QUOTE(Laisvė @ 2010 06 09, 11:03)
Va, sulaukiau prieš porą dienų siurprizo iš Danijos - penki ne pačios geriausios kokybės padirbiniai. Ir kam pasiguosti? Kas supras, kad man nesvarbu karolių kiekis
Aha, skaiciau apie tavo dovana. Nu nusisaut galima. Bent man tie nelaukti ir mazai reikalingi daiktai, tokie nemieli buna. Geriau jau pigiausias trolis, nei kokia kita nesamone. Mama manes bande prasyti,kad nepirkciau karoliuku Niu kanors kitka pirk, tik ne juos . Nu tai blyn, ka man dar viena vaza, batus? Ir tipo va nuo mamos cai gavau Anyta jau senai man tik pinigais dovanoja
O kai dukrai komunijos proga pirkom odinuke su dviem dovanotais karoliais. Rodziau anksciau. Tai mama paklause ka pirkot. Tai kai parodziau, koki nusivylima is jos pajutau. Tie du karoliukai
Teta, tai isvis. Pabandyk dabar parduoti nors viena. Agatus ir cia greit isparduociau Tipo kokia durna esu, kad tiek prisipirkau. Ir tie mano pasakojimai, kokiom kainom parduodami aukcionuose karoliai ir kad uz kaikuriuos gauciau dar daugiau nei mokejau, nieko neitikina. Visiems sakau, cia ne masina, nenuverteja issinesus is parduotuves
Durna nuotaika, reikejo issisneketi