Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Ar turite vienodų karoliukų? (86 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 11:03)
Va, sulaukiau prieš porą dienų siurprizo iš Danijos - penki ne pačios geriausios kokybės padirbiniai. Ir kam pasiguosti? Kas supras, kad man nesvarbu karolių kiekis  biggrin.gif

Aha, skaiciau apie tavo dovana. Nu nusisaut galima. Bent man tie nelaukti ir mazai reikalingi daiktai, tokie nemieli buna. Geriau jau pigiausias trolis, nei kokia kita nesamone. Mama manes bande prasyti,kad nepirkciau karoliuku lotuliukas.gif Niu kanors kitka pirk, tik ne juos biggrin.gif . Nu tai blyn, ka man dar viena vaza, batus? Ir tipo va nuo mamos cai gavau doh.gif Anyta jau senai man tik pinigais dovanoja biggrin.gif
O kai dukrai komunijos proga pirkom odinuke su dviem dovanotais karoliais. Rodziau anksciau. Tai mama paklause ka pirkot. Tai kai parodziau, koki nusivylima is jos pajutau. Tie du karoliukai blink.gif
Teta, tai isvis. Pabandyk dabar parduoti nors viena. Agatus ir cia greit isparduociau tongue.gif Tipo kokia durna esu, kad tiek prisipirkau. Ir tie mano pasakojimai, kokiom kainom parduodami aukcionuose karoliai ir kad uz kaikuriuos gauciau dar daugiau nei mokejau, nieko neitikina. Visiems sakau, cia ne masina, nenuverteja issinesus is parduotuves biggrin.gif
Durna nuotaika, reikejo issisneketi mirksiukas.gif
Atsakyti
Man geria ir brangiau, ir pigiau. Vienodai gerai. Kaip nuspresit , taip. Tik manau , kad vezimukui bankininku teks Rasidos prasyti pabut. Jie gi is pirmo karto nenori paypalo.
Jei is com. tai ir greiciau, ir tikrai yra kas tiktu. Gal dar tiems com parasius kokia tai proga tas karolis siunciamas, gal ir ipokuotu puosniau.
Teko kvepalus siusti dovanos gavejui. Parasiau priezasti, tai labai graziai supokavo, meginuku idejo, sratinuka miniatiurini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 09 birželio 2010 - 10:26
QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 11:11)
...matyt mane, kad neapsigynsiu, todel taip ir pliurpe, o kai apsigyniau, tai tik uztilo,ir tylu dabar... lotuliukas.gif net neuzsimena...

Tai tu jam primink biggrin.gif Cia mums taip su Dainu dainele buvo. Mokykla zadejo, nu jei jau pateksit, tai nuvesim. Nu ir laimejom, ir veze i pirma filmavima. Tik priminti reikejo biggrin.gif O toliau Svietimas zadejo, nu jei pateksit i finalini, tai nuvesim biggrin.gif Ir veze, tik priminti nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi manau, jog gražiausia būtų, jog dovana jau lauktų namuose, pati labiau balsuočiau už tai, kad Vilniuje nupirkti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 11:03)
O as asmeniskai buciau uz kazka pigelesnio blush2.gif  Man nuskaiciuoja pervedant pinigus, tai litas prie lito doh.gif
O ir tas pavydas. Zvaigzdute mazai padeda biggrin.gif Gal  tada ir man apie trecia vaika galvot pradet lotuliukas.gif

Bene užupavydėjai? smile.gif Planuok trečią, dovanosim ir Tau lotuliukas.gif

Keli litai čia ar ten, nemanau, kad kažką keičia.
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 06 09, 11:30)
Kadangi manau, jog gražiausia būtų, jog dovana jau lauktų namuose, pati labiau balsuočiau už tai, kad Vilniuje nupirkti wink.gif
Papildyta:

As irgi manyciau, kad geriau butu pirma gauti dovanele, o veliau musu diskusijas perskaityti. doh.gif
Atsakyti

Jau tikrai... lotuliukas.gif As uz... thumbup.gif

O as dar manau, kad ne visos ir prisidejo...gal dar viena kita prisides...juk maza kas kur dabar islekes, nepaskaite, dar... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 09 birželio 2010 - 10:34
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 09:58)
Sakau, jog be manęs 17  mirksiukas.gif  Aš sutinku ir pasirašau už 14 pinigų. O kitos?

Mergaitės, aš tai simboliškai prisidėsiu, nes nekokia apdėtis vis dar pas mus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 06 09, 11:34)
Mergaitės, aš tai simboliškai prisidėsiu, nes nekokia apdėtis vis dar pas mus.  unsure.gif

Gal tuomet reikia orientuotis į visų galimybes, į mūsų gražias intencijas ir simboliškai pirkti tai, kam pritaria visos, o ne tai, kas neskausminga kelioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 09 birželio 2010 - 10:41
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 11:38)
Gal tuomet reikia orientuotis į visų galimybes, į mūsų gražias intencijas ir simboliškai pirkti tai, kam pritaria visos, o ne tai, kas neskausminga kelioms  4u.gif

Mano siūlymas - vedame po 10-15 Lt, pagal galimybes, o likutį kitai progai panaudosime. Kuri vilnietė pagelbėtų - surinktų pinigėlius ir nupirktų?
Atsakyti

Aisku uzpavydejau biggrin.gif Man kiekvienas trolis pavydu biggrin.gif O cia dar vezimaitis doh.gif lotuliukas.gif
Kol as treciam prisiruosiu doh.gif
Atsakyti
NU aš pasakysiu, kad manau taip. Kai aš pati dėl to vežimo nealpstu ir man neaišku, iš kur tas olandas tiek jų traukia už tokią kainą, jei apyrankių kiekis buvo stipriai limituotas - tai esu linkus dovanai to nepirkt schmoll.gif Kai sau perki, tada bala nematė, rizika lieka tau. O tokia garbinga proga aš nelabai linkus net 5 proc. rizikos prisiimt - ana taigi tikrą vaiką pasigimdė, originalų. Kada nors paimtų ir išaiškėtų, kad netikras - ir kur tada lįst??? doh.gif Gėda bus.

Esu linkus pirkti iš .com GARANTUOTAI tikrą, kad nebūtų jokių abejonių, ir tiek.

QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 09:50)
O be je, kodel nieks nepasigiriat, kad uz piesinius gavot dovanele...kaip patiko...Noa tikrai gavai...tai ko tyli, isivaizdini, ar ka... g.gif

Kas, aš tyliu????? Aš pasisakiau pati pirmutinė, lygiai kokie trys postai po Trolienės, kuri parašė, kad eikit į pardavimo vietą pasiimt staigmenėlės, nu tada, senoj temoj smile.gif Ko neskaitai? biggrin.gif
Gavom dvi knygutes mažiukes - vieną Sigutės Ach apie šunį Ambrozijų ir kitą apie trolius, tikrus, ne karolinius biggrin.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 10:32)
Nu, gal čia kaip darbinė uniforma. Juk vieni chalatus ar vienodas prijuostes nešioja, dar kažką vienodo... tai čia su troline apyranke, nors, tiesą pasakius, dzin tie troliai - žmogui darbo reikia, kad duonos turėtų...

Dar padielkas užsidės, kad pigiau darbinę uniformą išlaikyt lotuliukas.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 06 09, 10:39)
Nu turbut...bet man zinai, kas pikta...gi skaito jos cia mus...kas svarbiausia...ir jau mes ne viena karta apie tai kalbejom, piktinomes, kad nieko neismano...bet jos vistiek kaip tos ozkos, uzsispyre...nu nepasidomi, nepasigilina i reiksmes...

Et, visur vėplų būna irnesakyk.gif Taigi yra dabar tas muziejus, nugis skaityk ir mokykis...

QUOTE(Dovis @ 2010 06 09, 10:41)
O del zvaigzdutes, tau tu cia ziauriai doh.gif  biggrin.gif  Jei neklystu, o kazkaip asmeniskai tuom isitikinus,kad tas akmenukas - tigro akis. O jis butent yra Dvyniu zenklo akmuo.
Aprasymas isvis superinis,kad tik jis tiek pridetu gyvenime biggrin.gif

Nu gaaaaal mastau.gif Nu skonio dalykas, gal tikrai kam nors gražus mastau.gif Taip, ten tigro akis, bet niekur nemačiau parašyta, kad jis - Dvynių akmuo (gal kad pro pirštus žiūriu į tuos horoskopus hihihi.gif). Bet savo Dvyniuką visaip tiriu, duodu krūvą akmenų - niekaip jis to tigro akies neišsirenka schmoll.gif Ką renkasi - labradoritą, serdoliką, o tigro akies - niekaip ne. Hm. biggrin.gif
Atsakyti
Noa,
bent cia raso. http://www.menulioka...fo/akmenys.html Nors as dar vaikas budama is Cekijos parsiveziau savo zenklo akmenuka is tigro akies. Kad jis dvyniu zenklo, tai net neabejoju.
Atsakyti