuju nebutu padovanoje jau kudikelio.
A jo ma jo... kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... Bet mintis tai tikrai rimta. Tada gal coliukė lieka? Šitos gal nesumąstys... Nors baltas deimantinis irgi tiktų, juolab, kad kai kas pamena, kad mamka žadėjo lyg juodai baltą rinkt.
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 14:03)
Parašiau Tau až.
Adresą turim.
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 14:09)
Tai va va, jos ir mama, ir sesuo myli trolius, ir vyras netgi... Todėl vežimas būtų buvęs idealus sprendimas, nes artimieji, čia nesėdėdami, garantuotai jo nesugebėtų rasti
Gal tuomet širdžių kamuolys? Jis tiesiogiai nesusijęs su kūdikiu... Nes kūdikį, Coliukę, netgi pandas ar koalas gali sugalvoti ir artimieji...